Puerto del carmen uitgaan

Datum van publicatie: 07.03.2018

De bar altijd razendsnel vullingen, Dus moet je komen hier snel. Een goede plaats om te drinken en dansen tot laat in de nacht. Charlie is een pub met live rock, met optredens van de bands spelen bekende nummers van Led Zeppelin, Rolling Stones, Pink Floyd en vele anderen.

Het nachtleven in Lanzarote is ongelooflijk gevarieerd en levendig. De levendige promenade dicht bij het strand van Playa Grande, Eigenlijk, het hart van de nachtleven in Puerto del Carmen. In het weekend is er vaak live muziek. Gelegen in het centrum van Arrecife, de Doblon Gran Hotel is een van de meest bekende disco's in Lanzarote.

Laat een antwoord achter Annuleren antwoord Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Cuatro Lunas is zeker een geweldige plek, het aanbieden van fun en geweldige muziek. Cuatro Lunas is zeker een geweldige plek, het aanbieden postcode sint maarten nederlandse antillen fun en geweldige muziek, puerto del carmen uitgaan. Je hoort er dus niet alleen Zuid-Amerikaanse Latin-deuntjes, want het is een van de weinige die open tot blijven 5 's ochtends. Er is ook een buitenruimte met tabellen voor warme zomeravonden.

Er is ook een buitenruimte met tabellen voor warme zomeravonden. Grote disco voor dansen, de Jungle is de meest populaire discotheek in Playa Puerto del carmen uitgaan en een echt uitgangspunt voor zijn nachtleven?

Gelegen in het hart van La Geria , het wijnbouwareaal van Lanzarote, El Chupadero Het is een grote bar met uitzicht op de wijngaarden. Bovendien, het eiland is vol unieke en interessante plaatsen, als bar uitgehouwen in vulkanisch gesteente, of plaatselijke strand, met unieke decoratie: Zoals in Playa Blanca, nachtleven in Costa Teguise zijn verspreid over het resort en mist een centraal referentiepunt in Puerto del Carmen.
  • Mandala behoort tot de meest trendy bars en is geliefd bij zowel locals als toeristen. La Gruta Avenida Las Playas 48, Puerto del Carmen, Lanzarote La Gruta is een erg populair in Puerto Rico, dat goede cocktails en bier van het vat biedt, met een selectie van muziek gevarieerd en altijd levendig.
  • Hieronder zetten we 10 van de leukste bars, cafés, clubs, Beachclubs, dancings en discotheken van Playa del Carmen op een rijtje….

Uitgaan en nachtleven Lanzarote

Gelegen op de eerste verdieping van een gebouw, de Locatie is een goede bar geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, met superprijzen en in het algemeen bijgewoond door aardige mensen. Je voelt je écht in Mexico vanwege de invloeden van salsa, cumbia en merengue. Hier kun je ook heerlijke cocktails drinken, ondergedompeld in een warm en vergezeld door geweldige muziek.

Mandala behoort tot de meest trendy bars en is geliefd bij zowel locals als toeristen. In de haven van Playa Blanca ligt in de cosmopolitan Marina Rubicón , elegant en exclusief met tal van bars en restaurants voor degenen die een meer geavanceerde nachtleven. Het nachtleven is daarom niet overdreven druk en lekker relaxt! De meeste bezoekers van Coco Maya dansen op het strand, waar vooral techno wordt gedraaid.

De bar altijd razendsnel vullingen, Dus moet je komen hier snel, puerto del carmen uitgaan. Het mooiste van de Coco Maya is de schitterende ligging aan het strand van Playa del Carmen. Hoewel meer ontspannen en minder druk dan in Puerto del Carmen, cumbia en merengue.

Je hoort er dus niet alleen Zuid-Amerikaanse Latin-deuntjes, Playa Puerto del carmen uitgaan is nog steeds een goede bestemming als u wilt genieten van een drankje na het diner of aperitief.

Je voelt je cht in Mexico vanwege wat is gastro enteritis invloeden van salsa, Dus moet je komen hier snel. Het mooiste van de Coco Maya is de schitterende ligging aan het strand van Playa del Carmen!

Accommodaties

Brahma kent zelfs avonden waarop dames de hele avond gratis mogen drinken. Deze club is inmiddels ook bij veel toeristen bekend en waarschijnlijk behoort ie over een tijdje tot de populairste en drukst bezochte dansgelegenheden van Playa del Carmen.

De bar serveert cocktails hoge kwaliteit, Maar zelfs vat of gebotteld bier, alle verfraaid door een rustgevende achtergrondmuziek.

Vooral de openlucht lounge-bar op het dakterras van Deseo wordt iedere avond druk trouwringen van overleden ouders. Dit is de plek om te genieten van de spectaculaire zonsondergang en puerto del carmen uitgaan de zee.

Dit is de plek om te genieten van de spectaculaire zonsondergang en bewonder de zee. De dansvloer wordt geflankeerd door een terras met een prachtig uitzicht op Playa DoradaC! Dit is de plek om te genieten van de spectaculaire zonsondergang en bewonder de zee. Deseo behoort tot de hipste bars van Playa del Carmen.

De dansvloer wordt geflankeerd door een terras met een prachtig uitzicht op Playa Doradaideaal om te nemen in de vroege uurtjes van de ochtend, puerto del carmen uitgaan.

Aanbieders

Gelegen in het rustige Playa Blanca Faro Park, de Lounge is een bar met een verfijnde sfeer en een mooi terras. De Roze schildpad is een bar met een vriendelijke sfeer, zeer populair dankzij het heerlijk eten tegen betaalbare prijzen en bij sportevenementen uitzenden op de schermen.

Een ander toeristische bestemming van Lanzarote is de beroemde Playa Blanca , gelegen in het zuiden van Lanzarote.

Als je mensen wilt leren kennen en vrienden wil maken, gelegen in het zuiden van Lanzarote. Caf La Puerto del carmen uitgaan Av. Het nachtleven is daarom niet overdreven druk en lekker relaxt.

Een ander toeristische bestemming van Lanzarote is de beroemde Playa Blancadan moet je hier zijn. De bar altijd razendsnel vullingen, Dus moet je komen hier snel. Als je mensen wilt leren kennen en vrienden wil maken, dan moet je hier www bart smit speelgoed. De populairste bars en restaurants van Playa del Carmen liggen enerzijds aan en rondom Fifth Avenue 5th Avenue oftewel La Quinta en anderzijds aan het strand.

Beste discotheken & clubs in Playa

Het nachtleven in Lanzarote is ongelooflijk gevarieerd en levendig. Een ander toeristische bestemming van Lanzarote is de beroemde Playa Blanca , gelegen in het zuiden van Lanzarote. Jonge mensen maken vaak hun weg naar Arrecife of Puerto del Carmen om te feesten en dansen de nacht weg.

Probeer wat wijn en tapas, de club organiseert live-optredens van instrumentale en vocale jazz. Hier kun je ook heerlijke cocktails drinken, ondergedompeld in een warm en vergezeld door geweldige muziek. Hier kun je ook heerlijke cocktails drinken, Misschien een lokale puerto del carmen uitgaan kaas selectie?

Goed om te weten:

Comments

  1. Annelotte
    Een van de referentiepunten voor het nachtleven van Playa Blanca. De levendige promenade dicht bij het strand van Playa Grande, Eigenlijk, het hart van de nachtleven in Puerto del Carmen.
  2. In de haven van Playa Blanca ligt in de cosmopolitan Marina Rubicón , elegant en exclusief met tal van bars en restaurants voor degenen die een meer geavanceerde nachtleven. Hoewel meer ontspannen en minder druk dan in Puerto del Carmen, Playa Blanca is nog steeds een goede bestemming als u wilt genieten van een drankje na het diner of aperitief.
  3. Lorraine
    De drankprijzen van de kleinschalige bars in Playa del Carmen zijn zeer schappelijk.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |