Play store werkt niet meer samsung

Datum van publicatie: 17.09.2018

Het probleem lijkt vaker voor te komen op 3G- en 4G-tablets en smartphones met mobiele verbinding dan op WiFi-only apparaten. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

U kunt het beste verbinding maken met een wifi-netwerk. Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen. Tot grote frustratie hier nieuwe galaxy tab3. Betaalde downloads moeten betaald worden met een Google Wallet account of via je mobiele telefoonrekening. Je gegevens blijven bewaard. Kijk of met onderstaande oplossingen het probleem verholpen kan worden. Kijk of je zonder sd-kaart ook apps kunt downloaden of dat dat nog steeds niet kan.

Ik heb nu geen enkele mogelijkheid om apps te downloaden wie kan mij helpen! Probeer een logica te vinden wanneer je de Android apps wel kunt downloaden in Google Play en wanneer niet. Ik heb nu geen enkele mogelijkheid om apps te downloaden wie kan mij helpen, play store werkt niet meer samsung. Ook bezig met samsung ace opnieuw in te richten. Probeer een logica te vinden wanneer je de Android apps wel kunt downloaden in Google Play en wanneer niet.

Probeer eens te switchen tussen netwerk.

Denk inderdaad een storing:

Lisanne , Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten als dit een optie is. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Email me op dit adres als er een opmerking wordt toegevoegd: Als deze stappen niet werken, raadpleeg dan andere stappen voor het oplossen van problemen.

  • Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden.
  • Mogelijk werkt het wel op WiFi, of juist niet?

Zet de synchronisatie daarna weer opnieuw aan. Zet de synchronisatie daarna weer opnieuw aan. Dan doe ik dat en dan staat er dat ik te jong ben voor eem Google Account. Dan doe ik dat en dan staat er dat ik te jong ben voor eem Google Account. Toon play store werkt niet meer samsung vorige opmerkingen.

Aan je computer koppelen Je kunt ook je toestel aan je computer koppelen en kijken of er nieuwe updates beschikbaar zijn.

Open deze app en log uit. Ik hoop het, word er ook niet goed van.. Vandaag nieuwe gsm gekocht, sony xperia z1 compact, bij whatsapp installeren krijg ik ook deze foutmelding.

Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden! De nieuwe phone is dus prima het probleem was dus bij play store zelf. De nieuwe phone is dus prima het probleem was dus bij play store zelf. De nieuwe phone is dus prima het probleem was dus bij play store zelf.

De nieuwe phone is dus prima het probleem was dus bij play store zelf, play store werkt niet meer samsung. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Jouw antwoord

Zelfde probleem met nieuwe tablet. Open de Play Store opnieuw en probeer de download opnieuw. Ik heb mijn tablet net terug van de winkel was stuk en nu download hij ook geen enkele app met dezelfde melding Email me als er een opmerking wordt toegevoegd Privacy: Hier vind je hulp:

U kunt het beste verbinding maken met een wifi-netwerk. U kunt het beste verbinding maken met een wifi-netwerk. Open deze app en log uit. Heb je een andere oplossing voor het issue. Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen. U kunt het beste verbinding maken met een wifi-netwerk.

Telefoon opnieuw opstarten

Kan dit worden opgelost? Telefoon opnieuw opstarten Het eerst wat je kunt proberen is om je telefoon opnieuw op te starten. Ik kan wel op de site inloggen op playstore maar niet op mijn telefoon dus het ligt zeker weten aan me telefoon.

Ik kan wel op de site inloggen op playstore maar niet op mijn telefoon dus het ligt zeker weten aan me telefoon. Google Play Hulp vragen. Google Play Hulp vragen.

Goed om te weten:

Comments

  1. De foutmelding in de Play Store kan verschillende oorzaken hebben. Was dit artikel nuttig?
  2. Sony xperia terug gezet naar fabrieksinstellingen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |