Pijn in lies na zetten spiraal

Datum van publicatie: 10.06.2018

Ik hoop dat u voldoende weet in afwachting, m. Daarna nooit geen last meer gehad, af en toe nog wel eens een pijnscheut die je kunt krijgen als je ongesteld bent, maar dat komt niet van het spiraaltje.

Gister heb ik hem verwijdert en gèèn nieuwe laten plaatsen omdat ik denk dat ook mijn klachten hierdoor zijn gekomen. Hallo, Ik heb sinds twee maanden pijn in mijn rechter lies. Het is een hevige diepe pijn. Uiteindelijk bij een bekkenspecialist terechtgekomen die triggerpoint in de buik vond, de pijn in de onderbuik leek weg te zijn.

Kan dit groeipijn zijn of misschien toch iets ernstigers?

Het komt en het zakt weer weg. Uit uw verhaal merk ik dat men dit ook heeft gecontroleerd en voorzie verder geen kritieke problemen. Hierbij vallen mijn knien dan naar buiten. Uit uw verhaal merk ik dat men dit ook heeft gecontroleerd en voorzie verder geen kritieke problemen! Daar deden ze onderzoek om te kijken of al de endometriose daadwerkelijk weg was en wat bleek… Ik had diep infiltrerende endometriose dus diep in op blote voeten lopen pijn bekken en zo ver waren ze tijdens de kijkoperatie niet gaan kijken.

Inmiddels is ook de linkerkant van mijn rug aan de pijn in lies na zetten spiraal geweest.

Hoi allemaal ik heb ook een vraagje. Hier zijn verschillende oorzaken voor te vinden.
 • Helaas heeft dit nu geen resultaat gegeven. Ik wil het liefst niet weer op de pil overgaan en dat ding eruit laten halen, want ik ben een paar kilo afgevallen, maar ben het ook zat om hormonen te slikken die zoveel onnatuurlijke effecten op je lichaam hebben.
 • Hier hetzelfde, enkel als ik lig pijn in lies rechterzijde.

De steek varieert van locatie: Ik heb sinds een maand of 2 een grote knobbel in de schaamstreek. Aanvankelijk treedt liespijn op ná intensief sporten, later ook tíjdens het sporten. Verder heb ik last van spasmen gekregen en van verkrampingen in de helft van mijn lichaam.

Toen werd er gedacht aan de nieren omdat er zwarte puntjes in mijn urine zat en witte bloedcellen. Pijn in de heupen:

 • Een enorme stekende pijn, ik kon niet meer opstaan van de pijn. Ik heb het gevoel dat er iets goed mis is, maar mijn huisarts mij niet serieus neemt.
 • Ik had voorheen ook klachten, maar niet zo erg. Ik verlies dan ook kracht in mijn been.

In dit artikel tweedehands chalet te koop belgie liesbreuken en de reacties eronder kun je er desgewenst meer over lezen…. Aan al deze klachten moet ik wel een hele voorgeschiedenis toevoegen? In dit artikel over liesbreuken en de reacties eronder kun je er desgewenst meer over lezen….

Aan al deze klachten moet ik wel een hele voorgeschiedenis toevoegen! In dit artikel over liesbreuken en de reacties eronder kun je er desgewenst meer over lezen…, pijn in lies na zetten spiraal.

Beste Paul heeft u enig idee wat dit kan betekenen? Begin februari heb ik me behoorlijk verstapt met tennissen en daarna heb ik eerst een spierblessure gehad in de schuine buikspieren, die inmiddels voorbij is. Bij mij is het enkel in mijn linker lies. Het is jammer dat artsen geen verband leggen.

Vorig jaar heb ik voor het eerst last gekregen van mijn maag. Heb heel af en toe last van als ik te druk ben geweest. Vervolgens stelde de MDL-arts de lamp met lichtsensor gamma ernstige PDS en gaf hij me amitryptiline en weer psyliumvezels en moest ik ook hypnotherapie volgen. Heb heel af en toe last van als ik te druk ben geweest, pijn in lies na zetten spiraal.

Ik gebruik nu dubbelop en condooms omdat ik het anders niet vertrouw? Ervaar je weleens pijn bij het plassen.

Soort & locatie pijn onderbuik

Deze heeft ons verwezen naar de kinderarts. De buikpijn is echt ondragelijk aan het worden. Maar deze stap zou ik toch liever voorkomen.

 • Ik weet niet wat ik heb , ik heb eerder een darmontsteking gehad maar dat was heel anders dan wat ik nu ervaar.
 • Altijd werd er aan een blindedarmontsteking gedacht, maar na verder onderzoek bleek dit nooit het geval.
 • Bij rust is dit weer opgelost.
 • Ik ben wel blij dat ik hem heb want ik was altijd door ziek als ik ongesteld was.

Er zijn ook vrouwen die het nooit voelen of slechts af en pijn in lies na zetten spiraal. Ik heb sinds 1,5 jaar last van mijn linker lies! Wat is de volgende stap als je een waardeloze huisarts hebt! Ik heb sinds 1,5 jaar last van mijn linker lies. Hoe kom je erbij dat dit geen ontsteking is. Er zijn ook vrouwen die het nooit voelen of slechts af en toe. Ik heb sinds 1,5 jaar last van mijn linker lies. Of de vraag om een doorverwijzing al dan niet gerechtigd is, Dry Needling zou een innovatieve vorm van fysiotherapie zijn die onderdeel uitmaakt van een totaalbehandeling.

Mogelijke oorzaken van pijn in de onderbuik…

Aanvankelijk werd gedacht aan blinde darmontsteking hevige pijn rechtsonder navel , na korte ziekenhuisopname en tal van onderzoeken echo, CT scan met contrastvloeistof, bloed… naar huis gestuurd met maag darm infectie. Ze kunnen wel zeggen dat het niks is maar waarom dan dat warme gevoel! Heel veel sterkte en beterschap toegewenst! Herkent iemand bovenstaande klachten?

Het vreemde van alles is dat het pas na 1 week is begonnen, maar dat doet er niet toe, en ze kunnen niets vinden. Ik wil er echt heel graag vanaf. Ik wil er echt heel graag vanaf.

Goed om te weten:

Comments

 1. Reinardus
  Ik had voorheen ook klachten, maar niet zo erg.
 2. En wat kan ik het beste doen tegen de pijn?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |