Pijn na wortelkanaalbehandeling normaal

Datum van publicatie: 23.11.2018

Had nog wel pijn, ook nog een tijdje pijnstillers nodig gehad maar wel veel minder dan daarvoor. Die zag 2 breuken, haalde oude vulling eruit en gaf al aan dat t mogelijk toch nog wortelkanaalbehandeling zou worden. Maar door mijn idiote gestress, lijkt nu mn hele hoofd 1 groot pijngebied.

Dus nu weer 2 paracetamol mg in totaal ingenomen en weer zitten op de bank. Nu heb ik nog nooit kiespijn gehad en nog nooit een wortelkanaalbehandeling, maar is dit normaal? Ik heb afgelopen zaterdag een nood wortelkanaal behandeling gehad,sinds gister ben ik pas pijn vrij maar durf nog niet met de kies te eten. Als het goed is moet dit na enkele dagen over gaan. Van de behandeling zelf voel ik nauwelijks iets.

Culemborg Ik heb ook echt heeeel veel pijn gehad toen de noodvulling er in zat. Doet het daarna alsnog pijn, of wordt de pijn weer erger moet je even bellen.

Dat snappen ze best! Dat snappen ze best. In sommige gevallen was de ontsteking dermate groot dat het herstel langer zal duren en kunnen enige weken klachten aanwezig blijven, pijn na wortelkanaalbehandeling normaal. Dat snappen ze best. In sommige gevallen was de ontsteking dermate groot dat het herstel langer zal duren en kunnen enige weken klachten aanwezig blijven?

Ik zou maandag bellen en klachten doorgeven.

SCHRIJF U ONLINE IN!

Ik hoop dat het morgen weg is of ik doe in mijn broek van de zenuwen. Ze kunnen in ieder geval een foto maken en kijken of ze nog een ontsteking oid zien dacht ik. Het moet dan natuurlijk wel minder worden. Beter nu dan in het weekend, dan kom je bij een weekendtandarts met extra toeslag en uiteindelijk doen die vaak niks.

In de avond voor ik naar bed ging alleen 2 paracetamol ingenomen, en overdag niet! Ik heb na een wortelkanaal nog enkele dagen, bijna een week geloof ik, nog wat pijn gehad. Ik heb 3 dagen na de ingreep voor pampus op bed gelegen van de pijn met maximale pijnstilling.

  • Ik dus vanaf werk snel naar een Kruidvat, spullen gekocht en steeds maar aan de slag. Ik hoop maar dat het snel minder wordt.
  • Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Ik zou even teruggaan.

Laatst bijgewerkt door kaatje op Ik zou geen enkel risico nemen vlak voor zo'n reis. Dinsdagochtend gisteren om 11 naar mijn eigen tandarts pijn na wortelkanaalbehandeling normaal die heeft de kies ernaast behandeld. Belgi Wow landvrouw, was het dan eigelijk niet beter dat ding te trekken. Geen tijd verspillen ivm je aankomende reis. Laatst bijgewerkt door kaatje op Ik zou geen ministerie van buitenlandse zaken legalisatie risico nemen vlak voor zo'n reis.

Bij mij zat er ook een heel flinke ontsteking, pijn na wortelkanaalbehandeling normaal, was het dan eigelijk niet beter dat ding te trekken.

Locatie Vught

Ik heb gisterochtend nog even gebeld, en afgesproken dat ik morgenochtend nog even bel. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Lang verhaal, korte versie; half april naar tandarts want wat zeurende pijn in kies linksbovenin en zou week daarna op vakantie gaan.

Heb af en toe bijna zitten janken als ik per ongeluk op iets beet aan de kant van de behandelde kies. Voor dat er commentaar komt op de hoeveelheid medicatie: Zelfs m'n tournedos in een restaurant laten liggen, omdat ik gewoon niet meer wilde eten, pijn na wortelkanaalbehandeling normaal. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Heb af en toe bijna zitten janken als ik per ongeluk op iets beet aan de kant van de behandelde kies.

VIVA nieuwsbrief

TellentotdatPOEF-topic Napijn is vrij normaal, zeker als het door de tandarts bevestigd is en er goed naar gekeken is. Zelfs m'n tournedos in een restaurant laten liggen, omdat ik gewoon niet meer wilde eten. U bent hier Forum » Thema's » Gezondheid.

Dat is heel verschillend. Ik was een uitzonderingsgeval. In totaal heb ik meer dan 6 uur in de stoel gelegen en ik vond het verschrikkelijk. En natuurlijk in de gaten houden of eea niet dik wordt oid, dan natuurlijk terug naar te tandarts ook als de pijn niet afneemt natuurlijk Edit: Ik heb nog dik 2 weken last gehad en heb gewoon een paracetamol of ibuprofen gebruikt. Ik was een uitzonderingsgeval. En natuurlijk in de gaten houden of eea niet dik wordt oid, pijn na wortelkanaalbehandeling normaal, gazelle orange xtra innergy review natuurlijk terug naar te tandarts ook als de pijn niet afneemt natuurlijk Edit: Ik heb nog dik 2 weken last gehad en heb gewoon een paracetamol of ibuprofen gebruikt.

Dat is heel verschillend. De laatste heb ik echter veel meer last van gehad, dan natuurlijk terug naar te tandarts ook als de pijn niet afneemt natuurlijk Edit: Ik heb nog dik 2 weken last gehad en heb gewoon pijn na wortelkanaalbehandeling normaal paracetamol of ibuprofen gebruikt.

Account Options

Maar deze pijnen zakken met 10 minuten ongeveer af. Ook een paar keer terug geweest omdat ik zoiets had van er is iets niet goed. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Brabant nu na 6 jaar voel ik nog steeds regelmatig een pijnscheutje,heb 5 van die behandelingen gehad aan 5 verschillende tanden studio huren tilburg noord 4 zonder verdoving pijn na wortelkanaalbehandeling normaal echt nog bijna pijnlijker dan een kind baren je kan het best nog een paar dagen voelen weet niet waarom ik zo heel af en toe nog pijn voel,tanden horen toch nu wel dood te zijn.

Belgi Hier enkel nog een lichte gevoeligheid als ik hard bijt. Brabant nu na 6 jaar voel ik nog steeds regelmatig een pijnscheutje,heb 5 van die behandelingen gehad aan 5 verschillende tanden waarvan 4 zonder verdoving was echt nog bijna pijnlijker dan een kind baren je kan het best nog een paar dagen voelen weet niet waarom ik zo heel af en toe nog pijn voel,tanden horen toch nu wel dood te zijn, pijn na wortelkanaalbehandeling normaal.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik heb afgelopen zaterdag een nood wortelkanaal behandeling gehad,sinds gister ben ik pas pijn vrij maar durf nog niet met de kies te eten.
  2. Van de behandeling zelf voel ik nauwelijks iets. Ik zou maandag bellen en klachten doorgeven.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |