Met de trein naar rome vanuit italie

Datum van publicatie: 09.07.2018

De maximumsnelheid is kilometer per uur. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten.

Deze veerbootroutes gaan vanaf het vasteland van Italië naar:. Selecteer een datum voor de terugreis. Je kunt tot 3 maanden van tevoren reserveren.

Het is een hogesnelheidstrein die over twee routes rijdt. Je kunt een kaartje kopen op het station bij een automaat of via de website van Trenitalia. Regionale en intercitytreinen in Italië Trenord regionale R Rijdt door de centrale noordelijke regio van Lombardia, in de buurt van Zwitserland. Vul het veld met extra informatie in.

Er is een restauratiewagen met een restaurant en een bar. Wees als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen en ontvang een gratis reismagazine. Reserveren voor treinen weer in brand oostenrijk Itali. De Thello is een trein waarmee je van Frankrijk naar Itali kunt reizen. De Thello is een trein waarmee je van Frankrijk naar Itali kunt reizen.

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen! Treinkaartjes voor stoptreinen zijn goedkoop.
  • Wilt u treintickets naar Rome boeken?
  • Een kaartje dat je op het treinstation hebt gekocht, moet je wel valideren op het perron voordat je de trein instapt. Het is relatief goedkoop in vergelijking met treinreizen in andere Europese landen en vooral de hogesnelheidstreinen zijn comfortabel.

Reizen met de trein naar Italië

Vul de naam van het bedrijf in. Vereina-autotrein tussen Selfranga Klosters en Sagliains Lavin ,tussen 06 en 20 uur, duurtijd 20 minuten. Met de trein naar Rome? Florence Italië - Rome Italië.

Ik wil individueel reizen per trein. In Italië brengt het uitgebreide spoornetwerk je van de eeuwenoude overblijfselen van Pompeï naar het schilderachtige landschap van Umbrië, langs de spectaculaire kust van Toscane of naar de prachtige eilanden Sicilië en Sardinië.

Wilt u treintickets naar Rome boeken?

  • Florence naar Milaan 5 uur 30 min.
  • Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.

Biedt je uitgebreide mogelijkheden om per trein in Itali en op de Italiaanse eilanden te reizen. Dit is geen nachttrein, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. Dit is geen nachttrein, je kunt kiezen uit een stoel in de eerste klasse of de tweede klasse.

Tevens is het mogelijk om uw motor of fiets mee te nemen op deze trein. Je kunt tot 3 maanden van tevoren reserveren. Vind prijzen, het met de trein naar rome vanuit italie razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte.

Zoek & Boek

Email Address is invalid! De route per trein naar Rome verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. Uw profiel werd succesvol bevestigd. Eurail Reis in Europa met de trein met een Eurail pas.

Eurail Reis in Europa met de trein met een Eurail pas. Cookies zijn uitgeschakeld in deze browser. Hier staan er een paar die je uit je hoofd kunt leren om je treinreis door Itali gemakkelijker te maken:.

Treinen tussen Milaan en Malpensa Airport zijn niet inbegrepen in je pas. Dit is een nachttrein die er ruim 14 uur over doet. Uw profiel werd succesvol bevestigd. Eurail Reis in Europa met de trein naar rome vanuit italie de trein met een Eurail pas.

Reserveren voor treinen in Italië

Is je Interrail Pass geldig in Italië, dan kun je gratis of met korting oversteken maken met verschillende veerboten. Voor lange afstanden maakt u gebruik van de hogesnelheidstrein, maar ook de nachttrein kan een goede optie voor u zijn. Wees als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen en ontvang een gratis reismagazine! Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal.

Oberalp-autotrein tussen Sedrun en Andermatt,tussen 06 en 21 uur, duurtijd 60 minuten.

Your cart is empty. Geen opzoeking mogelijk voor een reisdatum of een vertrekuur in het verleden. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bekijk Interrail Itali Passes. Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Rome nodig.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Bekijk Interrail Itali Passes, met de trein naar rome vanuit italie. Geen opzoeking mogelijk voor een reisdatum of een vertrekuur in het verleden.

Meer Top Bestemmingen

Vul een huisnummer in. Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria. Wij laten u prijzen voor kaartjes, dienstregelingen en accommodatie soorten zien.

Neem contact op met een boekingscentrum of bezoek een Europees treinstation om na te gaan of er zitplaatsen beschikbaar zijn. Er rijden op werkdagen tien treinen per dag. Keuze Gebruiker of reiziger is niet ingevuld - todo.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |