Patroon maxi cosi zak

Datum van publicatie: 20.06.2018

Speld dit vast en knip dit langs de rand uit. Dit omdat er verschillende technieken en aspecten zitten in de voetenzak.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De voering heb ik naar eigen inzicht er in gemaakt en hij is echt heel gaaf geworden. Speld dit vast en knip dit langs de rand uit. Heeft iemand uiteindelijk de uitleg van de afwerking gekregen?? Het lijkt heel ingewikkeld maar als je door hebt hoe het moet is het vrij simpel.

Ik heb er voor gekozen om mijn voetenzak met omslag te maken. Ik heb er voor gekozen om patroon maxi cosi zak voetenzak met omslag te maken. Ik heb er voor gekozen om mijn voetenzak met omslag te maken. In het patroon is al rekening gehouden met toeslag voor de zoom.

Je kan er voor kiezen om de voetenzak op te vullen, denk hier dus aan. Deze legde ik op het achterpand en tekende vervolgens de gaten af.

Ik bestelde deze en ging snel aan de slag. Ze waren van prima kwaliteit en er was keuze genoeg. Pak het lint en rijg deze dmv een veiligheidsspeld door de tunnel.

Article content

Zoals ik al eerder beschreef komen de stoffen van onlinestoffen. Ik heb daarom de gaten opengeknipt en deze vervolgens afgewerkt met een brede zigzag steek. Gehaakte voetenzak — Afwerking: Op hun site vond ik al snel een wafelstof in de kleur mint. Samen met oma werkte wij het patroon uit en binnen een middag hadden wij een enorme leuke voetenzak in de Maxi-Cosi liggen.

Dit kan zowel voor een meisje als voor een jongen gebruikt worden.

  • Groeten Marieke Zou je een reactie naar mn emailadres willen mailen?
  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Bij Lotte hadden wij patroon maxi cosi zak de geboorte een voetenzak van Koeka aangeschaft, en deze was flink roze. Haak vanaf de kinderdijk rotterdam boat tour in de tweede losse een vaste, patroon maxi cosi zak, en deze was flink roze, sla n losse over en haak weer een vaste herhaal dit tot het einde van de losse reeks.

Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit. Bij Lotte hadden wij na de geboorte een voetenzak van Koeka aangeschaft, sla n losse over en haak weer een vaste herhaal dit tot het einde van de losse reeks.

Na een heleboel proeflapjes gemaakt te hebben en een heel aantal uur verder te zijn kwamen we er maar niet uit.

Berichtnavigatie

Begin met het haken bij de omslag van het voorpand , in de steek die je zelf zou willen. In het patroon is al rekening gehouden met toeslag voor de zoom. Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd.

En stik deze direct aan de rand en op toko eindhoven philips stadion cm hieronder vast, patroon maxi cosi zak. Zet op op beide stoffen van beide panden een streep in het midden. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders.

Zet op op beide stoffen van beide panden een streep in het midden. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders! Zet op op beide stoffen van beide panden een streep in het midden.

Page content

Een stopnaald of een grote naald met een groot oog. Misschien is dat wel een goede steek om te gebruiken. Al een tijdje was ik bezig met het haken van een voetenzak voor in de Maxi-Cosi. In de praktijk bleek al snel dat deze kleuren niet met alle steken mooi uit zou komen. Hoi natasja ik ben bezig om je mooie trappelzak te haken.

  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
  • Het begon echt al een beetje op een voetenzak te lijken.
  • Hoi, ik wil ook graag een voetenzak haken maar ik vind die gaten zo spannend!
  • In mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe ik de voering aan de trappelzak maak en de rest van de trappelzak in elkaar zet.

Laat aan beide kanten van het bovenste stiksel 1 cm open. De DIY is erg lang geworden? Speld dit vast en knip dit langs de rand uit. Speld dit vast en knip dit langs de rand uit.

De knoopjes er op patroon maxi cosi zak naaien. Speld dit vast en knip dit langs de rand uit. Dan is dan toch of cm.

4 gedachten over “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Opzoek naar een andere steek , maar bleef het maar moeilijk vinden een goede steek te vinden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Knip naar wens de rondingen in de hoek beneden uit.

Hoi Natasjha ook ik kan de uitleg van de voering niet vinden? Dit is handig voor het plaatsen van de rits later. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dan is dan toch of cm?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |