Nederlanders in het buitenland paspoort aanvragen

Datum van publicatie: 14.05.2018

Het ministerie beslist op uw aanvraag. Ben je jonger dan 12?

Bij twijfel over uw nationaliteit kunt u geen nieuw paspoort of ID-kaart krijgen. Een paspoort en identiteitskaart zijn 10 jaar geldig als u bij de aanvraag 18 jaar of ouder bent.

U moet kunnen aantonen dat u de Nederlandse nationaliteit bezit. U levert uw nog geldige paspoort of identiteitskaart in bij het afhalen van het nieuwe reisdocument. Als het reisdocument klaar is, kunt u het op afspraak persoonlijk komen afhalen bij de gemeentebalie op Schiphol.

Er onderzoek nodig is naar uw nationaliteit.

Welke documenten u verder nodig heeft, vindt u op de website van de ambassade of het consulaat waar u een paspoort wilt aanvragen, nederlanders in het buitenland paspoort aanvragen. Welke documenten u verder nodig heeft, vindt u op de website van de ambassade of het consulaat waar u een paspoort wilt aanvragen?

De gemeente neemt de verlopen Nederlandse reisdocumenten in. Welke documenten u verder nodig heeft, vindt u op de website van de ambassade of het consulaat waar u een paspoort wilt aanvragen. En wilt u een paspoort of identeitskaart aanvragen.

Het geeft alleen aan dat u op het moment van afgifte van dat reisdocument de Nederlandse nationaliteit had.
  • Misschien heeft u een oud sofinummer. Deze 3 werkdagen gaan de volgende werkdag in.
  • U moet dit persoonlijk doen, tenzij er omstandigheden zijn waardoor dit niet van u verwacht kan worden.

Wat u moet weten

U moet een ingevuld en ondertekend  Paspoortaanvraagformulier meenemen en een goed gelijkende pasfoto. Dan heeft u ook de volgende documenten nodig: Welke documenten u verder nodig heeft, vindt u op de website van de ambassade of het consulaat waar u een paspoort wilt aanvragen. Contact Heeft u vragen? De helpdesk is 24 uur per dag geopend en bereikbaar via telefoonnummer 86 Een kind moet bij de aanvraag ook persoonlijk verschijnen aan de balie.

Hou rekening met een levertijd die langer duurt dan 3 werkdagen.

  • Dan is bij het afhalen 1 van de gezaghouders aanwezig. Documenten die u voor een aanvraag bij een Nederlandse ambassade of consulaat moet overleggen, moet u ook overleggen voor een aanvraag bij de gemeente.
  • Misschien heeft u een oud sofinummer. U vult hiervoor een vragenformulier  in.

Een nooddocument kan een noodpaspoort zijn of een laissez-passer. Ook als u deze documenten heeft, kan de gemeente verder onderzoek doen naar uw nationaliteit via Caribisch Nederland. Meer informatie over de aanvraag van een paspoort op Schiphol vindt u op Paspoortbalie.

Een nooddocument kan een noodpaspoort zijn of een laissez-passer. Ook als u deze documenten heeft, kan de gemeente verder onderzoek doen naar uw nationaliteit van nieuwpoort beton gouda Caribisch Nederland! Als er verder onderzoek nodig is kan de doorlooptijd oplopen tot maximaal 8 weken. Lees de voorwaarden nederlanders in het buitenland paspoort aanvragen de aanvraag van een paspoort of ID-kaart in het Verenigd Koninkrijk op de website van Nederland Wereldwijd.

Tarieven reisdocumenten bij grensgemeenten

Wat u moet weten. Informatie over mogelijkheden en openingstijden vindt u op de websites van de Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland. Ophalen U haalt het paspoort of de identiteitskaart persoonlijk bij de gemeentebalie Schiphol op. Home Onderwerpen Paspoort en identiteitskaart Vraag en antwoord Waar kan ik een paspoort of ID-kaart aanvragen als ik in het buitenland woon?

Dan vult u een verklaring van vermissing in bij de aanvraag van een nieuw reisdocument? Op verzoek kan uw oude paspoort of identiteitskaart ongeldig worden gemaakt zodat u die kunt houden.

Dan vult u een verklaring van vermissing in bij de aanvraag van een nieuw reisdocument. Lukt dit niet, nederlanders in het buitenland paspoort aanvragen, en kom je met je oma of de oppas. Lukt dit niet, en kom je met je oma of de oppas.

Deel deze pagina

Sinds maart wordt op de houderpagina van alle paspoorten en identiteitskaarten die in het buitenland zijn aangevraagd 'minister van Buitenlandse Zaken' vermeld. Dan heeft u ook de volgende documenten nodig: Daarnaast kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de helpdesk van het Bureau Nooddocumenten op Schiphol.

U kunt alleen op afspraak bij de gemeentebalie Schiphol terecht.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Kijk op de website van de Rijksoverheid welke legalisatie of apostille voor welk land geldt. In sommige gevallen kunt u uw Nederlanderschap verliezen als u niet tijdig what is a zip code in netherlands nieuw paspoort of een Verklaring van Nederlanderschap aanvraagt. De helpdesk is 24 uur per dag geopend en bereikbaar via telefoonnummer 86 Als het reisdocument klaar is, kunt u het op afspraak persoonlijk komen afhalen bij de gemeentebalie op Schiphol.

In dat geval komt uw BSN niet in uw paspoort te staan. Overslaan en naar de inhoud gaan. Informatie over mogelijkheden en openingstijden vindt u op de websites van de Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland.

U nederlanders in het buitenland paspoort aanvragen alleen op afspraak bij de gemeentebalie Schiphol terecht.

Afspraak voor Nederlanders die in het buitenland wonen

U kunt zich met een paspoort of een identiteitskaart legitimeren. U kunt het document ook laten bezorgen op uw verblijfadres in Nederland Nederlanders wonend in het buitenland of op uw huis-of werkadres inwoners Haarlemmermeer. Voor het afzeggen of wijzigen van afspraken belt u ook met  , of vanuit het buitenland met 00 31 Deze regels gelden ook voor kinderen.

Voor alle Nederlanders die in het buitenland wonen. Voor alle Nederlanders die in het buitenland wonen. Voor alle Nederlanders die in het buitenland wonen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Overslaan en naar de inhoud gaan. Meenemen bij het aanvragen Een pasfoto.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |