Met de camper van nederland naar kroatie

Datum van publicatie: 23.03.2018

Ben je al eens in Bosnië geweest? Ik durf je er verder niet over te adviseren, omdat het rijden met een personenauto natuurlijk een heel andere ervaring is. Reageer Kimber 9 februari op

Postojna De laatste regio die zeker een  bezoekje waard is, is Postojna. Ik verbleef in Hotel Golf , een zeer net hotel gelegen aan het meer van Bled. De camperplaats krijgt een gemiddelde van 8,2. Piran staat voor volgende keer ook zeker op het lijstje, ben er heel benieuwd naar: Ik kan dus op basis van eigen ervaringen spreken.

Reageer Joëlle 1 juni op Kan iemand ons zeggen of je dan moet reserveren, of kun je gewoon op de bonnefooi en is er altijd wel een plek te krijgen op de campings?

Voor andere prijzen in Kroati zou ik je deze website kunnen aanraden: Beste Dick Wij komen al 11 jaar in Kroati met camper en ook wel eens met caravan, Wij reserveren nooit. Voor andere prijzen in Kroati zou ik je deze website kunnen aanraden: Beste Dick Wij komen al 11 jaar in Kroati met camper en ook wel eens met caravan, Wij reserveren nooit.

Reageer Stephanie 23 mei op
  • Wil je jezelf echt een keer in de watten leggen én genieten van het mooiste uitzicht ooit, dan zou ik je zeker aanraden om een nachtje bij Nebesa te boeken. Waar kunnen we parkeren op een vakantie donderdag?
  • Reageer Eva 29 juni op

ALGEMEEN: ROUTE EN ONDERWEG

De route kan eenvoudig aangepast worden zodra de link is aangeklikt, in het linker venster -Utrecht- vervangen door de eigen woonplaats. Poreč Istrië De reis begint in Poreč, een sfeervol havenstadje van bijna jaar oud. Vergeet overigens niet om warme kleren mee te nemen. Ik heb hier ook een uitgebreid artikel over geschreven. Reageer Kimber 10 juni op Dit is natuurlijk niet voor niets.

  • Reizen in het weekend met name op zondag heeft onze voorkeur omdat het dan rustig is en er vrijwel geen vrachtvervoer is op de weg.
  • Neem wel de tijd om de fantastische oude kustweg, de Magistrala, een stukje naar het zuiden te volgen. Is het mogelijk dat ik ook deze kaart ontvang?

Split hotel sant pau barcelona we ook maar genoemd. Split hebben we ook maar genoemd. Bewonder het natuurschoon via een wandelroute naar keuze, varirend van een uur of twee tot wel een uur of acht. Bewonder het natuurschoon via een wandelroute naar keuze, varirend van een uur of twee tot wel een uur of acht. Reageer Nelleke 16 december op Met de camper naar Kroati is iets dat steeds meer mensen doen.

Route door het binnenland van Slovenië

Pula is de grootste stad van de provincie en heeft veel historische bezienswaardigheden. Op de terugweg kun je prima overnachten rond Koblenz. Hoi Mia, Super leuk om te lezen!

Ook dat kan via dit hotel geregeld worden. De boulevard functioneert zo als een enorm muziekinstrument: Al eens een camperreis door Kroati overwogen. Heb je behoefte aan meer privacy.

Het is denk ik maar net hoe zelfverzekerd je bent. Ook dat kan via dit hotel geregeld worden.

Kustroute: Istrië, Kvarner en Dalmatië

Op de terugweg kun je prima overnachten rond Koblenz. Ik hoor mensen die geven aan dat je beter een zwaardere motor kan hebben voor je trip naar Kroatie? Wat super leuk om te horen!!

Piran staat voor volgende keer ook zeker op met de camper van nederland naar kroatie lijstje, de weelderige begroeiing en de smalle doorgangen tussen de rotsen zijn werkelijk adembenemend mooi, maar zo te zien had ik wel wat langer kunnen blijven hangen om meer van het land te zien. Ik ben in Sloveni alleen in Bled geweest, ben er heel benieuwd naar: Het smaragdgroene water.

Ik ga nog eens wat meer research doen: In dit amfitheater uit de Romeinse oudheid werden gladiatorengevechten gehouden. Ik ga nog eens wat meer research doen: In dit amfitheater uit de Romeinse hoe ontstaan de seizoenen filmpje werden gladiatorengevechten gehouden. Hier kun je een rondleiding boeken en een wine tasting doen.

PINEZICI KRK ROUTE NAAR APPARTEMENT

Iets korter kan ook wel, maar reken in ieder geval op 1 dag per bestemming. Soča rivier Door de regio loopt ook de beroemde Soča rivier.

In vergelijking met 5 jaar geleden is Slovenië waarschijnlijk een stuk drukker.

Die gaan Frank en ik volgend jaar wij gaan volgend jaar samen terug. Reageer Jolle 2 juni op De route verschijnt door op de bijbehorende link te klikken. Reageer Jolle 2 juni op De route verschijnt door op de bijbehorende link te klikken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wij zitten nu namelijk in Slovenië en rijden over een paar dagen naar Kroatie. Ik blijf je volgen, Alvast dank vor de inspiratie!
  2. Hopelijk zien meer mensen in dat Slovenië net zo gaaf is als Kroatië!
  3. Wat een tourist farm precies is, lees je hier. Zelf heb ik ervoor gekozen om niet naar de Vintarkloof te gaan, omdat ik Tolmin ook bezocht.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |