Prins johan friso school

Datum van publicatie: 15.12.2018

Dé school voor uw kind  De Johan Frisoschool is een ambitieuze, kleinschalige christelijke school waar kinderen met plezier naar toe gaan. Onze school telt ruim 60 leerlingen die verdeeld zijn over 3 groepen. Prins Johan Friso School.

Engels in groep Muziekonderwijs Vijf-gelijke-dagenmodel. Eén van onze speerpunten is talentonderwijs. We kiezen niet alleen doelen ver weg, maar ook doelen dichtbij.

Ieder schooljaar worden er verschillende doelen gekozen waarvoor we gaan sparen. De school heeft een eigen vereniging waarvan lidmaatschap zeker op prijs gesteld wordt.

De kleinschaligheid van de school spreekt ons als ouders enorm aan. We streven naar een werksfeer waarbij ieder kind en elke collega telt en met plezier naar school komt. Onze christelijke identiteit komt naar voren in de Bijbelverhalen die we aan de kinderen vertellen, prins johan friso school, in het samen zingen en bidden.

We zien elk kind als uniek schepsel van God dat er mag zijn met prins johan friso school eigen talenten. Kwalitatief goed onderwijs Wij bieden kwalitatief goed onderwijs en zijn door de onderwijsinspectie beoordeeld met een GOED.

We zien elk kind als uniek schepsel van God dat er mag zijn met de eigen talenten. We streven naar een werksfeer waarbij ieder kind en elke collega telt en met plezier naar school komt.

Op onze school wordt gewerkt met een fijn team van zowel jonge als oudere leerkrachten die met enthousiasme hun werk doen. Jarig zijn is altijd een feest, óók voor juffen en meesters.

Lorem ipsum dolor

We streven naar een werksfeer waarbij ieder kind en elke collega telt en met plezier naar school komt. Foto en film album's. Onze school is bestuurlijk aangesloten bij een bovenschoolse stichting; dit betekent dat we een bovenschools bestuur hebben met een eigen adviesraad voor de plaatselijke school. Zo greep Mina bijvoorbeeld haar kans om ook hier op zoek te gaan naar haar weggelopen huiskat Sokje. Op onze school wordt gewerkt vanuit een christelijke identiteit. In ons gebouw is een peuterspeelzaal gevestigd.

Onze christelijke identiteit komt naar voren in de Bijbelverhalen die we aan de kinderen vertellen, in het samen zingen en bidden.

  • De Prins Johan Frisoschool is de enige school in het dorp Herkingen. Een puzzel, een rebus, een kleurplaat, een spelletje
  • Er is een fijne samenwerking tussen de peuterspeelzaal Pinkeltje en de school.

Onze school telt ruim 60 leerlingen die verdeeld zijn over 3 groepen? De school heeft een eigen vereniging waarvan lidmaatschap zeker op prijs gesteld wordt. Wij zijn een kleine dorpsschool waarop de meeste kinderen van het dorp hun basisschoolperiode doorbrengen?

Op onze school wordt gewerkt vanuit een christelijke identiteit. Vriend, kameraad, prins johan friso school, maatje, homie, makker, kameraad, ze zijn  belangrijk voor iedereen, BFF, mattie.

Prins Johan Frisoschool

We zien elk kind als uniek schepsel van God dat er mag zijn met de eigen talenten. Zowel kerkelijke als onkerkelijke kinderen zijn van harte welkom op onze school!

Vriend, mattie, makker, BFF, kameraad, homie, maatje, bestie… hoe vrienden ook genoemd worden, ze zijn  belangrijk voor iedereen!

Deze valt onder verantwoording van Stichting Peutereiland. Het mooiste beroep dat bestaat. Het mooiste beroep dat bestaat. Deze valt onder verantwoording van Stichting Peutereiland. Het mooiste beroep dat bestaat.

Adresgegevens

Maar we laten onze christelijke identiteit ook zien in de manier waarop we met elkaar omgaan. Een aantal markante figuren uit de Bekersteeg was speciaal overgekomen om iedereen te begroeten. Op dinsdag 11 september jl. Onze school is bestuurlijk aangesloten bij een bovenschoolse stichting; dit betekent dat we een bovenschools bestuur hebben met een eigen adviesraad voor de plaatselijke school. Nieuwsbrief 06 16 november

Deze valt onder verantwoording van Stichting Peutereiland. Wij zijn een school waar stagiaires terecht kunnen voor een orinterende stage of voor het doen van een stage die past bij hun opleiding tot leerkracht of onderwijsassistent.

We zien elk kind als uniek schepsel van God dat er mag zijn met de eigen talenten. Deze valt onder verantwoording van Stichting Peutereiland. Ervaringen Voor- en naschoolse opvang Kennismaking en rondleiding Aanmeldprocedure Uw kind aanmelden, prins johan friso school.

Bij ons op school krijgt elk kind de ruimte om zijn prins johan friso school haar talenten te ontwikkelen. We zien elk kind als uniek schepsel van God dat er mag zijn met de eigen talenten.

Uw aanmelding is met succes verwerkt.

We zien elk kind als uniek schepsel van God dat er mag zijn met de eigen talenten. Lees verder Een spectaculaire, swingende show! Nieuwsbrief 06 16 november

Onze school is bestuurlijk aangesloten bij een bovenschoolse stichting; dit betekent dat we een bovenschools bestuur hebben met een eigen adviesraad voor de plaatselijke school!

De Johan Frisoschool is een ambitieuze, kleinschalige christelijke school waar kinderen met plezier naar toe gaan, prins johan friso school. Wilt u meer informatie van de school dan nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse Opendag meestal half maart. Prins johan friso school u meer informatie van de school dan nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse Opendag meestal half maart?

Goed om te weten:

Comments

  1. Vriend, mattie, makker, BFF, kameraad, homie, maatje, bestie… hoe vrienden ook genoemd worden, ze zijn  belangrijk voor iedereen!
  2. De school heeft een eigen vereniging waarvan lidmaatschap zeker op prijs gesteld wordt. Op onze school wordt gewerkt vanuit een christelijke identiteit.
  3. De kleinschaligheid van de school spreekt ons als ouders enorm aan. Binnen onze organisatie vinden ook stagiaires hun plaats.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |