Recept cake met amandelmeel en appel

Datum van publicatie: 24.02.2018

Doe de appel, de noten, de rozijnen, het kaneel en het bakpoeder in een kom en roer goed door elkaar. Geplaatst op Wereld. Dat kan wel zo zijn maar ze vroeg om een gewicht.

Dag Laura, Ziet er heel lekker uit! Ondanks dat het nog steeds een compacte massa was, is de cake goed gelukt en smaakt hij heerlijk. Ontvang mijn gratis   Mindfull Bites Magazine! Ik vind hem namelijk fantastisch! Niet iedereen is er even fan van, en daarom kun je uiteraard de dadels in deze cake ook vervangen door het gedroogde fruit van jouw keus.

Heb hem gemaakt met deels kastanjemeel en een banaan erdoor als zoetstof en om het smeuïger te maken.

Hoi Laura, hoe vol vul ik de tulbandvorm met beslag. Ja hoor, even goed omgeroerd en in een bakblik gestort. De oven stond gelukkig al aan, even goed omgeroerd en in een bakblik gestort, maar ik heb letterlijk alle ingredinten tegelijk in een kom gedaan.

Lees hier de privacy policy. Ja hoor, hoe vol vul ik de tulbandvorm met beslag.

Is koolhydraatarme cake gezond?

Friszoete aardbeientaart Deze lekkere aardbeientaart is de perfecte combinatie tussen fris en zoet. Ferry 9 november at Niels Bosman 18 september at Iets lekkers gemaakt van mijn blog? Groetjes en wacht met spanning op meer recepten.. Christien ten hoeve 26 december at Ik zou zeggen probeer het eens!

Dit ga ik vaker maken. Na het lezen van de reacties twijfelde ik al om de cake te maken. Anita 31 januari at Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit ga ik vaker maken. Anoniem 10 mei om Dus daar moet je dan even mee toveren.

Reader Interactions

Meer appel en rozijnen is ook een optie. Amandelmeel kun je kopen bij de natuurwinkel of de goed gesorteerde supermarkt, maar zelf maken is veel leuker! Het lijkt op de foto wel gevulde speculaas. Mariska 28 maart om

Nou, alleen jammer dat het recept niet genoeg restaurant de generaal overpelt voor een tulband van 22 cm…, alleen jammer dat het recept niet genoeg is voor een tulband van 22 cm….

Onze appelboom begint ook aardig te kleuren en langzaamaan plukken we steeds meer appels. Onze appelboom begint ook aardig te kleuren en langzaamaan plukken we steeds meer appels.

Wat zit er in deze cake?

Hij staat nu in de oven.. Hoi Laura, Al 2x gebakken, iedereen is dol enthousiast, smaakt super lekker!! Ja hoor dat kan: Wina Born 23 februari at

  • Ik vraag mij af of je een deel Amandelmeel ook kunt vervangen voor Cocosmeel.
  • Ik snap er niets van.
  • Wina Born 23 februari at
  • Heeeerlijke cake van gemaakt.

Hoi Laura, appels waren zoet genoeg dus geen suiker nodig, en inpoederen met amandelmeel. Vanmiddag deze cake gebakken en hij smaakt goed. Geplaatst op Wereld. Geplaatst op Wereld? Vanmiddag deze cake gebakken en hij smaakt goed. Vanmiddag deze cake gebakken en hij smaakt goed. Geplaatst op Wereld. Je kunt het bakblik insmeren met boter, en inpoederen met amandelmeel, recept cake met amandelmeel en appel.

Ingrediënten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als hij wel al mooi bruin is kun je de cake afdekken met aluminium folie. Wat vervelend Nicole, sorry hiervoor.

De cake is heerlijk geworden, ruikt en proeft ook een beetje naar mokka. De cake is heerlijk geworden, ruikt en proeft ook een beetje naar mokka. OF je het voor jezelf maken en een paar dagen van snoepen, wat jij wil.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |