Massief houten planken aan de muur

Datum van publicatie: 01.11.2018

Waskom Alpha, ronde natuurstenen wasbak. Deze plank met blinde ophanging wordt perfect op maat gemaakt.

Eiken Rustiek Classic, brede doorgaande lamel. Liever uw wandplank binnen 3 werkdagen in huis? De plank is prima toe te passen in keuken, werkruimte, slaapkamer of badkamer. De kleur van eiken is versgezaagd lichtbruin, creme of beige. Stuur een email naar info wandplanken.

Maatwerk Badmeubel type Elzas. Boomstam eiken wastafelblad welke zwevend aan de muur is bevestigd door middel van heavy duty wandbeugels. Liever uw wandplank binnen 3 werkdagen in huis. Liever uw wandplank binnen 3 werkdagen in huis. Eiken Rustiek Classic, brede doorgaande lamel.

Heb je een kleine badkamer met weinig opbergruimte? In de retail worden zwevende houten wandplanken ingezet voor het presenteren van nieuwe producten, het uitlichten van acties of aanbiedingen.

Hoe werkt het?

Zwevende houten wandplank in huis Een houten wandplank is een blikvanger in elke ruimte in huis. Maatwerk Kolomkast type Elzas. Maatwerk Badmeubel type Flora.

Tevens is het mogelijk een massief houten boomstam badkamermeubel te combineren met houten schappen. De wandplank hangt zwevend aan de muur. In de retail worden zwevende houten wandplanken ingezet voor het presenteren van nieuwe producten, het uitlichten van acties of aanbiedingen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Afvoerplug voor houten werkbladen.
  • Het hout is in een fijne AB kwaliteit of stoere rustieke kwaliteit leverbaar.

Maatwerk Badmeubel type Jura. De maximale diepte voor vrijhangende wandplanken is 23cm. Heb je een kleine badkamer met weinig opbergruimte. Lengte Wandplank tot 50cm. De maximale diepte voor vrijhangende wandplanken is 23cm.

Fairwood houten vloeren

Maatwerk Badmeubel type Bretagne. Eiken Rustiek Classic, brede doorgaande lamel. Maatwerk wandplank massief hout, blinde bevestiging Dit product als eerste waarderen. Voor deze toepassing hebben wij een speciaal ophangsysteem ontwikkeld waardoor wandplanken in diverse dieptematen zwevend bevestigd kunnen worden tussen de muren.

Maatwerk Kolomkast type Elzas 1? Maatwerk Kolomkast type Elzas 1. Maatwerk Kolomkast type Elzas 1. Zoals bijvoorbeeld in een kapsalon waar houten wandplanken multifunctioneel inzetbaar zijn op ooghoogte van de klant. De plankdragers zijn enigszins verstelbaar om afhangen te voorkomen.

Aanvullende productinformatie

Bestel altijd een wandplank die groot genoeg is voor de gewenste netto afmeting. Wandplank voor Nis, blinde bevestiging. Maatwerk Kolomkast type Provence 1. De kleur van eiken is versgezaagd lichtbruin, creme of beige.

  • Eiken Rustiek Classic, brede doorgaande lamel.
  • Een eiken boekenplank, massief houten wandplank als schappen in de badkamer of een zwevende plank in de toilet met een waskom erop; de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos!
  • Tevens is het mogelijk een massief houten boomstam badkamermeubel te combineren met houten schappen.
  • Montage wandplank De planken zijn voorzien van een ingeboorde plankdrager, een zogenaamde blinde bevestiging.

De prijzen worden voor de maximale afmeting weergeven? De prijzen worden voor de maximale afmeting weergeven. Ben je opzoek naar wandplanken. De prijzen worden voor de maximale afmeting weergeven. Ze worden gebruikt onder de tv, met doorgaande lamel, in een nis of koof waar deze zwevend opgehangen worden of bijvoorbeeld in een kapsalon of schoenenwinkel voor het presenteren van producten.

De prijzen worden voor de maximale afmeting weergeven. Kies dan voor een van massief houten planken aan de muur standaard afmetingen: De kleur van eiken is versgezaagd lichtbruin, een zogenaamde blinde bevestiging.

Een passende houtsoort bij elk interieur

Iedere afmeting is mogelijk. Maatwerk Kolomkast type Provence. Een houten wandplank is multifunctioneel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Instructies bevestigen zwevende wandplank. Instructies bevestigen zwevende wandplank. Instructies bevestigen zwevende wandplank .

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |