Open dag mbo amersfoort

Datum van publicatie: 26.03.2018

Locaties en bereikbaarheid Op de aanmeldbevestiging vind je de locatie waar je moet zijn voor informatie over jouw opleiding en. Vraag naar de mogelijkheden aan de school waar jij de opleiding wilt gaan volgen.

We vertellen je alles over onze hbo- en mbo-opleidingen in de richting van Hotelmanagement, Eventmanagement, Toerisme, Business en Marketing. Kies niet eerst voor een school, want nergens worden alle mbo opleidingen aangeboden! De website was erg duidelijk en ik heb me aangemeld voor de open dag van Creative business en Mondzorgkunde.

Hoe het is om een beroep te hebben, dat moet je beleven! Tijdens deze actieve TECH middag kom je op een aantrekkelijke en interactieve manier in aanraking met de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft. Neem een kijkje in een studentenkamer, ontdek de sportmogelijkheden, het honours programma en maak kennis met diverse studentenverenigingen.

Dat geldt zeker voor onze opleidingen Automotive en Nautisch Business Management. Dinsdag 15 januari Op de aanmeldbevestiging vind je de locatie waar je moet zijn voor informatie over jouw opleiding en.

Kijk uit voor Facebook en Twitter. Dat geldt zeker voor onze opleidingen Open dag mbo amersfoort en Nautisch Business Management. Kijk uit voor Facebook en Twitter.

  • Vrijdag 25 januari Zaterdag 1 december
  • Dinsdag 8 januari Of neem deel aan de proeverij van talenten studiekeuzespel.

Data Open Huis

Wilt u kennis maken met onze opleidingen, onze lesmethode, het studiemateriaal en wilt u de volgende stap in uw carrière bespreken met een van onze opleidingsadviseurs?

Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met welke opleiding bij je past. Uit gegevens van de DUO blijkt dat studenten steeds makkelijker en steeds meer lenen. Verder ben ik nog bij Creative Business geweest, maar die presentatie vond ik wat minder duidelijk. Daarom hebben wij een studiekeuze stappenplan voor het mbo opgesteld. Als je in september begint, dan moet jij je op 1 april hebben aangemeld op een publieke mbo school.

De proeflessen hebben mij geholpen om de opleidingen meer te ontdekken, open dag mbo amersfoort. Dinsdag 15 januari ! De ideale manier om te onderzoeken of de school en opleiding bij jou past. Dinsdag 15 januari. Aanmelden mbo uiterlijk 1 april Ga jij in september beginnen met een mbo opleiding.

Bekijk alvast onze opleidingen op www. Bekijk alvast onze opleidingen op www?

Internet TV

Deze avond zijn er van elke opleiding docenten aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en kun je je ter plekke inschrijven. Wil jij een HU-open dag bezoeken? Deze beroepentest is helemaal gratis!

En geniet van de muziek en het lekkere eten. Als je niet op tijd bent, dan kunnen ze jou zelfs weigeren. De voorlichtingsrondes starten om. Schrijf je in via www. En open dag mbo amersfoort van de muziek en het lekkere eten.

Uitgaan in Amersfoort

Richt je eerst op wat leuk is en zoek daar een opleiding bij. Vraag een gratis studieadviesgesprek aan op een dag en tijdstip naar keuze. Is het nog crisis voor mbo'ers?

Terug naar de homepage. De proeflessen hebben mij geholpen om de opleidingen meer te ontdekken. Kies niet eerst voor een school, want de regels voor het aanmelden op het mbo zijn veranderd. Hoewel de open open dag mbo amersfoort van mbo scholen op deze website met zorg worden samengesteld en wij deze informatie steeds actueel trachten te houden, kunnen wij niet instaan voor data of de inhoud daarvan?

Tijdens een sollicitatieprocedure 'googlen' werkgevers vaak op je naam en bekijken ze bijvoorbeeld jouw Facebook-profiel. Bekijk het filmpje voor een impressie van het festival van de vorige open dag. De proeflessen hebben mij geholpen om de opleidingen meer te ontdekken. Bekijk het filmpje voor een impressie van het festival van de vorige open dag. Maak vast een lijstje met vragen die je wilt stellen aan studenten en docenten, open dag mbo amersfoort.

Kom naar de open dag op 9 maart

Spreken leefomgeving, dier, planten, biologie of voeding jou aan? Even binnenkijken bij Tio dus! Zo krijg je een beter beeld van de sfeer op EuroCollege, hoe de lessen zijn en welke opleiding het best bij jou past.

Maak vast een lijstje met vragen die je wilt stellen aan studenten en docenten. Neem een bijbaan naast je mbo opleiding. Neem een bijbaan naast je mbo opleiding.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vanaf Utrecht Centraal is dat nog gratis ook:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |