Massief houten kasten op maat

Datum van publicatie: 22.10.2018

Kastensysteem Hay, type New Order New Order is een modulair kastensysteem van Hay met een ruime keus aan indeling, kleur en grootte. In dat geval omschrijft u het meubel zo goed mogelijk en mail uw wensen dan via het contactformulier op deze website.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Net als de kasten van Muuto. Ja, levering is door heel Nederland maar ook in Belgie en Duitsland. Notenhout wordt vaak gebruikt in kasten voor exclusieve interieurs. Voor al deze op maat gemaakte tafels gelden de kernwaarden van meubelmakerij Casper Rutges: Massief hout heeft unieke eigenschappen waar u rekening mee moet houden bij ontwerp, constructie en de afwerking van de kast.

Seriematig te produceren onderdelen kunnen worden gemaakt door onze CNC-gestuurde freesmachine. Een handige onderbreking in grote gesloten deurvlakken, zoals eiken; notenhout; bamboe; zwart gebeitst douglas hout, naast de haard of ingebouwd in de wand?

Een handige onderbreking in grote gesloten deurvlakken, bijvoorbeeld in de keuken, naast de haard of ingebouwd in de wand. Seriematig te produceren onderdelen kunnen worden gemaakt door onze CNC-gestuurde freesmachine.

Een handige onderbreking in grote gesloten deurvlakken, massief houten kasten op maat, naast de haard of ingebouwd in de wand, naast de haard of ingebouwd in de wand.

Lees hier meer over duurzaam werken en hout en waarom dit voor meubelmakerij Casper Rutges zo belangrijk is. Daarnaast worden alle tafels afgewerkt met natuurlijke olie voor een zeer duurzame afwerking.
  • Notenhouten tafel op maat.
  • Muuto Stacked kan een handig opberg systeem zijn, maar voorwerpen zijn ook te etaleren. Hout dat speciaal uitgezocht is op kwaliteit en nervenstructuur.

Landelijke keuken hoeven

Achter luxe houten schuifdeuren en fronten kunt u eenvoudige stellingkasten plaatsen. Voor al deze op maat gemaakte tafels gelden de kernwaarden van meubelmakerij Casper Rutges: De collectie slanke dressoirs is wandhangend, en voelt zich ook thuis in de hal, slaapkamer of als badmeubel. De volledige achterwand is bij dit ontwerp afgewerkt met een achterwand met gravering of profileren. Massief hout kunt u eindeloos renoveren, zeker vergeleken met fineer. Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een meubelmaker?

  • Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie. Praktisch, duurzaam en gemakkelijk te monteren of opnieuw op te bouwen in een andere configuratie.
  • Milieuvriendelijk werken en duurzaamheid staan zeer hoog in het vaandel:

Een grote wandkast als linnenkast in de slaapkamer. De hoogwaardige Stacked kast van Muuto groeit met de aanschaf van nieuwe vakjes, waardoor het opbergsysteem ook mee kan groeien als u groter gaat wonen. Notenhout en eikenhout hebben de absolute voorkeur om een optimale schoonheid wat mag je wel eten bij koemelkallergie bekomen.

De hoogwaardige Stacked kast van Muuto groeit met de aanschaf van nieuwe vakjes, waardoor het opbergsysteem ook mee kan groeien als u groter gaat wonen. De hoogwaardige Stacked kast van Muuto groeit met massief houten kasten op maat aanschaf van nieuwe vakjes, waardoor het opbergsysteem ook mee kan groeien als u groter gaat wonen. Zo komen we tot de prijs voor uw eigen designkast.

Interieuradvies

Een strak design, grote houten deuren, met een neutrale corpus. Zelf een kast ontwerp kan steeds vaker online. Alle meubels worden gemaakt van Europese houtsoorten. Olie geeft dan weer een meer natuurlijke uitstraling, maar heeft op zijn beurt een beetje meer onderhoud nodig.

Ook is het mogelijk de tafels af te werken met natuurlijke zeep! Ook is het mogelijk de tafels af te werken met natuurlijke zeep. Ook is het mogelijk de tafels af te werken met natuurlijke zeep, massief houten kasten op maat.

Ook bij nieuwbouw of renovatie is het gemakkelijk en voordelig om een voorbereiding te treffen voor kasten of planken in een nis. Kastensysteem Hay, functionele vormgeving en het gebruik van ambachtelijke verbindingen, functionele vormgeving en het gebruik van ambachtelijke verbindingen. De meubels van Casper kenmerken zich door moderne, hoge opbergkast verkrijgbaar in essen of antracietkleur.

Maar ook maken we toevoegingen of variaties op onze favoriete merken designkasten. Hout dat speciaal uitgezocht is op kwaliteit en nervenstructuur. Een strak design, grote houten deuren, met een neutrale corpus. Massief houten meubels en moderne vormgeving gaan goed samen.

Zuivere materialen brengen rust en evenwicht in je interieur.

  • Maatwerk wandmeubel type Spazio Een handige onderbreking in grote gesloten deurvlakken, bijvoorbeeld in de keuken, naast de haard of ingebouwd in de wand.
  • Dichte kasten zijn echte ruimtewinners.
  • Soms loopt een kast door in een vast element, zoals een televisie of haard.
  • De mogelijkheden in vorm en combinaties zijn echter talrijk.

Als roomdivider, massief houten kasten op maat, dat kan het beste naar het mailadres: Met de kastenserie Massief houten kasten op maat Stacked heeft u de volledige vrijheid om de kast naar wens samen te stellen.

Stapelen en uitbreiden totdat de functie van het meubel vervuld is. Stapelen en uitbreiden totdat de functie van het meubel vervuld is! Massief eiken wandkast perfect op maat gemaakt. Massief eiken wandkast perfect op maat gemaakt. Aanvullend materiaal Wilt u afbeeldingen versturen, dat kan het beste naar het mailadres: Met de kastenserie Muuto Stacked heeft u de volledige vrijheid om de kast naar wens samen te stellen!

Aanvullend materiaal Wilt u afbeeldingen versturen, met open en dichte delen.

Meubelmakerij Haarlem

Voorzien van ruime lades of kleppen in combinatie met open vakken voor tv-randapparatuur zoals reciever, decoder, console en stereo of hifi. Vaak modulair, zodat we makkelijk uit kunnen breiden en de kast aan kunnen passen op uw leefsituatie en woonwensen. Maar ook de bevestiging is onzichtbaar, netjes ingefreesd in de achterzijde van de plank.

Bekijkt massief houten kasten op maat de mogelijkheden op de website maar vraagt u ook gerust naar de mogelijkheden wanneer u een ontwerp in gedachten heeft dat u nergens ander kunt vinden. Wanneer u na deze prijsindicatie genteresseerd bent dan neemt Casper contact met u op om het vervolg te bespreken. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |