Menukaart brasserie de molenhoek

Datum van publicatie: 24.05.2018

We komen zeker terug! Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Erg goed gegeten bij de Molenhoek.

Wat een fantastische metamorfose heeft het restaurant ondergaan. In het zonnetje met een verfrissend drankje binnen handbereik kun je op het loungeterras heerlijk genieten van de spelende kinderen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Deze brasserie op camping De Molenhoek is ook toegankelijk voor niet-campinggasten. De producenten van onze thee, koffie en chocolademelk zijn de trotse dragers van het het fairtrade keurmerk.

De producenten van onze menukaart brasserie de molenhoek, koffie en chocolademelk zijn de trotse dragers van het het fairtrade keurmerk. Zowel de kindjes als volwassenen hebben genoten! Geschikt voor alle leeftijden!

De producenten van onze thee, koffie en chocolademelk zijn de trotse dragers van het het fairtrade keurmerk. Het geheel maakt het aantrekkelijk voor zowel een hapje als een drankje.

Zowel de kindjes als volwassenen hebben genoten.

Kom ik ooit terug als ik weer in de buurt ben!

Brasserie de Molenhoek beoordelingen op eet.nu

Mooie pure producten, vol van smaak. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Bedankt voor je hulp! Het personeel is zeer vriendelijk en neemt echt de tijd voor je. Erg goed gegeten bij de Molenhoek.

  • Vers en eerlijk eten, voor een goede prijs. Zo is er in een aparte ruimte een blokkenhoek met meer dan lego blokken, in het restaurant een ruime speelhoek en is er ieder weekend een team van enthousiaste jongens en meiden aanwezig dat op gezette tijden spelletjes doet met de kinderen zoals knutselen en schminken.
  • Vers en eerlijk eten, voor een goede prijs. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan?

Brasserie de Molenhoek op 7 juni Marjolein Versluis 5 punten. Deze brasserie op camping De Molenhoek is ook toegankelijk voor menukaart brasserie de molenhoek. Brasserie de Molenhoek op 7 juni Marjolein Versluis 5 punten! De spareribs waren geweldig en de verschillende 'food' plankjes zijn zeker een aanrader.

Brasserie de Molenhoek op 7 juni Marjolein Versluis 5 punten. Hotels in de buurt. Hotels in de buurt .

Sfeerimpressies

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Mooie pure producten, vol van smaak. Els Spruijtenburg-Verhagen 15 punten. Vakantie op de Banjaard i.

Kim Bliek 6 punten. Gezellige inrichting, vormgegeven menukaart, vormgegeven menukaart! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, menukaart brasserie de molenhoek. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

In het hart van Zeeland

Voor de kwaliteit van het eten is de prijs goed te doen Vakantie op de Banjaard i. Brasserie de Molenhoek op 7 juni Vanavond heerlijk gegeten in de brasserie. Blij dat we deze locatie toevallig gezien hebben want hier hebben we ons weekendje weg top afgesloten, bedankt team Molenhoek!

Wij zijn eerst met onze kinderen en kleinkinderen geweest en later ook nog met onze vrienden. Maar ook bij minder lekker weer is openingstijden dirk van den broek hellevoetstraat in de brasserie aangenaam voor jong en oud. Ik ga hier zeker vaker terug. En bij goed weer kunnen ze lekker zwemmen.

Maar ook bij minder lekker weer menukaart brasserie de molenhoek het in de brasserie aangenaam voor jong en oud. De kleinkinderen konden zich goed vermaken met de vele speelmogelijkheden binnen en buiten, menukaart brasserie de molenhoek. Wij zijn eerst met onze kinderen en kleinkinderen geweest en later ook nog met onze vrienden! De kleinkinderen konden zich goed vermaken met de vele speelmogelijkheden binnen en buiten.

Heerlijk genieten in Hotel De Molenhoek - Nijmegen

Wij zijn net terug van vijf geweldige weken vakantie op camping "De Molenhoek". Mooi terras en zo te zien een net gemoderniseerd restaurant. Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen. Er werden zelfs mossels bij een ander restaurant gehaald voor ons.

Enorm bevlogen en leuk personeel! De chef is ervaren Vanaf hier heb je bovendien een mooi uitzicht over de speeltuin, de verwarmde menukaart brasserie de molenhoek en het interactieve speelplein. De chef is ervaren Vanaf hier heb je bovendien een mooi uitzicht over de speeltuin, de verwarmde buitenzwembaden en het interactieve speelplein.

Goed om te weten:

Comments

  1. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  2. Brasserie de Molenhoek op 3 juli Er zijn ook stoere junior stoelen in het assortiment.
  3. Dit merk je direct als de menu-kaart wordt gepresenteerd. Heel gezellig restaurant met vriendelijk personeel, en heel lekker eten!!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |