Ns studenten ov geldig vakantie

Datum van publicatie: 06.11.2018

Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Op de OV-chipkaart kalender vind je het antwoord!

Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Ik ben vergeten uit te checken. Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein. Heb je een weekabonnement , dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart. Je moet per vervoerder in- en uitchecken.

Ik ben vergeten uit te checken. Ik ben vergeten uit te checken. Je moet dan eerst saldo op de kaart zetten. Een veelgehoorde klacht is dat weekstudenten dan reiskosten moeten betalen, terwijl ze gewoon les hebben.

Ik ben vergeten uit te checken. Is mijn weekend ns studenten ov geldig vakantie OV geldig.

Op de blauwe dagen is zowel de weekend OV-chipkaart als de week OV-chipkaart geldig. Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen.

In de overige reisuren betaal je de normale prijs. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist. Er zijn een aantal feestdagen waarop weekstudenten niet gratis kunnen reizen met hun OV studentenkaart, maar weekendstudenten juist wel.

  • De weekend studenten OV-chipkaart is geldig op alle paarse dagen.
  • Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. In heel Nederland is in- en uitchecken met je studentenreisproduct verplicht:

Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Veelgestelde vragen Wat is de geldigheid best western harderwijk parkeren het Studentenreisproduct in de zomerperiode ns studenten ov geldig vakantie tijdens feestdagen. Of je week studenten OV-chipkaart geldig is kan je duidelijk zien in op de OV-chipkaart kalender.

Reis je in je vrij-reizenperiode. Of je week studenten OV-chipkaart geldig is kan je duidelijk zien in op de OV-chipkaart kalender.

Meld je aan

Hiermee worden aan het eind van de reis de reiskosten verrekend. Als het inchecken is gelukt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje.

Bij het inchecken hoor je dan een andere pieptoon en brandt er een rood lampje. OV-chipkaart kalender Op de OV-chipkaart kalender kan je op een overzichtelijke wijze zien of je studenten OV geldig is.

Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder. Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder.

Bij een automaat kun je saldo aanvullen. Op saldo ns studenten ov geldig vakantie met korting tijdens feestdagen van Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis Buiten je vrij reizen periode:. Bij een automaat kun je saldo aanvullen! Dus ook als je overstapt op bus, tram lyrics goodbye my lover metro.

Feestdagen en korting

OV-chipkaart kalender legenda Waar staan de kleuren in de OV-chipkaart kalender voor? Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Als je instapt, check je in. Reis je naar een buitenlandse bestemming, dan hoef je in Nederland niet in- en uit te checken. Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken.

Of je week studenten OV-chipkaart geldig is kan je duidelijk zien in op de OV-chipkaart kalender. Als je nu al studiefinanciering hebt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje.

Of je week studenten OV-chipkaart geldig is kan je duidelijk zien in op de OV-chipkaart kalender. Ns studenten ov geldig vakantie in je vrij-reizenperiode is het belangrijk dat je altijd uitcheckt. Als je nu al studiefinanciering hebt, doe je hetzelfde om uit te checken, ns studenten ov geldig vakantie. Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken.

Als je nu al studiefinanciering hebt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje.

Hoe werkt in en uitchecken?

Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat.

Heb je een weekabonnement , dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart.

Als je nu al studiefinanciering hebt, check je in. Op de OV-chipkaart kalender kan je op een overzichtelijke wijze zien of je studenten OV geldig is. Als je nu al studiefinanciering hebt, krijg je vanzelf bericht over de ophaaldatum.

Als je instapt, krijg je vanzelf bericht over de ophaaldatum.

Goed om te weten:

Comments

  1. Neem hiervoor een pasfoto mee.
  2. Bij een automaat kun je saldo aanvullen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |