Met de trein van brussel naar bordeaux

Datum van publicatie: 07.05.2018

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m. Tot en met 7 dagen voor uw vertrek kunt u het extra voordelige Early Bird tarief boeken. En reist u op een doordeweekse dag, dan is dit tarief nóg goedkoper!

Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Met een reistijd van 8 uur en 19 minuten is de Thalys één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van Bordeaux. Selecteer een datum voor de heenreis. Bekijk de Brussels Card Faciliteiten in de trein Wij informeren u graag over alle faciliteiten aan boord, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen.

Een dagje shoppen, ontspannen of een culturele activiteit beleven? Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m. De Zon-Thalys en Ski-Thalys reizen elk jaar in voorafbepaalde reisperiodes op zaterdag heen en zondag terug.

Wij hebben u een e-mail gestuurd om uw profiel te activeren. Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. Treinreis aanbieder Thalys zet in de zomer en winterperiode zogenoemde seizoenstreinen in. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten. Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in.

Gaat u eerder dan 90 dagen van tevoren? Aanraders in Bordeaux zijn:. Bekijk de Brussels Card Faciliteiten in de trein Wij informeren u graag over alle faciliteiten aan boord, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen.

Met de trein naar Bordeaux

Klik op de onderstaande knop voor treinkaartjes naar Bordeaux en bekijk de beschikbare zitplaatsen. Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Bordeaux? Treintickets Interrail treinpassen Interrail Groepsreizen Laagste prijzen.

Boek nu uw TGV® treintickets naar Bordeaux. Wilt u een betalende zitplaats voor uw kind, boek deze dan als 'Kind '.

Tickets alles over Tickets. Gebruik uw getrouwheidskaart en.

  • Ook houders van een pass geldig op het Nederlandse net reizen gratis in Nederland behalve op Thalys. Meld u hier aan om uw boekingen in te zien.
  • Ook houders van een pass geldig op het Nederlandse net reizen gratis in Nederland behalve op Thalys.

De prijs van Intercity Brussel is op basis van de te reizen kilometers; vertrekt u vanaf een station dat dichterbij Brussel ligt, Carte Voyageur of ThalysTheCard getrouwheidsprogramma het nummer van de kaart aan, met de trein van brussel naar bordeaux. Bordeaux is een fantastische Franse bestemming en te boeken tegen een betaalbaar tarief. Bordeaux is een fantastische Franse bestemming en te boeken tegen een betaalbaar tarief.

Vul voor de reizigers die lid zijn van het Eurostar, Carte Voyageur of ThalysTheCard getrouwheidsprogramma het nummer van de kaart aan. Wis de lokale opslaggegevens.

TGV Treintickets Bestellen

Met een reistijd van 8 uur en 19 minuten is de Thalys één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van Bordeaux. Boek vanaf een station bij u om de hoek Lees Meer. Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Verstoord verkeer Reizigers met beperkte mobiliteit.

Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Voor het boeken van treintickets naar Bordeaux geldt altijd: Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Gelieve eerst uw profiel te activeren via de bevestigingsmail? Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Reisinformatie Brussel

Wandelen Brussel Houdt u ook zo van avontuur en nieuwe plekken ontdekken? De volgende vanaf-prijzen gelden voor een enkele reis:. Op deze manier worden wintersporters en zonaanbidders voorzien van een comfortabele reis, met voldoende bagageruimte tegen een betaalbaar tarief.

Terug Nuttige diensten Veelgestelde vragen. Via onze website kunt u ruim websites vergelijken, waardoor u altijd het goedkoopste hotel in Bordeaux zult vinden. Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen?

Vul het veld met extra informatie in. Daarnaast bespaart u op benzine- en parkeerkosten wat voor een weekendje weg behoorlijk kan oplopen! Vul het veld met extra informatie in?

Daarnaast bespaart u op benzine- en parkeerkosten wat voor een weekendje weg behoorlijk kan oplopen. Via de onderstaande knop kunt u hotels in Bordeaux vergelijken en het beste hotel, met de trein van brussel naar bordeaux, tegen de laagste prijs boeken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen!

Treinreis naar Bordeaux

Zakelijk alles over Zakelijk. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten. Het is mogelijk om bij B-Europe korting op treintickets te ontvangen. Terug Treinen Onze treinen met bestemming sneeuw Populairste treinen.

De prijzen van treintickets voor Thalys en Eurostar zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. We passen onze dienstverlening aan in functie van uw locatie. We passen onze dienstverlening aan in functie van uw locatie.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |