Piano knutselen voor surprise

Datum van publicatie: 27.12.2018

Teken daarna met zwarte stift de contouren van de auto. Als ik jou was zou ik een piano maken, dat is niet super moeilijk.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je moet dus stevig karton hebben kartonnen doos oid of je kunt ook hout gebruiken en daar snij je dan de vorm van de altviool uit. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, sucses er mee! Hier houd ze van: S ik heb nog een week…..

Wel zorgvuldig plakken anders ziet het er verkreukeld uit. Je kunt een oud boek omtoveren tot een prachtige schuilplaats voor je cadeau.

Zolang het logo aan de voorkant staat is het al snel duidelijk wat het is. Je kunt redelijk voordelig in de witte boeken markt lege exemplaren kopen voor een paar euro.

Voor de vacht kun je een bolletje wol gebruiken. Teken daarna met zwarte stift de contouren van de piano knutselen voor surprise. Zolang het logo aan de voorkant staat is het al snel duidelijk wat het is. Teken daarna met zwarte stift de contouren van de auto.

Verrassend creatief

Je kan ervoor kiezen om de voorste kleinere doos lichtelijk in te knippen aan de onderkant, een echte piano heeft dit namelijk ook. Afgelopen jaar heb ik van mijn broertje ook een viool als surprise gekregen. Voor het horloge zelf kan je een musli doos o.

Heb je hulp nodig bij dichten en rijmen kijk dan hier  en hier. Moet je dan eerst met een liniaal de vakjes tekenen?

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maak er ook eventueel een gedicht bij.
  • Een vierkante doos heeft de voorkeur.

Misschien kan je ook nog iets leuks bedenken met zingen. Misschien kan je ook nog iets leuks bedenken met zingen. IK piano knutselen voor surprise wel een idee om een grote mascara te maken maar ik kwam er later achter dat dat heel moeilijk word! IK had wel een idee om een grote mascara te maken maar ik kwam er later achter dat dat heel moeilijk word, piano knutselen voor surprise.

Heb je ergens een ronde doos liggen dan zou je deze kunnen beschilderen of beplakken om er zo een smiley van te maken. Heb je ergens een ronde doos liggen dan zou je deze kunnen beschilderen of beplakken om er zo een smiley van te maken.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Om het goed vast te zetten kun je hier nog plakband doorzichtig omheen doen. Plak de huishoudfolie over de doorzichtige delen heen om een nep doorkijkluik te knutselen. Meer dat zijn niet de enige personen waarvoor jij deze surprise kan maken.

Je kan een lap stof gebruiken voor het bandje. Je kan een lap stof gebruiken voor het bandje. Deze doos verf je zwart of bruin afhankelijk van welke kleur jij de piano wilt hebben. Maak een nep drol surprise.

Je kan een lap stof gebruiken voor het piano knutselen voor surprise.

Surprise piano

Je kunt hem in elke vorm kneden die je wilt. De kop kan gemaakt worden van een kranten prop welke je ook met schilderstape kunt intapen. Deze doos verf je zwart of bruin afhankelijk van welke kleur jij de piano wilt hebben.

  • Voor het horloge zelf kan je een musli doos o.
  • Uiteraard kun je ook vissen en planten uitprinten.
  • Maak Plak bovenop wit papier.
  • Dit heeft een leuk effect.

Zolang het logo aan de voorkant staat is het al snel duidelijk wat het is. Vergeet ook niet de zijkanten. Een robot hoeft zelfs geen iedereen is anders bladmuziek te hebben maar kan ook wielen hebben waar hij zogenaamd mee rijdt. Vergeet ook niet de zijkanten, piano knutselen voor surprise. Zolang het logo aan de voorkant staat is het al snel duidelijk wat het is.

Maak er ook eventueel een gedicht bij. Vergeet ook niet de zijkanten.

Aan de slag

En niet te vergeten gouden chocolade munten! Papier, karton en verf zijn de basis ingrediënten. Moet je dan eerst met een liniaal een voor een de vakjes zeg maar maken? De kop kan gemaakt worden van een kranten prop welke je ook met schilderstape kunt intapen.

Deze doos verf je zwart of bruin afhankelijk van welke kleur jij de piano wilt hebben. Je hebt dan ook meteen een dop. Je hebt dan ook meteen een dop.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je kunt het geheel ook achteraf verven.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |