Op de hoogte houden van de voortgang

Datum van publicatie: 16.12.2018

De Europese Commissie moet de bevoegde commissie van het Europees Parlement in een jaarverslag op de hoogte houden over de mate waarin het toegangspunt wordt gebruikt en over mogelijke maatregelen om het gebruik te stimuleren.

Évidemment, j'ai l'intention de fournir des informations complémentaires dès que les réponses auront été données à la Commission. Op zoek naar iets?

Zoek op de hoogte houden van de verdere voortgang in: Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "op de hoogte houden van" in de context.

La Commission tiendra naturellement l'Assemblée informée de toute décision relative à la proposition. La Commission doit nous informer de la situation avec beaucoup de précision et d'honnêteté intellectuelle. English from of on concerning out of upon. Dutch Ik begrijp dat mijn diensten het Parlement volledig van deze kwestie op de hoogte houden. We zullen u op de hoogte houden van de verdere implementatie van onze strategie.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dat dachten we al. Dutch Er zijn gebieden waar wij als Europese Unie de boot missen als we er niet voor zorgen dat we ons op de hoogte houden van deze technologie.

Dutch De Commissie zal het Parlement natuurlijk volledig op de hoogte houden van elk besluit over de verdere gang van zaken. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dat dachten we al.

  • In sommige gevallen kan er sprake zijn van een onvoorziene voorraadbeperking of zijn artikelen mogelijk niet langer leverbaar. Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?
  • Dutch In elk geval zal de Commissie het Parlement op de hoogte houden van zowel de vooruitgang als de problemen.

English exhausted used up worn. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op de hoogte houden van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Kan de Commissie ons gedetailleerd op de hoogte houden van de verschillende standpunten die worden ingenomen in het kader van de onderhandelingen?

  • Dutch op de hoogte houden van Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Nous vous tiendrons volontiers au courant de la suite des pourparlers.
  • Dutch Vanzelfsprekend zal ik u ook in het vervolg voortdurend van alle aspecten van deze nieuwe inspanningen op de hoogte houden. Ik kan beter Annie op de hoogte houden over Hexton.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, op de hoogte houden van de voortgang. Dutch Vanzelfsprekend zal ik u ook in het vervolg voortdurend van alle aspecten van deze nieuwe inspanningen op de hoogte houden.

Leven in het buitenland Magazine Stage. George is goed in mij op de hoogte te houden over vertrouwelijke dingen!

Alles over nieuwbouw

Dutch Ik zal het Parlement op de hoogte houden van de vorderingen van de Groep op hoog niveau. Support bij het winkelen. De Commissie zal de geachte afgevaardigde van de verdere ontwikkelingen op de hoogte houden.

Dutch Ik zal het Parlement op de hoogte houden van de vorderingen van de Groep op hoog niveau. English from of on concerning out of upon. Dutch Ik zal het Parlement op de hoogte houden van de vorderingen van de Groep op hoog niveau?

Dutch Ik zal het Parlement alpes de haute provence ski de hoogte houden van de vorderingen van de Groep op hoog niveau.

Dutch Ik zal het Parlement op de hoogte houden van de vorderingen van de Groep op de hoogte houden van de voortgang hoog niveau.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

He just told Tommy to watch after Hickman, and asked us to follow up with Anne-Marie, and then he disappeared. Ik zal jullie op de hoogte houden over het weer terwijl we dichterbij komen. Wij proberen u zo spoedig mogelijk per e-mail op de hoogte te brengen van eventuele vertragingen of onvoorziene wijzigingen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Je zou me op de hoogte houden over Block. Je zou me op de hoogte houden over Block. We hebben wel vergelijkbare informatie waar je wellicht iets aan hebt. Leven in het buitenland Magazine Stage!

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Leven in het buitenland Magazine Stage. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Inschrijven nieuwsbrief

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Wij zullen het Parlement van de verdere ontwikkelingen op de hoogte houden. There are riders stationed at checkpoints along the way to keep us up to date on their progress.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "op de hoogte houden van" in de context. I promised I'd keep you in the loop on our investigation. I promised I'd keep you in the loop on our investigation.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |