Onregelmatige menstruatiecyclus na stoppen pil

Datum van publicatie: 14.12.2018

Heb de eerste 2 maanden mijn menstruatie gekregen, en heftig, daarna niets meer. Maar nu ben ik helemaal nog niet ongesteld geweest. Reactie infoteur , Dit hoeft natuurlijk niet door het het stoppen met de pil te komen.

Deborah , Fijn dat het bij jou wel meteen regelmatig was. Ik heb al hele slechte ogen -6,5 en -9 en heb het idee dat het nu veel slechter is geworden. Alles over complicaties tijdens de bevalling.

Nu ik gestopt was ben ik een half jaar niet ongesteld geweest. Wat kan ik het beste doen? Juli pas weer voor t eerst, en 15 dagen daarna weer.

Zodag avond begon ik weer wat te onregelmatige menstruatiecyclus na stoppen pil tot woensdag. Zodag avond begon ik weer wat te bloeden tot woensdag. We zijn alweer een tijdje verder dus wellicht ben je daar al achter! AnnieMoet ik dat meetellen als een onregelmatige cyclus. AnAndrea.

Niet omdat het niet gezond zou zijn, maar omdat het lastig te achterhalen is wanneer de bevruchting plaats heeft gevonden als je nog een onregelmatige cyclus hebt.
  • Mijn cyclus zag er zo uit:
  • Heb wel de pil al meer dan 13 jaar lang geslikt. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

Wat gebeurt er tijdens het ontpillen?

Wat kan ik het beste doen? Hoi Roekel, Bedankt voor je reactie! Zo kan je goed voorbereid naar de dokter gaan. Alles komt op zn tijd. Echt aan een stuk. Hopelijk gebeurt dat bij mij ook snel. This reply has been reported for inappropriate content.

  • Sanne ,
  • Ik ben weer binnen 10 dagen ongesteld voor kleine 3 dagen helder bloed. Zwanger kan ik niet zijn, want heb nog nooit een vriend gehad.

Vaak wordt de me…. Het is te veel bloedverlies voor spotting o. Ik heb dit n. Mijn eerste cyclus duurde 40 dagen, de 2e cyclus duurde 32 dagen en nu ben ik net begonnen aan mijn 3e cyclus.

Babykalender Hoe oud onregelmatige menstruatiecyclus na stoppen pil je baby. Babykalender Hoe oud is je baby. Nikkie fijn dat je nu weer een normale menstruatie hebt.

Hoe werkt de pil?

Kan dat gebeuren of is je lichaam al gewend aan de hormonen in pil en gaat dat dus niet gebeuren? Het kan even duren voordat je weer met regelmaat een eisprong hebt. Terug gaan aan de pil of afwachten en kijken of ik een normale menstruatie heb gekregen?

Nu tot op heden helaas nog steeds geen normaal bloedverlies. Echter zijn er ook vrouwen die om andere redenen willen stoppen met de pil. Ik vraag mij af of dit negatieve gevoel herkenbaar is voor anderen. En nog een lichte roze gloed bij het afvegen. Echter zijn er ook vrouwen die om andere redenen willen stoppen met de pil.

Ga naar pagina ...

Ik ben 2 maanden niet ongesteld geweest en was toen zwanger. Aan mijn huisarts heb ik niet veel die beweert dat micro30 juist helpt tegen acne maar op internet lees ik juist dat dit niet correct is. Ik heb spijt dat ik er aan ben begonnen, want heb bewust ervoor gekozen om niet te beginnen met de pil en me zus heeft me ingepraat dat het juist goed is om ooit te beginnen met de pil.

Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig! Een menstruatie volgt normaal na een eisprong.

Hoop van jullie te horen. Neem indien nodig even contact op met de huisarts, die kan je hierbij het beste adviseren. Bij sommige duurt het lang en bij andere is het meteen weer regelmatig.

Onregelmatige menstruatiecyclus na stoppen pil hoop dat je wat aan de informatie hebt. Bij sommige duurt het lang en bij andere is het meteen weer regelmatig. Ik hoop dat je wat aan de informatie hebt.

In principe kun je direct na het stoppen met de pil zwanger worden maar dat gebeurt niet vaak.

Echt aan een stuk. Hopelijk komt je cyclus snel op gang en kan je snel zwanger worden! Het is niet raar als het even duurt voordat je weer ongesteld wordt.

Of hoort dit bij het ontpillen. We willen graag weer een kindje. We willen graag weer een kindje.

Goed om te weten:

Comments

  1. En bruin bloed is oud bloed dus het is niet gek dat je je afvraagt waarom dit niet gewoon rood is.
  2. Als je niet onmiddellijk denkt ''miskraam'' is dat het hoogst waarschijnlijk ook niet. Esther ,
  3. Hoop het voor je zonnetje: Mijn laatste 'pilmenstruatie' was rond 12 september.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |