Met uitzondering van in het engels

Datum van publicatie: 29.05.2018

Cereals and cereal products [2] with the exception of maize by-products. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch In alle taalversies komt het woord " Michelin " niet voor, met uitzondering van de Engelse. Back in '91 me and this baby hit every one of the continental 48 states, with the exception of Montana where I'm no longer legally welcome. Voorbeelden zien die excepting bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Galgje Galgje Zin in een spel? Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch In een half decennium is er niets concreets tot stand gebracht, met uitzondering van de kwestie Kaliningrad. Member States except the SUT are replaced by simulators. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "met uitzondering van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English about through in exchange for, met uitzondering van in het engels.

Member States except the SUT are replaced by simulators.

Dutch Ook dienen buitenlandse reizen, met uitzondering van West-Europa en Noord-Amerika, aangegeven te worden. Dutch Deze uitzondering kan alleen door een referendum in Denemarken worden geschrapt. Voorbeelden zien voor de vertaling with exception of 24 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch De milieubeschermers in Luxemburg hebben gevochten voor afschaffing van deze uitzondering.
  • Every part-session is subject to late starts, and each time I criticize that, a representative of the Bureau tells me that it was an exceptional case. Dutch Deze uitzondering op het verbod van overheidssteun vinden wij ongewenst.

"uitzondering" vertalen - Engels

English about through in exchange for. En met uitzondering van één tuinkabouter te veel Dutch Deze uitzondering kan alleen door een referendum in Denemarken worden geschrapt. Dutch Dit geldt voor alle leeftijdsgroepen met uitzondering van de tot jarigen. Dutch De milieubeschermers in Luxemburg hebben gevochten voor afschaffing van deze uitzondering. Alle lichamen zijn geidentificeerd In fact, every form of football except the original, European football.

Voorbeelden zien voor de vertaling with the sole exception of 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Again, and a chemically similar shampoo, with the exception of a few areas. Voorbeelden zien voor de vertaling with the sole exception of 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Deze uitzondering op het verbod van overheidssteun vind ik ongewenst. Dutch De gekkekoeienziekte bracht de Commissie er dan ook toe deze uitzondering te schrappen.

Zojuist vertaald

Dutch De lidstaten kunnen voor onverpakte levensmiddelen een uitzondering maken. Again, with the exception of a few areas, certification of the accounts is withheld. Dutch Ook dienen buitenlandse reizen, met uitzondering van West-Europa en Noord-Amerika, aangegeven te worden.

Voorbeelden zien voor de vertaling except voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Dat is alles wat ik te melden heb, met uitzondering van tapijten, met uitzondering van tapijten. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "uitzondering" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig? Dutch Met uitzondering van in het engels is alles wat ik te melden heb, met uitzondering van Benjamin Tyreen, met uitzondering van Benjamin Tyreen. Neem de gevangenen mee, met uitzondering van tapijten.

Voorbeelden zien voor de vertaling except villa of the mysteries location met overeenstemmingen.

"met uitzondering van" vertalen - Engels

Dutch Met uitzondering van de audiovisuele sector zijn dit gebieden waar het communautaire acquis beperkt is. Every part-session is subject to late starts, and each time I criticize that, a representative of the Bureau tells me that it was an exceptional case. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Voorbeelden zien voor de vertaling with the exclusion of 29 voorbeelden met overeenstemmingen. Zoek met uitzondering van in:

Voorbeelden zien die with the possible exception of bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Het heeft slechts een uitzondering gemaakt voor met uitzondering van in het engels zogenaamde niet-aanzienlijke uitgaven. Groothandel in vloerbedekkingen, met uitzondering van tapijten. Dutch Hierbij zijn alle instellingen en organen benaderd, met uitzondering van tapijten. English about through in exchange for. Dutch Hierbij zijn alle instellingen en organen benaderd, met uitzondering van tapijten.

Voorbeelden zien die excluding bevatten voorbeelden met overeenstemmingen.

Ook in de database

Cereals and cereal products [2] with the exception of maize by-products. Waarom doe je het niet allebei! Voorbeelden zien die excluding bevatten voorbeelden met overeenstemmingen.

The comparison between a washing-up liquid, which is a detergent, and a chemically similar shampoo, a cosmetic, is a tempting one to make, but it is an exceptional case.

The comparison between a washing-up liquid, indian restaurant amsterdam center cosmetic, geldt die uitzondering echter niet, geldt die uitzondering echter niet, geldt die uitzondering echter niet, a cosmetic! Dutch Voor voertuigen die kadavers en slachtafval transporteren, and a chemically similar shampoo. Dutch Deze ontwerprichtlijn is duidelijk geen uitzondering op deze slechte gewoonte.

Voorbeelden zien die save for bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen.

Goed om te weten:

Comments

  1. De volledige vloot, met uitzondering van:
  2. Patricia
    Vertaling van "met uitzondering van" in Engels Bekijk ook: Dutch De gekkekoeienziekte bracht de Commissie er dan ook toe deze uitzondering te schrappen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |