Nieuwe fietsroute langs de ijssel

Datum van publicatie: 23.04.2018

Ga een flauwe bocht rechtsaf en volg deze weg m. Vanaf de rand van Zwolle maak je een leuk rondje langs de IJssel en de polders rondom Zalk en Hattem.

Vanaf de rand van Zwolle maak je een leuk rondje langs de IJssel en de polders rondom Zalk en Hattem. Kastelen op een rivierduin Langs de Overijsselse Vecht ligt een rivierduingordel waar een aantal mooie kastelen gebouwd zijn. Volg de weg m. Middeleeuwse kerk Aan de overkant van de IJssel rij je door Wilsum. Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute.

Pauzeplaatsen Hieronder vind je verschillende mooie plekjes die je tijdens je route kan bezoeken.

Kloppen de nummers van de knooppunten niet. Hieronder vind je verschillende mooie plekjes die je tijdens je route kan bezoeken. Hieronder vind je verschillende mooie plekjes die je tijdens je route kan bezoeken. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer.

Kloppen de nummers van de knooppunten niet, nieuwe fietsroute langs de ijssel. Kloppen de nummers van de knooppunten niet. Hieronder vind je verschillende mooie plekjes die je tijdens je route kan bezoeken.

Restaurant en Boerderijwinkel De Vreugdehoeve. Ben je al lid? Startpunt Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe.
  • Ga linksaf en volg deze weg 74 m.
  • Verderop ligt de Botermarkt, een middeleeuws handelsplein. Log in met Google.

Upgrade je account naar premium

Eeuwen geleden woonden op dit landgoed de eerste heren Van Keppel. Doesburg heeft veel oorlogen meegemaakt. Ga linksaf en volg deze weg 3. Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd?

De Kruisberg In kocht het Rijk De Kruisberg, een omgracht 18e-eeuws landhuis met landgoed, aan om het uit te bouwen tot een penitentiaire inrichting.

Hieronder vind je verschillende mooie plekjes die je tijdens je route kan bezoeken.

  • Deze molen De Fortuin is een opvallende verschijning is het st
  • Ook je ervaring delen?

Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd? Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd. Ga linksaf en volg deze weg 1? Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd.

Ga een scherpe bocht linksaf en volg deze weg 88 m?

42 Km, Overijssel

En bewonder de karakteristieke cultuurhistorie in het oude stadsdeel van Kampen. Links zie je de noordelijke Veluwerand, een mooi uitzicht. Het telt nog geen inwoners.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kastelen op een rivierduin Langs de Overijsselse Vecht ligt een rivierduingordel waar een aantal mooie kastelen gebouwd zijn, nieuwe fietsroute langs de ijssel. Toon het menu Route.

Kastelen op een rivierduin Langs de Overijsselse Vecht ligt een rivierduingordel waar een aantal mooie kastelen gebouwd zijn. Toon het menu Route. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Toon het menu Route.

Geniet van een advertentievrije site

Ook maak je hier een verfrissende pitstop op het gezellige terras van Restaurant De Oase. Een voorspoed die kon worden afgemeten aan de hoogte van de plaatselijke kerk. Log in met Google. Doetinchem De oudste vermelding van Doetinchem dateert uit als villa Doetinchem. Hele eenden plukt hij van het water en zelfs kleine hondjes zijn niet veilig voor het bakbeest.

  • Volg de weg 37 m.
  • Laag-Keppel is een heus stadje, dat uit slechts één straat bestaat.
  • In Zalk kom je langs De Valk, een korenmolen uit
  • Download de app vandaag nog in een van de stores.

Met al meer dan 1, nieuwe fietsroute langs de ijssel. Voor meer informatie over de GPS routes van route. Ook komt u door het mooie Hanzestadje Doesburg en maakt u kennis met Laag-Keppel; een heel klein stadje met slechts n straat.

Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer. Voor meer informatie over de GPS routes van route. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren.

Oplaadpunten

Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Ga rechtsaf en volg deze weg 9 m. Ga rechtsaf en volg deze weg 91 m.

Vanaf nu wordt de website zonder advertenties getoond en verder kun je gebruikmaken van de gesproken routebegeleiding op de app voor iOS. Ga rechtsaf en volg deze weg 1. Volg de weg 10 m.

Goed om te weten:

Comments

  1. Theehuis Zalkerveer ligt in de gevaarlijkste bocht aan de IJss Ga rechtsaf en volg deze weg 84 m.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |