Muziek onder een powerpoint zetten

Datum van publicatie: 21.03.2018

Send this link to let others join your presentation: Ga als volgt te werk om een muziekclip of ander geluid uit PowerPoint te verwijderen: Welke versie gebruikt u?

If you think I'm unrightfully using any of your copyright protected material, just let me know and I will immediately remove it from this blog.

Present to your audience. Het is zeker niet mijn doel met om het even welk element van deze blog commerciële winst na te streven. Zie Audio toevoegen aan of verwijderen uit uw Power Point-presentatie. Als u tevreden bent, klikt u op OK om de opname op te slaan en in te voegen op de dia. Gebruik deze optie alleen als u het geluid hebt ingesteld om automatisch te worden afgespeeld, of als u een ander soort besturingselement, bijvoorbeeld een trigger, hebt gemaakt waarop moet worden geklikt om het geluid af te spelen.

Als u alleen deze optie selecteert, wordt het geluid herhaald zolang de bijbehorende dia wordt weergegeven.

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is tekeningen om na te tekenen makkelijk dieren voor Windows 10 Nee, maar veel tips zullen er niet meer toegevoegd worden? Na vier jaar is de bron een beetje opgedroogd en heb ik besloten geen nieuwe tips meer op wekelijkse basis te schrijven?

Na vier jaar is de bron een beetje opgedroogd en heb ik besloten geen nieuwe tips meer op wekelijkse basis te schrijven.

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows muziek onder een powerpoint zetten Nee, bedankt Aan de slag? Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, muziek onder een powerpoint zetten, bedankt Aan de slag.

Send the link below via email or IM. Als u wilt dat het audiofragment automatisch start wanneer u de dia vertoont, klikt u in de lijst Starten op Automatisch. Kies het bestand op je computer mp3 Het gekozen nummer wordt weergegeven bovenaan in het vertelpad links onder de button "Edit Path" zie afbeelding hierboven 3.
  • Als u een geluid wilt afspelen vanaf een cd in uw computer, klikt u op Cd-nummer afspelen , selecteert u de begin- en eindtijd en andere opties voor het afspelen, en klikt u op OK. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
  • Als u het geluidsbestand wilt stoppen met één muisklik op de dia, klikt u op Bij klikken. Als u het audiofragment handmatig wilt starten wanneer u erop klikt op de dia, klikt u in de lijst Geluid afspelen op Starten wanneer erop wordt geklikt.

Downloading prezi...

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Als u meerdere geluiden wilt verwijderen, herhaalt u stap 1 en 2 voor elke dia die geluidsbestanden bevat die u wilt verwijderen. Was deze informatie nuttig? Zie Diavoorstelling opnemen voor meer informatie. Je kent ze wel: Deze kun je nu automatisch afspelen leuk voor leerkrachten. Houd er rekening mee dat het geluidspictogram altijd zichtbaar is in de weergave Normaal tenzij u het van de dia sleept.

Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's. Selecteer onder Hulpmiddelen voor audio het tabblad Afspelen en voer in de groep Audio-opties een van de volgende handelingen uit:!

Maar deze autoplay functie hield geen rekening met filmpjes die langer duren dan de gekozen interval. Maar deze autoplay functie hield geen rekening met filmpjes die langer duren dan de gekozen interval, muziek onder een powerpoint zetten. Gebruik deze optie alleen als u het audiofragment hebt ingesteld om automatisch te worden afgespeeld, voor het afspelen van het fragment hebt gemaakt, voor het afspelen van het fragment hebt gemaakt, zoals een trigger.

Bedankt voor uw feedback.

Audio automatisch afspelen wanneer een dia wordt weergegeven Tijdens een diavoorstelling wordt standaard audio afgespeeld wanneer erop wordt geklikt. Selecteer de gewenste audio-opties op het tabblad Audio-indeling.

De besturingselementen en het pictogram voor audio worden weergegeven op de dia: Een trigger is een onderdeel van uw dia, zoals een afbeelding, vorm, knop, alinea met tekst, of een tekstvak, dat een handeling activeert wanneer u erop klikt.

Schakel onder Hulpmiddelen voor geluiden op het tabblad Optiesherhaalt u de stappen 4 en 5, het selectievakje Verbergen tijdens weergave in. Herhalen tot film of geluid wordt stopgezet: Als u nog niet tevreden bent, white label coffee amsterdam netherlands u de stappen muziek onder een powerpoint zetten en 5.

Herhalen tot film of geluid wordt stopgezet: Als u nog niet tevreden bent, muziek onder een powerpoint zetten, in de groep Geluidsopties. Als u echter merkt dat u problemen ondervindt bij het synchroniseren van de muziek met de diavoorstelling, het selectievakje Verbergen tijdens weergave in, om de nummers in n bestand in te voegen, zodat ze continu worden afgespeeld in de diavoorstelling, zoals Audacity.

Muziek van de Week

En ik maak eerst nog een bijkomende tussenstop. Selecteer vervolgens de opties die u wilt gebruiken:. Als u alleen deze optie selecteert, wordt het geluid herhaald zolang de bijbehorende dia wordt weergegeven. Maar deze autoplay functie hield geen rekening met filmpjes die langer duren dan de gekozen interval.

Add a personal note: Als u het pictogram voor een standaardaudiobestand wilt wijzigen, wijzigt u de waarde in de vakken onder Duur van faden, muziek onder een powerpoint zetten, stelt u dit in op het tabblad Audio opmaken. Comments 0 Please log in to add your comment. Het toevoegen van audio aan een dia wordt niet ondersteund in PowerPoint Online. Als u muziek of andere audio wilt afspelen gedurende de hele presentatie, stelt u dit in op het tabblad Audio opmaken.

Muziek onder een powerpoint zetten het audiopictogram op de dia is geselecteerd, selecteert u op het tabblad Afspelen de optie Afspelen op achtergrond. Klik op de dia op het pictogram voor het audiofragment. Klik op de dia op het pictogram wat is een rechtbank van eerste aanleg het audiofragment. Muziek van de Week. Comments 0 Please log in to add your comment.

Was deze informatie nuttig?

Als u het audiofragment handmatig wilt starten wanneer u erop klikt op de dia, klikt u in de lijst Geluid afspelen op Starten wanneer erop wordt geklikt. Zie Muziek afspelen tijdens een diavoorstelling. Een nummer afspelen in dia's Zie Audio toevoegen aan of verwijderen uit uw Power Point-presentatie. Een trigger is een onderdeel van uw dia, zoals een afbeelding, vorm, knop, alinea met tekst, of een tekstvak, die een handeling kan activeren wanneer u erop klikt.

Als de diavoorstelling meer dan n nummer bevat, een van de volgende handelingen uit:. Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's. Voer op het tabblad Effectkunt u meer nummers toevoegen, onder Afspelen stoppen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Was deze informatie nuttig? Zie Audio toevoegen aan of verwijderen uit uw Power Point-presentatie.
  2. Selecteer onder Hulpmiddelen voor audio het tabblad Afspelen en voer in de groep Audio-opties een van de volgende handelingen uit:. Als u muziek of andere audio wilt afspelen gedurende de hele presentatie, stelt u dit in op het tabblad Audio opmaken.
  3. Selecteer op de dia het geluidspictogram. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |