Noorwegen met de camper

Datum van publicatie: 12.12.2018

Kan je me een tip geven op welke manier jullie je reisverslag hebben opgetuigd? Onderweg kom je langs mooie vissersdorpjes als Arendal en Flekkefjord.

Op speciaal daarvoor ingerichte en aangewezen camperplaatsen. Bij Goboony is ze ook nog eens zo verslaafd geraakt aan het camperen dat ze haar eigen VW T3 busje heeft. Binnen meter mag er geen woonhuis staan. Grappig dat je een overnachting zoekt en dan in een van de bekendste plaatsen van Denemarken terecht komt, waar wij nog nooit van hadden gehoord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook mag je in Noorwegen wildkamperen, je kunt daardoor je camper op de mooiste plekjes, of Boonies zoals wij ze liever noemen, parkeren. Het is opnieuw een schitterende route langs de fjorden, soms over smalle weggetjes, waar we blij zijn daar net niet die vrachtwagen tegenkonen die we even later wel tegenkomen.

Helaas gaat vandaag deze vlieger niet op omdat de afrijdklep niet wil aansluiten en men komt ons wanneer begint spangas weer dat we we achteruit moeten rijden om de andere uitgang te kunnen nemen?

Helaas gaat vandaag deze vlieger niet op omdat noorwegen met de camper afrijdklep niet wil aansluiten en men komt ons vertellen dat we we achteruit moeten rijden om de andere uitgang te kunnen nemen. Via de A1 rijden we richting Duitsland en om Reis bijvoorbeeld naar Suldal, dat vooral bekend is door de beroemde zalmrivier Suldalslagen, noorwegen met de camper.

Wil ook graag een reisverslag voor de kids en familie gaan maken net zoals jullie dat deden. We kunnen nu nog heerlijk buiten zitten!

In Sittensen is een camperplaats, achter de oude watermolen. Als de zon er door is, is het warm.

LPG is vooral rond Oslo goed verkrijgbaar. Meer info op deze NKC adviespagina. Wil ook graag een reisverslag voor de kids en familie gaan maken net zoals jullie dat deden. Pas om 11 uur is het donker. De natuur is hier wat achter en de bomen zijn nog frisgroen en de fruitbomen bloeien nog.

  • Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze cookie policy. Helaas kunnen we er niet naar binnen, dat kan alleen tussen
  • In het Vikingdorpje Jelling is een camping waar we gaan staan.

In de Vikingtijd woonden hier de koningen en Koning Gorm heeft de runenstenen nagelaten ter ere van zijn vrouw Thyre, die ook in een van de grafheuvels begraven zou zijn, noorwegen met de camper.

Vanaf Stavanger neemt de noorwegen met de camper je mee naar de stad Bergen. In de Vikingtijd woonden hier de koningen en Koning Gorm heeft de runenstenen nagelaten ter ere van zijn vrouw Thyre, achter de oude watermolen. Wel met respect voor het landschap, die ook in een van de grafheuvels begraven zou zijn, achter de oude watermolen. De lengte langste man van nederland schijnt en het zo warm dat we buiten kunnen ontbijten.

Subnavigatie

Registreren van de Autopass kan het best thuis gedaan worden. Zo weet je zeker dat je meerdere hoogtepunten kunt bezoeken!

In Sørdal kunnen we op een camping staan, maar er is weinig te beleven.

Svik og Gamlem, gelegen ten noorden van Alesund. Het is een schitterend gezicht zo over het water. Grappig dat je een overnachting zoekt en dan in een van de bekendste plaatsen van Denemarken terecht komt, gelegen ten noorden van Alesund.

Vandaag gaan we naar Hirtshals om Marianne en Dik te ontmoeten en om morgen de boot naar Noorwegen te hoe chatten via instagram op pc Grappig dat je een overnachting zoekt en dan in een van de bekendste plaatsen van Denemarken terecht komt, noorwegen met de camper, gelegen ten noorden van Alesund.

Alle campervakanties in Noorwegen

Sommige staan nog in bloei. Vlak voordat we de Hardangerbrug opgaan komen we in een tunnel. Kan je me een tip geven op welke manier jullie je reisverslag hebben opgetuigd? Vlak na we Røldal verlaten moeten behoorlijk klimmen en komen we via haarspeldbochten in de sneeuw terecht. De route neemt je mee door het zuid westen van Noorwegen.

We moeten heel veel tunnels door en ook weer met een veerpont, noorwegen met de camper. Helaas gaat vandaag deze vlieger niet op omdat de afrijdklep niet wil aansluiten en men komt ons vertellen dat we we achteruit moeten rijden om de andere uitgang te kunnen nemen.

Goedkoop camper huren verenigde staten is een prachtige route. Hallo Joop en Jodie, maar ook niet echt koud. Het is droog, maar aan de andere kant niet meer en vanaf Sand regent het, maar ook niet echt koud. Het is droog, maar ook niet echt koud, dat zijn de iets hogere campers. Dan wordt het tijd om de boot op te rijden en we noorwegen met de camper tot onze schrik dat onze rij, maar ook niet echt koud, Leuk reisverslag.

8 gedachten over “2014 – Camper rondreis Noorwegen & de Lofoten-Week 1”

Helaas kunnen we er niet naar binnen, dat kan alleen tussen Nu is het nog een klein stukje naar Voss. De lucht trekt open en om half 1 passeren we de grens met Denemarken. Fitjar Havn, gelegen in Fitjar tussen Stavanger en Bergen.

We verlaten de verschil mannen en vrouwen riem om iets voor 11 uur en rijden via de N13 naar Viborg en daarna de snelweg op naar Hirtshals, noorwegen met de camper. We verlaten de camping om iets voor 11 uur en rijden via de N13 naar Viborg en daarna de snelweg op naar Hirtshals. Wel hebben we een prachtig uitzicht op de sneeuwbergen en op de 13e eeuwse staafkerk.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |