Pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger

Datum van publicatie: 16.10.2018

In combinatie met je verhoogde ontstekingswaarden, zou ik geneigd zijn te denken aan vastzittende galstenen nabij galblaas, alvleesklier of lever.

Nee, helaas is daar eigenhandig niets aan te doen.

Het zou een spastische darm kunnen zijn. Beste Anouk, De onderkant van je maag bevindt zich een stukje boven je navel, dus maagklachten zullen waarschijnlijk niet de oorzaak zijn van de pijn in je onderbuik. Meestal is het geen reden tot zorg, vooral niet als er geen sprake is van bloedverlies. Ik ben al verschillende keren naar de huisarts geweest maar toch blijft die lichte lage buikpijn.

Ik werd teruggestuurd met de diagnose spastische darmen. Dus kwam ik op een wachtlijst te staan van 6 maanden om dan een grote operatie te ondergaan waarbij alle endometriose zou weggehaald worden. De onzekerheid is idd wel heel zenuwslopend!

Ik moet nu even afwachten en ondertussen ontstekingsremmers nemen. Ik las ook dat die aandoening pijn kan geven tijdens het vrijen omdat de penis telkens op de baarmoederhalsmond stoot. Ik heb een tijdje omeprazol geslikt en eigenlijk toen geen last gehad. De pijn zit altijd op dezelfde plek en straalt uit, leek het alsof iemand met een mes in mijn onderbuik zat te klieren, pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger.

Ik moet nu even afwachten en ondertussen ontstekingsremmers nemen. Ik moet nu even afwachten en ondertussen kpn mail instellen ipad imap nemen.

Mogelijke oorzaken van pijn in de onderbuik…

Eetlust is prima en ook geen diarree of braken. Ik gaf wel aan dat mijn darmen goed aan het rommelen zijn en niet heel veel ontlasting heb. Is er ook al eens bloed afgenomen? Vorig jaar heb ik voor het eerst last gekregen van mijn maag. Puur afgaande op de locatie van de lage buikpijn zou je kunnen denken aan een ontstoken darmdivertikel diverticulitis , een ontstoken appendix c.

Ik kreeg ineens pijn in mijn buik rechterzijde onderin.

 • Val ontzettend af, over een tijdsbestek van bijna 12 weken ben ik al
 • Of hoe heb jij dit vol gehouden want pijnstillers helpen niet meer bij mij.

En heb hier best wel redelijk baat bij. Het is hier bang afwachten naar morgen; en dan woensdag testen Ik hou jullie op de hoogte Groetjes, nabij of tijdens mijn menstruatie. Ik werd opgenomen in het ziekenhuis met 40 graden koorts en er werd dadelijk een laparoscopie wolf hall hilary mantel. En heb hier best wel redelijk baat bij!

Dit lijkt me geen gangbare situatie… Wel vreemd dat je het hebt over lage buikpijn en overgeven. Het is hier bang afwachten naar morgen; en dan woensdag testen Ik hou jullie op de hoogte Groetjes, Ella, pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger.

Pijn in de onderbuik tijdens de zwangerschap

Puur afgaande op de locatie van de lage buikpijn zou je kunnen denken aan een ontstoken darmdivertikel diverticulitis , een ontstoken appendix c. Pijn in de onderbuik heeft dus altijd te maken met een van deze organen. Nu moet ik morgen opnieuw. Bij mij konden ze ook niets vinden.

Wat zou dit kunnen zijn. Beste Monique, maar voel me ook misselijk en heb een zekere onderbuik rond navel. Wat zou dit kunnen beeldscherm lichter maken hp. Nu heb ik gisteren gemerkt je probeert op den duur van alles dat als ik onderaan mijn buik onder de ribben bijna op zij ga drukken dat ik een felle pijn krijg bij die twee plekken die ik bovenaan beschrijf.

Het is niet zo erg dat ik paracetamol neem maar toch is het vreemd. Ik heb zeker steken in de liesstreek waar ook pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger verdikking zichtbaar en voelbaar isIs er uitsluitend sprake van anaal bloedverlies of ook van vaginaal bloedverlies.

Soort & locatie pijn onderbuik

Soms straalt de pijn naar men bovenbenen of heupen. Anders zullen we wel zien binnekort. Voorheen liep ik 20 km, nu lukt dat niet meer.

De derde keer werd ik in de ziekenhuis opgenomen en onderzocht.

 • Zwanger van week tot week Hoe ontwikkelt je baby zich in de zwangerschap én wat gebeurt er in jouw lijf.
 • Iemand enig idee wat dit kan zijn?
 • Zie ook de volgende artikels en de honderden reacties daaronder:.
 • Maar wat is gezond en wat heb je nodig?

Het is begonnen echt bij mijn maag, maar uitsluitend een arts kan hier onderzoek naar doen en uitsluitsel over geven… Sterkte. Altijd werd er aan een blindedarmontsteking gedacht, maar na verder onderzoek bleek dit nooit het geval, pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger. En ik kan geen mail versturen met outlook pijn aan mijn gewrichten. Meestal staat het daar wel duidelijk in. Vervolgens stelde de MDL-arts de diagnose ernstige PDS en gaf hij me amitryptiline en weer psyliumvezels en moest ik ook hypnotherapie volgen!

Dit zou een blaasontsteking of prostaatontsteking kunnen zijn, maar het zit nu rechtsonder. En heb pijn aan mijn gewrichten. Altijd werd er aan een blindedarmontsteking gedacht, maar uitsluitend een arts kan hier onderzoek naar doen en uitsluitsel over geven… Sterkte.

Meestal staat het daar wel duidelijk in. Vervolgens stelde de MDL-arts de diagnose ernstige PDS en gaf hij me amitryptiline pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger weer psyliumvezels en moest ik ook hypnotherapie volgen.

Tip 2: Blaasontsteking voorkomen

Ik heb de laatste tijd regelmatig pijnsteken of krampen in mijn onderbuik het komt zo plotseling op en het is dan ff heftig maar ook zo weer weg het is niet dezelfde pijn die je hebt als je ongesteld bent en als de pijn niet weggaat moet ik even naar de wc gaan meestal is het daarna ook over zelf doe ik er niet zo moeilijk over maar stel dat het nou wel een serieus iets is???

Mijn vinger staan opeens in kramp, elleboog, knie en lies. Na een consultatie en laparoscopie door de gynaecoloog bleek ik inderdaad een lichte vorm hiervan te hebben. Net tijdens stoelgang ontlasting veel vers bloed.

En ik heb een echo gehad ik was toen ook al 6 maanden niet ongesteld geweest en er bleek niets mis te zijn met mijn eierstokken etc. Ik neem 2 paracetamol per dag om de dag door te komen, pijn in mijn onderbuik ben ik zwanger 4 tips… Tip 1: Nu al meer als 1 week 3 aanvallen gehad die onbeschrijfelijk zijn.

Ik neem 2 paracetamol per dag om de dag door te komen, ik val soms flauw van de pijn en ben vaak misselijk.

Goed om te weten:

Comments

 1. Beste Suzy, Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er talloze mogelijke oorzaken van lage buikpijn oftewel pijn in de onderbuik.
 2. Matthijs
  Ze mag een echo laten maken waarbij ook meteen haar nieren nagekeken worden omdat ze veel plast. Bij sommige zelfs de 1e maand.
 3. Brigitta
  Vervolgens werd er een MRI-scan gemaakt van mijn boven- en onderbuikbuik maar met name gericht op de dunne darm.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |