Recensies restaurant de werelt goes

Datum van publicatie: 16.12.2018

De ananas is gruwelijk lekker net zoals de kip met zeeuws spek volgens mijn vrouw het lekkerste van de avond. En dus ook een aanrader. Na protest van onze kant was het goedmakertje een fles wijn.

Voor de eerste keer bij de Werelt geweest en we komen zeker terug! Wij kwamen restaurant de Werelt tegen en hadden gereserveerd. Het concept is niet spectaculair maar zeer zeker grappig. In heel Goes, is er geen salade buffet als deze. De tapasplank was heerlijk.

Er is altijd keus uit twee verschillende soepen, erg sympathiek. Gisterenavond voor het eerst daar gegeten, recensies restaurant de werelt goes, in 1woord geweldig? Dit was een klein minpuntje? Dit was een klein minpuntje. Daarna komen de medewerkers vaak langs met heerlijke stukken vlees en vis, tevens kan je onbeperkt friet eten.

Is dit een romantisch restaurant? Maar vooral heerlijk eten!

Escaperoom

Saladebar stelde niet veel voor, visgerechten waren helemaal om te janken. Super lekker gegeten voor de rest, ook salades waren erg goed. Hielden echt hier rekening mee of kwamen als het kon met een alternatief. We zijn echter al heel snel tot de conclusie gekomen dat je hier heel goed kunt eten.

Want je gaat tenslotte voor het vlees wat overigens heerlijk mals is! De zaak is ruim opgezet.

Er hing nog geen kaart ofzo buiten dus lukraak gingen we het uitproberen? Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Wellicht worden we daardoor wat meet kritisch. Er hing nog geen kaart ofzo buiten dus lukraak gingen we het uitproberen, recensies restaurant de werelt goes. Wellicht worden we daardoor wat meet kritisch.

Hoe was je ervaring?

Er is ook een saladebar en soep welke je zelf kunt halen. De prijs is wat aan de dure kant zeker omdat je nog een drankje en een toetje wil, maar verder is het prima! Zeker voor herhaling vatbaar. Super lekker wit huiswijntje!

Het eten is goed maar niet zaligmakend. Kortom dit zal de enige keer zijn dat ik hier kom. Een 10 voor de bediening. Kalfsmuis met ansjovis mayonaise; de ansjovis mayonaise is erg "vissig"! Kalfsmuis met ansjovis recensies restaurant de werelt goes de ansjovis mayonaise is erg "vissig". Kortom dit zal de enige keer zijn dat ik hier kom.

Hier komen wij zeker terug. Voor de eerste keer bij de Werelt geweest en we komen zeker terug! Het was braziliaans georienteerd.

Fijne avond gehad, was top en service is prima. Fijne avond gehad, en we komen zeker nog eens terug, recensies restaurant de werelt goes. Het eten is prima en meer dan voldoende. Kees en Marja 12 punten. Saladebar is gevarieerd en voor ieder wat wils. Mijn tafelgenoten luste 2 dingen niet maar kreeg brief nederlands naar engels vertalen wat extra van wat ze wel luste.

Met kerstavond hier gegeten, was top en service is prima.

Wereldse aanbiedingen

Ik kom er zeker terug. Wij zijn hier al verschillende malen wezen eten en gaan dit zeker nog eens doen. Ook met de uitleg wat je bij je stukje vlees krijgt echt leuk. Naast vlees werd ook vis mosselen en zalm en champignons gedoopt in knoflook en ananas met kaneel geserveerd.

De momenten tussen de vleesrondes duurden soms erg lang en wat je dan als vlees kreeg was minimaal. Alles wat je zoekt voor een gezellige avond vind je hier.

Gaan zeker nog een keertje terug!, recensies restaurant de werelt goes. De momenten tussen de vleesrondes duurden soms erg lang en wat je dan als vlees kreeg was minimaal.

Goed om te weten:

Comments

  1. Al met al een geweldige avond en zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!
  2. Leuk concept en gezellige sfeer.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |