My vodafone tegoed en verbruik

Datum van publicatie: 28.03.2018

Vind je de mail dan nog niet? Ook met een eigen aangemaakt account lukt het niet.

En met de app heb je My Vodafone altijd bij de hand. Deze zelfde vraag kan dan constant terug blijven komen, waardoor je in een vervelende cirkel terecht komt. Kijk bij je tegoed en verbruik altijd naar het tijdstip wanneer dit voor het laatst is bijgewerkt. Compatibiliteit Vereist iOS 9. Alles doet het maar als ik naar Mijn vodafone wil gaan,heeft hij er geen zin in.

Of we helpen je via chat. We gebruiken onze telefoon steeds vaker in het buitenland.

En als je op vakantie bent. En als je op vakantie bent. En als je op jannes vander sleedenhuis hoogeveen bent. Beschrijving Je telefoonzaken regel je natuurlijk het liefst met je mobiel, of rond het huisje waar straks je familieweekend is. Een strak rood scherm. Beschrijving Je telefoonzaken regel je natuurlijk het liefst met je my vodafone tegoed en verbruik, niet via je laptop.

Schermafbeeldingen

En of je betaald hebt. Daarnaast hebben we de vormgeving van de app flink verbeterd. Dit keer een update waar jij als fervent gebruiker van de My Vodafone App weinig van zult merken. Vodafone Push to Talk. Er zit wel een kleine bug in de app. Je kunt in de app meerdere accounts toevoegen. Ik kan niet meer inloggen op my vodafone.

  • Vodafone wijzigt de manier van inloggen en vanaf dat moment gaat er van alles mis en zijn ze onbereikbaar Wat je er allemaal mee kunt?
  • Ik hoop dat je aan bovenstaande iets hebt. Ga naar het inlogscherm van de My Vodafone via Internet Explorer en voeg de pagina als Tile toe aan je startscherm.

In deze nieuwe versie zie je, rechts een vingerafdruk staan, op elk toestel dat het ondersteunt. In deze nieuwe versie zie my vodafone tegoed en verbruik, rechts een vingerafdruk staan, op elk toestel dat het ondersteunt! De Magister App voor leerlingen en ouders. Kan alles terug vinden Daarna kun je inloggen met je e-mail adres. Account Options Sign in. In deze nieuwe versie zie je, rechts een vingerafdruk staan, op elk toestel dat het ondersteunt.

Meld je aan

We hebben bergen innovatieve ideeën en plannen. Dan zie je die nu terug in het handige overzicht bij Profiel. Hulde aan iedereen die ons helpt door feedback in te sturen!

In deze versie van de app hebben we onder andere een paar bugs gefikst. Vervolgens vul je je emailadres in en je wachtwoord. Ik hoop dat je aan bovenstaande iets hebt. Or we help you via chat. Ik hoop dat je aan bovenstaande iets hebt.

Account Options

And if you're on vacation.. Ook hier alles geprobeerd! Of in je handtas natuurlijk.

Dan dien je deze als eerst te verwijderen! Met n druk op de knop geef je het aan ons door! Je telefoonzaken regel je natuurlijk het liefst met je mobiel, niet via je laptop. Oeps, niet via je laptop. Beschrijving Je telefoonzaken regel je natuurlijk het liefst met je mobiel, niet via je laptop. Beschrijving Je telefoonzaken regel je my vodafone tegoed en verbruik het liefst met je mobiel, niet via je laptop.

Beschrijving Je telefoonzaken regel je natuurlijk het liefst met je mobiel, niet via je laptop.

My Vodafone uitgelegd

Dat merk je als je een nieuw wachtwoord maakt. Op tijd weten wanneer er werkzaamheden zijn jouw buurt? Wat je er allemaal mee kunt? En met de app heb je My Vodafone altijd bij de hand.

Daarna werkt de app zoals het hoort. Daarna werkt de app zoals het hoort.

Goed om te weten:

Comments

  1. Suggesties voor jou Bekijk alles.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |