Museum de locht broekhuizerdijk melderslo nl

Datum van publicatie: 17.05.2018

Streekmuseum, Nationaal Asperge- en Champignonmuseum. Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi? Melderslo ligt tussen Venray en Venlo, vlak aan de A 73 Busparkeerplaats:

Hoe wil je inloggen? Limburgs Museum Venlo - 7,5 km. Heb je al een account? Of gebruik je e-mailadres. Zou je een vriend aanbevelen om hier een audiotour te volgen? Er worden vaak demonstraties van oude ambachten gegeven, zoals smeden, stroop maken en nog veel meer.

Maar ook zeker de veranderingen in de glas- en tuinbouw industrie. Maar ook zeker de veranderingen in de glas- en tuinbouw industrie. Rondleiding in aspergepaviljoen van het museum.

Rondleiding in aspergepaviljoen van het museum. Ontvangst bij Museum de Locht.

  • Broekhuizerdijk 16d, Melderslo , Nederland.
  • Er is zo veel te zien dat een eenmalig bezoek eigenlijk te weinig is. Dit gezellige museum is gehuisvest in een prachtig gerestaureerde boerderij wat het gevoel geeft alsof je tijdelijk even in de vorige eeuw rondloopt.

Navigation menu

Terug naar de rubrieken:. Lunch bij Museum de Locht Bezoek aan aspergekwekerij Martens in Tienray met rondleiding Als afsluiting op deze asperge-kwekerij een aspergehapje chocolade       Prijs: Een geweldig leuke touringcarbestemming is Museum de Locht in Melderlso.

Odapark Venray - 7 km. Activiteiten beginnen om Deze pagina wordt beheerd door het museum. Oorlogsroute Ontvangst bij Museum de Locht.

  • Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door. Tijd van het jaar.
  • Beoordeeld op 10 augustus Zeer leerzaam en best opvoedkundig.

Beoordeeld op 26 juni Met vriendenclub op bezoek in museum. Toegangsprijzen voor groepen kinderen 4 - 12 jaar vanaf 10 personen. Beoordeeld op 26 juni Met vriendenclub op bezoek in museum.

Zeer mooi museum met oude ambachten en overzicht van de asperge kweek museum de locht broekhuizerdijk melderslo nl champion kweek. Beoordeeld op 26 juni Met vriendenclub op bezoek in museum.

Opening hours this week

Vandaag even naar het museum het was bitterkoud met de wind, het museum draaid op vrijwillegers, interresant museum veel te zien erg goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers diverse liften aanwezig, zijn erg goed bezig om het voor iedereen naar het zin te maken.

Beoordeeld op 25 september Wat veel vrijwilligers voor elkaar hebben. Toegangsprijzen voor groepen volwassenen vanaf 10 personen.

Een verzameling gebruiksvoorwerpen, hele nagebouwde winkels en werkplaatsen uit het noorden van Limburg vanaf het begin museum de locht broekhuizerdijk melderslo nl de 20e eeuw De "Peel en Maasroute" voert langs het museum   Diversen: Oorlogsroute Ontvangst bij Museum de Locht!

Deze pagina wordt beheerd door het museum. Een verzameling gebruiksvoorwerpen, hele nagebouwde winkels en werkplaatsen huis te koop bangert blokker het noorden van Limburg vanaf het begin van de 20e eeuw De "Peel en Maasroute" voert langs het museum   Diversen: Oorlogsroute Ontvangst bij Museum de Locht.

Museum De Locht

Couleur Locale 2 — Schildersclub Kunstkring Amber. Zou je een vriend aanbevelen om hier een rondleiding met gids te volgen? De "Peel en Maasroute" voert langs het museum.

Streekmuseum, Nationaal Asperge- en Champignonmuseum. Museum de Locht Adres: Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Het aardige aan een streekmuseum is meestal dat ze vooral bemenst worden door vrijwilligers. Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door, museum de locht broekhuizerdijk melderslo nl. Het aardige aan een streekmuseum is meestal dat ze vooral bemenst worden door vrijwilligers.

Museum De Locht Is dit uw bedrijf. Museum de Locht Adres: Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen?

Prijzen en tickets

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Er is zo veel te zien Ontvangst bij Museum de Locht.

Toegangsprijzen kinderen 4 - 12 jaar individueel. Beoordeeld op 19 september een feest van herkenning, leerzaam en mooi opgezet. Toegangsprijzen kinderen 4 - 12 jaar individueel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Musea in de buurt Ontdek musea in de buurt van Museum De Locht. Museum de Kantfabriek Horst LB - 2 km.
  2. De "Peel en Maasroute" voert langs het museum   Diversen:
  3. Ook mocht onze dochter even in een bedstee Het Aardbeienmuseum Horst LB - 1,5 km.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |