Oma weet raadt schimmel op planten

Datum van publicatie: 17.12.2018

Maar dat ter zijde, mijn reactie was serieus. Posted September 25, Register a new account.

Sign in Already have an account? Heb je de zoutoplossing gebruikt? Zet om uw rozenperkje Afrikaantjes en uw zult tijdens de hele zomer geen luis meer zien in de rozen. Ik zie ze al helemaal staan, stelletje dronken mokkels in een pot. Maar ik zou zeggen test het en deel je ervaring.

Het zijn nu slechts nog witte vlekjes op de bladeren die ik er makkelijk af kan vegen en heb ze oma weet raadt schimmel op planten met zout wteroplossing besproeit de tijd zal het leren dus.

Heb je goeie doorluchting. Ff soort van Ontopic meeldauw is een bacterie toch? Heb je goeie doorluchting. Misschien dat vodka ook werkt maar dan kun je denk beter een flesje spul in het tuincentrum halen daar een fles vodka wel een stukje duurde is, oma weet raadt schimmel op planten.

Het zijn nu slechts nog restaurant de watermolen denekamp vlekjes op de bladeren die ik er makkelijk af kan vegen en heb ze net met zout wteroplossing besproeit de tijd zal het leren dus.

Het zijn nu slechts nog witte vlekjes op de bladeren die ik er makkelijk af kan vegen en heb ze net met zout wteroplossing besproeit de tijd zal het leren dus!

Create an account or sign in to comment

Ook ik heb m'n serieuze momenten.. Hallo,   mijn plant staat nu 4 weken in de bloei en ze staat er prachtig bij. En hoe is het resultaat? Posted September 24, De zwavel in de grond houdt bladluizen op een afstand.

You need to be a member in order to leave a comment.

Posted September 24, U wilt de behandelde plant water geven. Na zonsondergang met mooiste eilanden buiten europa water de plant of struik enige tijd besproeien.

NIET op de plant zelf. Het oma weet raadt schimmel op planten nog niet heel erg maar als ik er niets aan doen ben ik bang dat mijn plant eraan gaat en er zit behoorlijk wat aan dit jaar dus dat zou zonde zijn! Posted September 24, U wilt de behandelde plant water geven. Daar is een forum voor.

Recommended Posts

Sign in Already have an account? Maar dat ter zijde, mijn reactie was serieus. Mvg, dvoz de schrijver van het recept. Ik dacht dat je me belachelijk aan het maken was met je wodka opmerking.

Veel succes, Ik ken persoonlijk geen middeltjes! Ik kan het niet maar heb Russen bezig gezien met koffie bekertjes die plastic dingen en de vodka die daar in ging loste het plastic nog net niet op voor ze het achteroversloegen.

Je plant bespuiten met wodka?????. Posted September 23, Jah Rastafari, ook binnen, ook binnen, Jah Rastafari. Veel succes, Jah Rastafari.

Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Een paar weken geleden heb ik de recept van elmanito, via zoekmachine gevonden 7. Laat trekken en de hagen en struiken begieten bij droog weer. En, hoe is het met de meeldauw? Sign up for a new account in our community. Echte meeldauw breidt zich niet verder al weken Natriumbicarbonaat is te koop bij Etos onder de naam Zuiveringszout..

Of wast een schimmel. Posted September 30. Als het bacterie is alchol ontsmet dus warom zou het niet werken. Als het bacterie is alchol ontsmet dus warom zou het niet werken. Posted September 30.

Alles in een plantenspuit, met name de uitlopers insprayen, oma weet raadt schimmel op planten, maar dat zal slecht uitstel van executie zijn ervaringen zwemmen met dolfijnen dolfinarium ik bang.

Of wast een schimmel?

Laat trekken en de hagen en struiken begieten bij droog weer. Succes met je wodka party. Nou fritzl mijn excuses hierbij dan. Ik moet nog een week of 3 dus ik vroeg me ook af of ik er iets aan moest doen, of dat ik het gewoon zo kan laten tot de oogst?

Na ongeveer 2 keer is er geen bladluis meer te vinden. En hoe is het resultaat. Sign In Sign Up?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |