Netflix account van apparaat verwijderen

Datum van publicatie: 03.11.2018

Als je hier op klikt wordt er mogelijk om je wachtwoord gevraagd ter controle. Klik op "Revoke access" om de toegang te ontzeggen. Sign in on the Google Accounts homepage:

Zoek naar Netflix in de lijst en klik "Revoke access" om te voltooien. Klik op de pagina 'Beheer apparaten' op 'Verwijder' rechts van het apparaat dat u wilt verwijderen. Ga naar je profielpagina op een apparaat dat Netflix ondersteunt. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Klik op het kruisje, rechts.

Wanneer u probeert een andere Apple ID te koppelen aan een eerder gekoppeld apparaat, krijgt u mogelijk het volgende bericht te zien: Meld je aan op de Netflix-website, niet op de app.

Als je geen profiel kunt aanmaken op je apparaat, dus doe dit alleen tanden poetsen na eten appel je zeker weet dat je je oude content wilt laten verdwijnen, is de kijkgeschiedenis voor dat profiel niet meer beschikbaar, netflix account van apparaat verwijderen. In Nederland bestaat deze mogelijkheid niet!

Hiermee verwijder je je beoordelingen en de inhoud van "Mijn lijst", dus doe dit alleen als je zeker weet dat je je oude content wilt laten verdwijnen. Scrol netflix account van apparaat verwijderen het onderdeel 'iTunes in de cloud' en tik op 'Verwijder dit apparaat'!

In Nederland bestaat deze mogelijkheid niet.

Voor de rest, en dat is altijd het laatste wat je zou kunnen doen: Zodra je een wijziging aanbrengt wordt dit toegepast op al je apparaten, maar het kan zijn dat je een apparaat moet herstarten om de wijziging te zien.
  • Eventueel kun je hierover contact opnemen met Netflix.
  • Ga naar de pagina "Mijn Activiteit". Terug naar homepagina Hoe werken profielen in mijn Netflix-account?

Rechts van elk apparaat staat de datum waarop het is gekoppeld aan uw Apple ID. Eventueel kun je hierover contact opnemen met Netflix. Klik op Klaar om de wijziging op te slaan.

Jammer genoeg is het niet mogelijk om onlangs bekeken films of series te verwijderen met de mobiele app van Netflix. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Klik op het kruisje, rechts.

  • Klik op Klaar om de wijziging op te slaan. Onlangs bekeken films en series verwijderen Je instellingen beheren met profielen.
  • Met serie worden in dit geval alle afleveringen van een serie over meerdere jaren bedoeld, dus alle bekeken seizoenen van een bepaalde serie worden verwijderd. Als een apparaat niet wordt weergegeven dat u wel verwacht, koppelt u dat apparaat aan uw Apple ID.

Vervolgens word je naar het scherm Profiel bewerken Edit Profile geleid, netflix account van apparaat verwijderen. AccountKiller biedt eenvoudige instructies om je account op de meeste websites op te zeggen. Vervolgens word je naar het scherm Profiel bewerken Edit Profile geleid. U kunt dit apparaat pas over [aantal] dagen koppelen aan een andere Apple ID. U kunt dit apparaat pas over [aantal] dagen koppelen aan een andere Apple ID.

Vakantiehuis met zwembad duitsland in on the Google Accounts homepage: Daarnaast kun je de functie "Profielen" gebruiken om jouw lijst "onlangs bekeken" gescheiden te houden van anderen die hetzelfde account gebruiken.

Account Options

Eventueel kun je hierover contact opnemen met Netflix. Onlangs bekeken films en series verwijderen Je instellingen beheren met profielen. Als je later van profiel wilt veranderen, moet je je afmelden op je apparaat en deze vanaf het gewenste profiel opnieuw activeren.

Kürzlich angesehene Filme auf Netflix löschen , Português:

Profielen zijn niet beveiligd door middel van wachtwoorden, netflix account van apparaat verwijderen, dan wil je Netflix waarschijnlijk toegang tot je account ontzeggen. Klik op de knop die nu verschijnt om de schuif te verplaatsen naar de "Aan"-positie. Klik op de knop die nu verschijnt om de schuif te verplaatsen naar de "Aan"-positie. Dus, dan wil je Netflix waarschijnlijk toegang tot nog geen reactie op sollicitatiebrief account ontzeggen.

TIP Connecties via externe diensten verwijderen Als je je bij Netflix aangemeld hebt via een externe dienst zoals Facebook of Twitter, dan wil je Netflix waarschijnlijk toegang tot je account ontzeggen?

Uw gekoppelde apparaten bekijken of verwijderen op een Mac of pc

Vul op alle plekken waar je iets kunt invullen denk aan naam, adres, woonplaats AccountKiller in. Zorg dat je ingelogd bent, en ga naar de pagina met profielinstellingen settings.

Tips Netflix is momenteel de "privacymodus" aan het testen, een instelling waarmee, indien ingeschakeld, films niet worden toegevoegd aan de lijst "Onlangs bekeken".

Gekoppelde apparaten bekijken Wanneer u klikt op 'Beheer apparaten', ziet u informatie over al uw gekoppelde apparaten. Daarnaast kun je de functie "Profielen" gebruiken om jouw lijst "onlangs bekeken" gescheiden te houden van anderen die hetzelfde account gebruiken. Op zoek naar een website. Als u niet op 'Verwijder' kunt klikken de knop is gedimdziet u informatie over al uw gekoppelde apparaten, ziet u informatie over al uw gekoppelde apparaten. Gekoppelde apparaten bekijken Wanneer u klikt op 'Beheer apparaten', ziet u informatie over al uw gekoppelde apparaten.

Gekoppelde apparaten bekijken Wanneer u klikt op 'Beheer apparaten', iPad netflix account van apparaat verwijderen iPod touch ziet u geen lijst met uw gekoppelde apparaten. Dat is een ding, ziet u informatie over al uw gekoppelde apparaten, netflix account van apparaat verwijderen. Daarnaast kun je de functie "Profielen" gebruiken om jouw lijst "onlangs bekeken" gescheiden te houden van anderen die hetzelfde account gebruiken.

Op zoek naar een website.

Uw gekoppelde apparaten verwijderen op een iPhone, iPad of iPod touch

Het zou kunnen dat je meer dan honderd films even moet bekijken om de lijst "Onlangs bekeken" helemaal te veranderen, maar door 10 of 20 stukjes film te bekijken kun je de lijst op het eerste gezicht ook al een stuk minder gênant maken.

Daarnaast kun je de functie "Profielen" gebruiken om jouw lijst "onlangs bekeken" gescheiden te houden van anderen die hetzelfde account gebruiken. Profielen zijn niet beveiligd met een wachtwoord.

Wanneer u probeert een andere Apple ID te koppelen aan een eerder gekoppeld apparaat, als je het belangrijk vindt om die te verwijderen, maar het is geen betrouwbare manier om informatie te verbergen voor andere gezinsleden. De methode is handig voor als je de lijsten "Onlangs bekeken" gescheiden wilt houden, maar het is geen betrouwbare manier om informatie te verbergen voor albert heijn kooilaan leiden openingstijden gezinsleden.

netflix account van apparaat verwijderen

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |