Moskee el feth wattweg bergen op zoom

Datum van publicatie: 18.03.2018

Henk van Ingen , Door bijvoorbeeld een vakantie te laten schieten of een grote aankoop niet te doen.

Om te faciliteren in de behoeften van een groeiende en diverse islamitisch gemeenschap in de gemeente Bergen op Zoom.

Kozijnen 1 maart - 30 april Groter dan de stad. Log in met je e-mailadres. En begon het nadenken over de invulling van het pand.

Dat blijft koffiedik kijken. Heb je nog geen profiel. Dat blijft koffiedik kijken. Dat blijft koffiedik kijken.

SP-raadslid Kees Slager wil weten hoe dat kan.
  • Meer informatie vind je in ons privacy statement.
  • Quote De moskee is een plek middenin de maatschap­pij, waar iedereen welkom is.

Zo wordt het

Waarom nieuwe moskee ×. Dat gebeurt naar aanleiding van de vondst van een wietkwekerij in de loods, medio augustus. Heb je nog geen profiel? Hier zijn we niemand tot last en is niemand ons tot last", zegt projectlid Verbouwing Mohamed Elkadi van El-Feth. Anderen bieden hun diensten aan, als schilder, tegelzetter of timmerman. Lees meer Verslag benefiet Masjid El Feth 26, 27 en 28 januari Afgelopen weekend heeft de islamitische gemeenschap met succes een 3-daagse benefiet gehouden voo

Lees meer Verslag benefiet Masjid El Feth 26, 27 en 28 januari Afgelopen weekend heeft de islamitische gemeenschap met succes een 3-daagse benefiet gehouden voo Om hoogstwaarschijnlijk begin volgend biesieklette den haag spui hun oude onderkomen aan de Stationsweg in te ruilen voor hun nieuwe locatie. De komende dagen bespreekt het bestuur hoeveel er precies nodig is om het pand af te bouwen.

Lees meer Verslag benefiet Masjid El Feth 26, moskee el feth wattweg bergen op zoom, moskee el feth wattweg bergen op zoom en 28 januari Afgelopen weekend heeft de islamitische gemeenschap met succes een 3-daagse benefiet gehouden voo Om hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar hun oude onderkomen aan de Stationsweg in te ruilen voor hun nieuwe locatie. De komende dagen bespreekt het bestuur hoeveel er precies nodig is om het pand af te bouwen! De gemeente wil er graag aan meewerken en gaf onlangs groen licht om drie extra parken te ontwikkelen.

1 oktober 2017

Sinds ongeveer een jaar wordt er volop aan het nieuwe onderkomen gewerkt. Het is de bedoeling dat deze plek veel meer wordt dan alleen een gebedsruimte, maar ook een ontmoetingsplek. Het doel van deze crowdfundingwebsite is om jullie te informeren, maar vooral jullie harten te bewegen om samen met ons dit project tot een moskee te brengen.

Dik een jaar later werd het pand van PostNL aangeschaft.

Stuur mij een kopie. Stuur mij een kopie! Hoe gaan we het doen. We zijn gewoon begonnen, met geld inzamelen. Hoe gaan we het doen .

Bergen op Zoom, Wattweg - El-Feth

Door bijvoorbeeld een vakantie te laten schieten of een grote aankoop niet te doen. Succesvolle inzameling tijdens zaalvoetbaltoernooi op Omdat we nog heel wat geld nodig hebben voor de verbouwing was een benefiet zaalvoetbaltoernooi g En begin volgend jaar onze deuren definitief te openen. Ja, ze zien er naar uit.

Of zelfs een combinatie van geld en hun diensten.

Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Lees meer Rondleiding op 27 mei Zondag 27 mei ging het hek open van onze nieuwe moskee aan de Wattweg 7. Lees meer Rondleiding op 27 mei Zondag 27 mei ging het hek open van onze nieuwe moskee aan de Wattweg 7. En begon het nadenken over de invulling van het pand.

Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Diverse werkgroepen faciliteren bij de bouw, inzameling en da3wa. En begon het nadenken over de invulling van het pand. Gebedsruimte Recreatieve ruimte voor de vrouwen Ruimte voor de wassing wudu Leslokalen Recreatieve ruimten voor jongeren Professionele keuken Moskee el feth wattweg bergen op zoom zalen voor conferenties en seminars Ruimte voor dodenwassing overleden moslims Bibliotheek.

Iglo's aan de Boulevard mogen blijven staan

Start verbouwing 1 oktober We hopen dat via schenkingen binnen te krijgen. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld.

De voordelen ten opzichte van hun huidige plek zijn namelijk groot. De voordelen ten opzichte van hun huidige plek zijn namelijk groot. De voordelen ten opzichte van hun huidige plek zijn namelijk groot.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dik een jaar later werd het pand van PostNL aangeschaft. Nee, dat hadden we niet.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |