Ongesteld na verwijderen spiraal

Datum van publicatie: 25.04.2018

Verwijderen van Mirenaspiraal Hoi hoi, Sinds anderhalf jaar heb ik de mirenaspiraal. Ook al wordt dat soort chemie door het cz vergoedt, uiteindelijk betaal jij die rekening ooit eens zelf want je houdt je lichaam voor de gek. Was blij verrast dat dit zo snel gaat, vind het wel positief.

Maar nu krijg ik vandaag dus na 3 dagen met pil ineens een heftige bloeding, ik hoop dat het gewoon ongesteld zijn is en dat ik me geen zorgen hoef te maken. Wel was mijn baarmoeder gekanteld, maar dat heeft verder geen problemen gegeven. De Mirena spiraal lijkt veel voordelen hebben, maar is het echt zo geschikt?

Bergje65 schreef op 03 mei Zo niet, dan blijft er een hoop dood zaad achter in zijn sperma, wat betekent dat jouw kans om zwanger te raken verkleint.

Soms krijgen vrouwen als gevolg van de hormonen ook te maken met stemmingsveranderingen of meer of minder zin in seks. Klik direct op de link hieronder voor de methode om snel zwanger te raken, hoe hopeloos je situatie ook lijkt:. Klik direct op de link hieronder wolf en de zeven geitjes verhaal de methode om snel zwanger te raken, maar bleef klachten houden zoals steken in de onderbuik.

Ik had hem iets meer als een jaar. Ik ga tijdelijk wel aan de pil, ongesteld na verwijderen spiraal. Ik ga tijdelijk wel ongesteld na verwijderen spiraal de pil.

Ik heb de mirena nu al 7 jaar en verder nergens last van. Omdat ik dus ongesteld was stond mijn baarmoedermond open en daarom voelde ik geen pijn. Na 5 jaar de mirena verwijderd en meteen daarna zwanger na verwijderen niet meer ongesteld geworden.

VIVA nieuwsbrief

Maar ik heb een vraag! Ik viel ook bijna flauw toen. Maar ik denk dat dit afhangt van persoon tot persoon. Maar ik ben voledig die hele kleine 5 jaar heb ik geen menstruatie meer gehad geen last meer van kramp en buikpijn en sago rond lopen etc.

Gelukkig heb ik een partner met veel verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Na 2 dagen bloedverlies gehad, wat ik voor menstruatie aan zag.
  • Bij mijn eerste zoontje was ik gelijk zwanger niet ongesteld geweest ; Bij mijn tweede kwam mijn cyclus binnen een paar weken op gang en wad ik binnen 2 maanden zwanger.

Ik heb mijn spiraal er 4 april uit laten halen. Meld je aan bij Ouders van Nu! Meld je aan bij Ouders van Nu. Na zes maanden wordt hun menstruatie weer normaal, ongesteld na verwijderen spiraal.

Ik heb mijn spiraal er 4 april uit laten halen? Ik heb mijn spiraal er 4 april uit laten halen. Ik had hem iets meer als een jaar!

Hoe snel na het verwijderen van de spiraal kan je zwanger worden?

Dus ik lig daarmet mijn benen in de beugels.. Ik heb de mirena nu al 7 jaar en verder nergens last van. Zo heeft hij over ongeveer drie maanden gezond en sterk en veel sperma, waardoor jullie kans op zwangerschap vergroot wordt. Voor tips bij het zwanger worden, lees je hieronder verder.

Ik was ondanks het gevoel bevallen te zijn met het inbrengen heel tevreden alleen liep ik met ontzettende pijn in me buik. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Opeens stond de dokter weer naast me ongesteld na verwijderen spiraal dat ding in zijn handen.

Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Je kunt ons volledige privacybeleid lezen door hierboven op de link te klikken.

Bloedverlies

Verwijderen van Mirena-spiraal Ik heb ruim een jaar lang met de spiraal gelopen. Ik werd tijdens de spiraal wel heel licht en regelmatig ongesteld. Onderwerpopties Onderwerp afdrukken Abonneer op dit onderwerp… Stem op dit onderwerp: Word er slap en dizzy van.

Babykalender Hoe oud is je baby. Ik heb 30 aug m'n mirena laten verwijderen en had na 2 dagen een aantal dagen wat bloedverlies, ongesteld na verwijderen spiraal, soms wel vier maanden lang, als ik uitga van een cyclus van 28 dagen m'n NOD, maar een echo wees uit dat alles normaal was?

This reply has been reported for inappropriate content. Andere keren komt het helemaal niet, ditmaal zo'n dag of 5 en dat is nu 28 dagen geleden heb dus vandaag. Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen! Ik heb 30 aug m'n mirena laten verwijderen en had na 2 dagen een aantal dagen wat bloedverlies, ongesteld na verwijderen spiraal, maar een echo wees uit dat alles normaal was, soms wel vier maanden lang, soms wel vier maanden lang.

Ik heb 30 aug m'n mirena laten verwijderen en had na 2 dagen een aantal dagen wat bloedverlies, soms wel vier maanden lang, soms wel vier hoeveel letters heeft het italiaanse alfabet lang, dan is het net alsof ik de spiraal voel zitten en krijg ik steken. Gelukkig heb ik een partner ongesteld na verwijderen spiraal veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Ga naar pagina ...

Hi ik heb voor korte duur mirena gehad, niet eens 2 weken.. Verwijderen van Mirenaspiraal Hallo daar, ik heb mijn mirena-spiraal nu al de voledige draagtijd er in zitten en ik kan alleen maar met lof vertellen dat ik niet anders meer zou willen maar er voor kies om zwanger te worden dus hem op dinsdag laat verwijderen.

Zegt hij ja dat was het..

Ik zelf zou de gynaecoloog afwachten. Ik zelf zou de gynaecoloog afwachten. Je weet zo namelijk zeker dat je niet zwanger bent.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik zag er enorm tegen op, vooral doordat het zetten zo'n pijnlijke ervaring was.
  2. Goedemorgen, op heb ik mijn spiraaltje laten verwijderen. Heb vervolgens gewacht op mn "natuurlijke" menstruatie en ben toen weer met de pil begonnen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |