Nieuws uit de natuur buitendienst afleveringen

Datum van publicatie: 28.05.2018

De twee presentatoren nemen het tegen elkaar op in een spannende spierenbattle. Vr 5 okt

Of dat je vanochtend heuse dino-eieren hebt gegeten. Wij mensen denken dat we super slim zijn, maar dieren weten en kunnen daarentegen ook heel wat. De Buitendienst 9 februari Vr 22 jun Wat doen koeien de hele dag

Klik dan hier voor meer informatie. Klik dan hier voor meer informatie. In deze Buitendienst-bioscoop worden alle zintuigen geprikkeld. In deze Buitendienst-bioscoop worden alle zintuigen geprikkeld. In deze Buitendienst-bioscoop worden alle zintuigen geprikkeld. Klik dan hier voor meer informatie.

Zonde om dat weg te gooien of door de wc spoelen. Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Er zijn pijnstillers die gemaakt worden van slangengif!
  • Voor meer informatie zie ons Privacy statement.
  • Welke rotzak zorgt er elke winter voor dat we de griep krijgen?

Het grote zandmysterie

Nienke heeft ruzie met haar kat Willem. Als je erover nadenkt is het best wel een raar iets om te eten. Nienke en Kiefer worden op de proef gesteld tijdens een exotische bamboe expeditie. Is dit extremere klimaat Paprikans van je leven Vr 21 sep Wat gaat er dan in zo'n nugget?

  • Zuurstof voor je lijf. Nienke en Kiefer zoeken een hulpje voor klusjes waar ze zelf geen zin in hebben.
  • Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast hebben van meeuwen en ratten. Sport en gezondheid Voeding keer bekeken.

Naast dat het hartstikke fijn is om te doen is het ook nog eens nuttig. Dikke kans dat je vanavond een dinosaurus als avondeten krijgt. Waarom worden we in de winter vaker ziek dan in de zomer? Naast dat camping frankrijk zee zwembad hartstikke fijn is om te doen is het ook nog eens nuttig, nieuws uit de natuur buitendienst afleveringen. Lang Leve de Muziek Show.

Wie kan het snelst rennen?

Nienke en Kiefer worden op de proef gesteld tijdens een exotische bamboe expeditie. Zoeken in de uitzendingen van De Buitendienst.

Nienke en Kiefer worden op de proef gesteld tijdens een exotische bamboe expeditie. Nienke en Kiefer onderzoeken in De Buitendienst de boosdoeners

In actie voor de rog Vr 28 sep De Buitendienst Hoe prikkel je de zintuigen? Een lijm die is afgekeken van mos Het grote zandmysterie Vr 16 nov Iedereen is er naar op zoek; echte liefde.

De Buitendienst 5 oktober En dat is niet zo handig.

Meer video's (4)

Er zijn pijnstillers die gemaakt worden van slangengif! Nienke en Kiefer beginnen een eigen winkel. Je hoeft maar een keukenkast open te trekken en je komt Nienke heeft ruzie met haar kat Willem.

Gif op je fruit. De banaan gaat eraan. Paprikans Van Je Leven! Hoe kan het dat het dodelijkste gif van de wereld ook mensen kan helpen.

De bok is het bokje Vr 11 mei Vr 29 nieuws uit de natuur buitendienst afleveringen Maar met z'n vieren redden ze het niet, ze hebben de hulp van ons allemaal nodig. Paprikans Van Je Leven.

Hoe kan het dat het dodelijkste gif van de wereld ook mensen kan helpen.

Recente uitzendingen van De Buitendienst van nieuws uit de natuur

Planten gebruiken zaden om zich voort te planten. Hou je scheten niet meer in! Nienke is gek op bananen, maar dit heerlijke fruit wordt met uitsterven bedreigd!

Nienke wordt deze week bijgestaan door Veras. Is toch niet nodig! Is toch niet nodig. We kijken naar de onderdelen van bomen en beschrijven hun levenscyclus.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mannen hebben zaadjes met eigenschappen van de vader, vrouwen eitjes met die van de moeder.
  2. Natuur en biologie Mensen keer bekeken.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |