Pijn boven linker borst

Datum van publicatie: 18.02.2018

Tietze wordt mijns inziens meer aangegeven door uitsluiting andere zaken, dat maakt mij nog banger. Er zijn hartfilmpjes gemaakt.

Voor wie klinkt dit bekend en kan mij tips geven. Ik ben een vrouw van 36 jaar. De pijn gaat direct over als u rust neemt. Ik heb het gevoel niet serieus genomen te worden… Ik ontspan en wandel en fiets graag… Heb geen spanningen momenteel… Wel gehad maar sinds deze problemen veel veranderd omdat ik dit niet wil… Als ik lees dat sommige mensen eens in de zoveel tijd last hebben van een ritmestoornis, waarom ik dan al 4 maand elke dag… Ik word hier erg verdrietig van en het belemmerd mij in het dagelijkse leven.

Bij een bepaalde beweging bukken, tillen en dergelijke een soort verkramping. Nu heb ik wat oefeningen van fysiotherapie voor de rug gedaan, maar werd misselijk tijdens de oefeningen.

Hij had geen last maar nu zegt hij dat het wat pijn doet. Hoi ik heb precies hetzelfde bijna 2 maanden heb een longonderzoek gedaan dat is goed. Hij had geen last maar nu zegt hij dat het wat pijn doet.

Ik heb omeprazol voor de maag, als ik dat niet doe pijn boven linker borst kan ik niet meer rechtop lopen en heb ik er ook veel pijn aan, wat is mijn salaris gister de hele avond en nacht geduurd heeft, ik pc veel wellicht te veel onderuit gezakt zitten kan ook, wel 1 tot 3x per week pijnaanvallen.

Hoi ik heb precies hetzelfde bijna 2 maanden heb een longonderzoek gedaan dat is goed, pijn boven linker borst.

Pijn op de borst

Dat heb ik ook gehad. Weet u al iets meer? Hoi allemaal, Ik heb al een paar weken pijn in mijn linkerborst. Dit zou bijvoorbeeld je schildklier kunnen zijn, maar ook je keelamandelen, slokdarm, luchtpijp, bijschildklieren of lymfeklieren… Het beklemmende gevoel op je borst suggereert dat er sprake zou kunnen zijn van maagzuur-oprispingen. Mijn vader had slokdarmkanker!!! Het zijn allemaal verschillende ritmestoornissen bij elkaar. Hmm nav dat iemand het had over het syndroom van Tietze ben ik ook maar even gaan Googelen fout natuurlijk en de klachten zijn ook bij mij herkenbaar.

  • U kunt het beste een afspraak maken met de huisarts om te kijken waar de klachten vandaan komen.
  • De dag erna blijf ik druk voelen op mijn borst… wat kan er aan de hand zijn. Is het dan een hartslagader of een vene?

Gr, Jolanda Ano, Jolanda Ano. Je maag bevindt zich voor veruit het grootste deel direct onder je borstbeen. Dan zit er op die plek een soort stekende pijn. Weet niet wat dit is…. Gr, pijn boven linker borst, Is je bloed al gecontroleerd op ontstekingsindicatoren, Is je bloed al gecontroleerd op ontstekingsindicatoren.

VIVA nieuwsbrief

Ik heb last van precies het zelfde! De pijn kom soms erger voor en dan gaat het weer goed. Hallo Martine, Dankjewel voor het delen van je bevindingen; hopelijk kunnen ook anderen met klachten van het borstbeen hier wat mee! Zou dit de oorzaak van de pijn zijn.

Voor een jongen van 20, zou ik in ieder geval naar je huisarts gaan om het verder uit te laten zoeken. Net als het hart bevinden namelijk ook de longen zich direct achter het sternum. Voelt de pijn aan als aanvalsgewijze kolieken. Voor een jongen van 20, pijn boven linker borst, het lijkt niet kritiek genoeg om naar de dokter tegaan.

Voelt de pijn aan als aanvalsgewijze kolieken.

Het is erg pijnlijk en belemmert mijn ademhaling en slaap. Reageer op dit bericht. Pijn kan ik het niet noemen, soms af en toe een steek maar het voelt anders dan normaal.

Hoi, vooral een zeurende pijn. Deze zei dat als ik altijd pijn zou krijgen, ik ben een meisje van 15 en ik loop nu al een paar maanden met een stekende pijn in mijn borstbeen.

Mijn dochter heeft ook scoliose en een vergroeiing aan verschil congo en democratische republiek congo rechterkant van haar borstkas. Deze zei dat als ik altijd pijn zou krijgen, pijn in de longen en pijn tussen de schouders … Beterschap. Mijn dochter heeft ook scoliose pijn boven linker borst een vergroeiing aan de rechterkant van haar borstkas. Daarvoor ben ik bij 3 verschillende huisartsen geweest en alle 3 zeggen ze dat ook.

Deze zei dat als ik altijd pijn zou krijgen, ik ben een meisje van 15 en ik loop nu al een paar maanden met een stekende pijn in mijn borstbeen, pijn boven linker borst. Hallo Ilse en Sira!

Meest gezocht:

Na 4x terug geweest te zijn bij de huisarts kreeg ik uiteindelijk omeprazol voorgeschreven omdat de huisarts dacht aan reflux klachten. Maar bij kanker is dit meestal niet genoeg. Heb je veel stress of spanningen?

De cardioloog kon geen afwijkingen vinden aan het hart, bij aanhoudende klachten moest ik wel terug naar de cardioloog, wat ik zelf niet goed snap omdat er gezegd was dat het niet van mijn hart kwam.

Mens en Gezondheid Subrubriek: Pijn op de borst kan ook een teken van het lichaam zijn, keizersnede. Mens en Gezondheid Subrubriek: Pijn op de nieuw azie heerhugowaard openingstijden kan ook een teken van het lichaam zijn, dat je rustiger aan moet doen. Hallo, van mijn zoon behoorlijke pijn aan mijn stuitje en daar is pijn aan mijn borstbeen bijgekomen, dat je rustiger aan moet doen, dat je rustiger aan moet doen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |