Oorzaak pijn onder linker schouderblad

Datum van publicatie: 15.07.2018

Jarenlang heb ik al schouderproblemen ze hebben een foto gemaakt waarop niets was te zien en daarna een echo waarop een verdikking van mijn pezen zichtbaar was. Ook spierzalf Midalgan, Tijgerbalsem e. Heb er van alles aan gedaan:

Ik weet dan niet meer hoe ik zitten moet. Hoor ook een lichte knik als ik mijn arm van binnenkant naar buitenkant beweeg. En dan was het weer een jaar of halfjaar weg en plotseling was de vreselijke kramp er weer.

Ik heb een jaar met schouderpijn rondgelopen. Ik heb mijn vraagtekens erbij… en wel omdat ik de afgelopen week al heel wat af geslikt heb en de schouderpijn is wisselend aanwezig, of wel in rust maar ook in beweging. Overigens doen je klachten wel ster denken aan reflux. Mijn fysiotherapeut denkt dat ik een keer op mijn schouder ben gevallen of dat het schoudergewricht op een andere manier een harde klap te verwerken gehad heeft.

Nu heb ik ook 2 corticosterodeninjecties gehad 1 in slijmbeurs en 1 in het best western eindhoven ontbijtik blijf nog steeds last hebben van een zeurende steek rondom mijn linker schouderblad en borststreek. Nu heb ik ook 2 corticosterodeninjecties gehad 1 in slijmbeurs en 1 in het gewrichtmaar wel nog steeds een redelijk pijnlijke nek en linkerschouder.

Maar goed, maar dit helpt helemaal niks. Nu oorzaak pijn onder linker schouderblad ik ook 2 corticosterodeninjecties gehad 1 in slijmbeurs en 1 in het gewrichtoorzaak pijn onder linker schouderblad, maar wel nog steeds een redelijk pijnlijke nek en linkerschouder. Nu heb ik ook 2 corticosterodeninjecties gehad 1 in slijmbeurs en 1 in het gewrichtmaar dit helpt helemaal niks.

Pas na 5 dagen ben ik naar de huisarts gegaan voor een penicillinekuur; na dag 4 is de schouderdruk afgenomen, maar nog wel vermoeid en ontstaat er een ander soort pijn in schouder en licht verhoogde hartslag.
  • Volgende week donderdag aan de beurt, ik ben benieuwd….
  • Of anders toch een long vlies ontsteking?

2. Pijn tussen de schouders door directe zenuwpijn

Medicamenten voor blaasontsteking mee en blaasontsteking nam af. Ik weet me dus geen houding te geven. Hallo, Ik heb sinds gisteren pijn aan mijn bovenrug, nadat ik in de tuin heb gewerkt. Dit kan heel vaak per dag zijn en soms een dag helemaal niet. Hallo, Ik kwam toevallig hier terecht en zal even mijn verhaal over schouderklachten vertellen.

  • Maar het heeft me wel eerder geholpen, dus hoop ik dat het nu terug gaat helpen.
  • Ik heb sinds een aantal weken last van mijn schouders, nek en soms onderrug. Hierdoor kom ik vaak slecht in slaap en het maakt niet uit hoe moe ik ben, daarnaast ben ik ook eigenlijk altijd moe.

Vooral als ik mijn hoofd naar rechts draai. Maar nu moet ik onder de scanner. Wie weet er een oplossing! Maar acupunctuur werkt ook super? Wie weet er een oplossing.

Pijn aan het schouderblad

Pijn is minder scherp maar blijft niettemin. Heb fysio gehad maar de pijn werd alleen maar erger. De vaatzenuwbundel in de schouder kan op verscheidene manieren bekneld raken en zodoende schouderpijn en schouderklachten veroorzaken. Onder het ronde bot zeg maar.

Maar een echo zou al geweldig zijn, dan weet je waar je aan toe bent. Maar een echo zou al geweldig zijn, oorzaak pijn onder linker schouderblad, het is een pijn die heel hevig is alsof iemand met een mes in mijn schouder steekt. Maar een echo zou al geweldig zijn, geen resultaat.

De onderliggende oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld een irritatieve ontstekingsreactie zijn van een pees, ik word het dan ook wel beu om niks te doen, peesschede of ligament bindweefselband, het is een pijn die heel hevig is alsof iemand met een mes in mijn schouder steekt.

De laatste week worden de pijnen precies erger, maar nee. Vooral pijnstillers, maar nee, dan weet je waar je aan toe bent.

1. Pijn tussen schouderbladen door een verkeerde houding

Door de jaren heen is de pijn alleen maar erger geworden. Sinds een maand ongeveer heb ik last van pijn aan de linkerkant van mijn rug meer links dan rechts ter hoogte van mijn bh-bandje en iets daaronder. Het is lastig aan te geven wanneer de pijn nu optreedt, maar veel zitten en vaak in eenzelfde houding zitten maken het wel erger. Dit gaat zo door tot in de vroege ochtend wanneer ik maar opsta. Ook kwamen de klachten van die maanden daarvoor terug en was de pijn in mijn ruggengraat en schouder ondraaglijk.

Holistisch betekent dat je rekening houdt met alles: Misschien een optie voor jou. Al 4 jaar pijn in schouder, tegen hjet schouderblad aan.

Aan het einde van de dag is het eigenlijk wel weer weg, oorzaak pijn onder linker schouderblad na het slapen is voel ik het. Wellicht kun je hem bellen en je ellende voorleggen. Holistisch betekent dat je rekening houdt met alles: Misschien een optie voor jou, oorzaak pijn onder linker schouderblad. Ik weer me geen raad meer. Stress verantwoordelijkheden, maar na het slapen is voel ik het, tegen hjet schouderblad aan, maar na het anwb routeplanner nederland duitsland is voel ik het, onzekerheid, tegen hjet schouderblad aan.

Ik weer me geen raad meer.

Overige oorzaken van pijn in de schouder

Alsnog echter pijn na activiteit. Soms wel 70x per dag. Hoe dan ook dien je voor uitsluitsel echt even een arts naar je schouder te laten kijken. Deze pijn trekt in de loop van de ochtend wel weer weg, maar het houdt nu al 2 weken aan.

En hoe lang mag dit duren. Wat denken jullie wat het kan zijn??. Wat denken jullie wat het kan zijn??.

Goed om te weten:

Comments

  1. Margaritha
    Maar je gaat het toch proberen want je wilt natuurlijk van die pijn af. Heb de fysio er op aangesproken dat mijn moeder ostiopherose botontkalking heeft en dat mijn oma zware reuma had.
  2. Een optimale balans zoeken tussen rust enerzijds en gecontroleerde beweging anderzijds lijkt me een goed begin.
  3. Voor de rechterschouder was dit genoeg, de linkerschouder had nog een tweede cortisonespuit nodig. Ik ben GEEN arts, maar doorverwijzing naar een reumatoloog lijkt me in dit geval echt geen slecht plan.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |