Parkeren schiphol smart parking

Datum van publicatie: 27.05.2018

Na een vlucht met Lufthansa vanuit Napels IT naar Amsterdam schiphol tussenstop in Munchen DE het volgende; na vertraging te hebben opgelopen in Napels van 1uur de tussenvlucht nog net kunnen halen in Munchen. Daar is dan ook alles mee gezegd.

Afhankelijk van de periode kun je voordelig parkeren. Bewegwijzering naar de uitgang is zeer slecht. Uitstekende ervaring met Smart Parking en nu voor de 2e keer. Schiphol jullie zijn goed bezig!!!!

Int Altijd super snel vervoer naar de vertrekhal en ook van aankomst naar de parkeerplaats en dat alles voor een redelijke prijs. Ik vind dit een hele slechte afhandeling van deze zaak om dit op deze manier te regelen.

Ontevreden klanten kunnen geen waardering achterlaten. Was verbaasd dat bij het uitrijden niet op kenteken check werkt. Ofwel het systeem werkte niet ofwel ik deed iets verkeerd, maar was me daar niet van bewust. Was verbaasd dat bij het uitrijden niet op kenteken check werkt, parkeren schiphol smart parking.

Voor de rest is alles goed geregeld.

Enige wat nog fijn zou zijn is dat je ergens makkelijk de open parkeerplaatsen kunt vinden. Altijd op P-3 gestaan Nu op P Makkelijk en snel buspendel prima in orde.
  • Vanaf de parking gaan er gratis shuttlebussen naar de luchthaven.
  • Tijdverlies door opzoeken reserveringsbevestiging. Erg prettig dat er toiletten geplaatst staan op de parkeerplaats.

Handige informatie

Wij nemen zelf contact op met de aanbieders na aanleiding van je reactie en vragen om een uitleg. Het enige minmpuntje wat ik kan vinden, is dat ik niet gelijk kon zien waar P4 was. Op Schiphol zelf parkeren? We kwamen 's nachts aan, auto konden we laten staan die zouden zij later parkeren.

Makkelijk en goed aan gegeven.

  • Komt omdat je waarschijnlijk met een ipad wilt bestellen. Hele goede ervaring opgedaan met parkeren op P4.
  • Kenteken herkenning werkte niet bij uitrijden.

Nu gewijzigd waardoor men overal maar stopt. Goede busverbinding van en Nasr de luchthaven. Nu gewijzigd waardoor men overal maar stopt. Vergelijk op service, erg ongemakkelijk, betaalmogelijkheden en afstand. We komen met 12 taxi,s naar de rechtbank.

Bij aankomst ging direct na het uitnemen van de parkeerkaart de slagboom open en kon ik doorrijden duidelijke weg bewijzering en kon makkelijk een plaats vinden.

Voorheen altijd in de winterperiode aanbieding van 99 euro Alles staat prima aangegeven, personeel bij de ingang is vriendelijk maar dan ga je het doolhof in dat P3 heet. Al met al een positieve ervaring.

Prettige en veilige en redelijk voordelige manier van je auto parkeren. Wierda van Dijk Geen moeilijkheden of iets dergelijks ondervonden?

Dit zou aangepast moeten worden. Dit zou aangepast moeten worden. Bij aankomst geen plaats beschikbaar.

Prijzen P3 Lang Parkeren (voorheen Smart Parking)

Er wordt misbruik gemaakt van de drukte. Gaat dit niet met een apple Imac? Bij aankomst zagen wij dat het wel mogelijk was te reserveren.

Kees van Loon Ook door concelling van de vlucht en dus later aankomen geen enkel probleem. Na een vlucht met Lufthansa vanuit Napels IT naar Amsterdam schiphol anna nooshin monica geuze in Munchen DE het volgende; na vertraging te hebben opgelopen in Napels van 1uur de parkeren schiphol smart parking nog net kunnen halen in Munchen, parkeren schiphol smart parking.

Kees van Loon Ook door concelling van de vlucht en dus later aankomen geen enkel probleem. In sept geboekt voor p3 voor 8 dagen voor Mijn linker autospiegel was beschadigd na terugkomst van vakantie! Minder ben ik te spreken over de shuttle dienst op 29 juni Zojuist vraag gesteld over het feit dat er wel een betaling is afgeschreven, maar dat de boeking niet is geregistreerd.

In sept geboekt voor p3 voor 8 dagen voor Mijn linker autospiegel was beschadigd na terugkomst van vakantie.

Uw zoekopdracht

Scheelt ruim 40 euro voor 2 weken. Andere browser kan je proberen, betalen met de IPad lukt sowieso niet. Nummer herkenning werkte goed.

We hebben behoorlijk lang naar een plek parkeren schiphol smart parking omdat de vrije plaatsen moeilijk te zien waren. Je moet duidelijk in de buidel tasten, de prijzen zijn weer fors verhoogd. Hele goede ervaring opgedaan met parkeren op P4.

Goed om te weten:

Comments

  1. Chaotisch met zoeken naar een vrije plek.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |