Rams woerthe steenwijk openingstijden

Datum van publicatie: 05.07.2018

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Deuren openen en overal zitten.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Zie de categorie Rams Woerthe van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Eikenhouten trap; witmarmeren schouw met bewerkte stucboezem; eikenhouten, beklede banken en eiken deuren met beslag, alles art-nouveauvormen. Je hoeft niet naar Brussel of Wenen te reizen om prachtige Jugendstil te bewonderen in een zeer Het is ontworpen door Adolf le Comte en heeft als titel 'De Lente'.

Thans is de villa het bestuurscentrum van de gemeente Steenwijkerland met werkkamers voor burgemeester en wethouders.

Alle foto's weergeven. Alle foto's weergeven. Thans is de villa het bestuurscentrum van de gemeente Steenwijkerland met werkkamers voor burgemeester en wethouders. Thans is de villa het bestuurscentrum van de gemeente Steenwijkerland met werkkamers voor burgemeester en wethouders! De villa Rams Woerthe in Steenwijk werd eind 19e eeuw in opdracht van de Steenwijker industrieel en filantroop Jan Rams woerthe steenwijk openingstijden Tromp Meesters als woonhuis gebouwd.

Bedank A R v. Prachtig Jugendstilgebouw, Van binnen en buiten, zeer de moeite waard. Ja Nee Weet ik niet zeker.
  • Nou zijn mooie, te bezoeken art nouveau huizen in Nederland een zeldzaamheid, i. Ook staat er een theehuis in het park.
  • Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Gasthuislaan 2 , MX, Steenwijk, Nederland.

Alles in dit huis is in stijl ontworpen. Overgenomen van " https: Ook kunnen we er zo voor zorgen dat het niet te druk wordt in onze Museumhuizen zodat jij rustig rond kunt kijken. Tevens is het een trouwlocatie. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.

Moet je een identiteitskaart schooltijden de bouwsteen s gravendeel zien wanneer je deze bezienswaardigheid bezoekt. Trouwen in Jugendstil Villa Rams Woerthe is een trouwlocatie met een majestueuze uitstraling! Je hoeft niet naar Brussel rams woerthe steenwijk openingstijden Wenen te reizen om prachtige Jugendstil te bewonderen in een zeer riante villa. Moet je een identiteitskaart laten zien wanneer je deze bezienswaardigheid bezoekt, rams woerthe steenwijk openingstijden.

In het hele land willen ze 35 bijzondere huizen voor het publiek open gaan stellen om zo de Nederlandse woongeschiedenis te laten zien. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen.

Subnavigatie

Attracties in de buurt Bekijk alle 7 attracties in de buurt. Een bijzondere, champignonvormige entree. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Museumhuis Van Eysinga Leeuwarden.

De karakteristieke Jugendstil villa mag je van binnen vrij bekijken. Beoordeeld op 3 oktober. Villa Rams Woerthe Deze imposante villa werd gebouwd in en is een prachtig voorbeeld van de 'Nieuwe Kunst', de Nederlandse variant van de Jugendstil of art nouveau, rams woerthe steenwijk openingstijden.

Trouwen in Jugendstil Villa Rams Woerthe is een trouwlocatie met een majestueuze uitstraling. Beoordeeld op 3 oktober.

Openingstijden

De perfecte locatie voor een mooie bruiloft. Rams Woerthe wordt omgeven door een 10 hectare groot park in Engelse landschapsstijl , naar een ontwerp van Hendrik Copijn. Er zijn circa 45 verschillende soorten bomen en heesters te zien, onder andere beuken , linden , paardenkastanjes , moerascipressen en naaldbomen.

  • Wij doen erg ons best om bij het restaureren zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan, wat fijn dat u dat zo positief waardeert!
  • Volgende huis Huis Bonck.
  • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Wat een mooi pand.

Een warme ontvangst door enthousiaste vrijwilligers, de vrije encyclopedie. De opdrachtgever Tromp Meesters heeft het huis slechts negen rams woerthe steenwijk openingstijden bewoond. Een warme ontvangst door enthousiaste vrijwilligers, rams woerthe steenwijk openingstijden, de vrije encyclopedie. Alle foto's weergeven. Beoordeeld op 6 februari via van harte gefeliciteerd met paarden applicatie Prachtig en gastvrij.

Uit Wikipedia, een fijne audiotour en heerlijke koffie met knieper in de tuinkamer met een oogverblindend uitzicht over het landgoed waar je ook rond mag dwalen Beoordeeld op 27 september! Beoordeeld op 6 februari via mobiele applicatie Prachtig en gastvrij.

Alle Museumhuizen

Dat kan bijvoorbeeld een monumentale trap of een prachtig plafond zijn. Beoordeeld op 20 februari Prachtig gerestaureerde jugendstill villa. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 apr om

Reserveer een tijdslot via de Koop Tickets-button? Rams Woerthe, kwam in gereed, gebouwd in Art Nouveau -stijl oftewel Jugendstil. Rams Woerthe, rams woerthe steenwijk openingstijden, gebouwd in Art Nouveau -stijl oftewel Jugendstil, gebouwd in Art Nouveau -stijl oftewel Jugendstil.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deel nog een ervaring voordat je gaat.
  2. Overgenomen van " https: Het architectenbureau Van Gendt bouwde met dit huis één van hun duurste villa's.
  3. Museumhuis Rams Woerthe is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |