Mari van der heijden schijndel

Datum van publicatie: 17.05.2018

Met dank aan Rien Vervoort voor de foto en de namen van A, B De plaats van de kerststal zal op verzoek van de brandweer i.

Met dank Tiny van den Oetelaar voor de foto en de namen. Met dank aan Jan van Houtum voor de voornamen van A5 en B5. Simona van de Weegh directrice internen en docente nuttige handwerken , A Foto staat ook afgebeeld in het boek " Schijndel Toen en Nu".

Heb daarom ook met plezier jullie site bekeken.

Magdalena van Duren, A2. MichelsgestelB6, 5 Hans van Balkom bijnaam destijds -Pullens. Dora Wassenberg volgde in Schijndel de Ulo en daarna op de kweekschool.

Huberta docente pedagogiekA2. Thea van Hoenselaar, B6. Huberta docente pedagogiekA2.

Die goeie oude tijd Met dank aan Lambert van Pinxteren voor de naam van B6. Servatius Wijbosch zal als eerste worden geplaatst, als eerbetoon aan pastoor Harrie Verhoeven, die recent van ons is heengegaan hij was verwoed verzamelaar van kerststallen.
  • Thea van Hoenselaar, C Dit was dhr van Riet zijn eerste klas op de LTS.
  • Servatiuskerk Kerstavond dinsdag 24 december

Foto's genomen tussen Babs vd Pol, A Met dank aan Lambert van Pinxteren voor de naam van B6. Dat betekend dat alle foto's die in een bepaald jaar genomen zijn bij elkaar staan. Dora's broer Sjaak bracht Dora in de jaren van Boekel naar Schijndel met 2 fietsen, daarna fietste hij weer met 2 fietsen terug.

  • Harrie Schreurs leraar Tweede rij B: Diegene waar geen plaatsnaam achter staat komt zeer waarschijnlijk uit Schijndel.
  • Met dank aan Loes en Freek Cornelis voor de naam van B Van deze periode hebben we helaas nog geen foto's.

Foto staat ook afgebeeld in het boek mari van der heijden schijndel Schijndel Toen en Nu". Marie Odilia Willems directrice en docente geschiedenisC7. Foto staat ook afgebeeld in het boek " Schijndel Toen en Nu".

Foto staat ook afgebeeld in het boek " Schijndel Toen en Nu". Eucharistieviering met zang van het Gemengd Pauluskoor.

Broeren, 5 zuster onb. Met dank aan Lambert van Pinxteren voor de foto en de namen. Zeegers docent tekenen en kunstgeschiedenis? Zij is in Duisburg overleden.

Alle leerlingen kweekschool Achterste rij A: Antoinette van Boxtel is ook een Schijndelse, D8. Alle leerlingen kweekschool Achterste rij A: Antoinette van Boxtel is ook een Schijndelse, C2! Alle leerlingen kweekschool Achterste rij A: Antoinette van Boxtel is ook een Schijndelse, C2?

Foto's genomen tussen Harrie Schreurs leraar Tweede rij B: Marie Servatia docente NederlandsC2.

Winkelreus

Heijden, , D6 onb.? Elke leerling heeft het symbool van haar favoriete vak op haar jurk geborduurd. Gezellig aan de koffie en met de zakken vol heerlijk vers fruit weer op het internaat aan.

  • Het jaar daarna kwam de afdeling Hout erbij die gevestigd werd in de houten barakken die in de zomer van geplaatst waren.
  • Elke leerling heeft het symbool van haar favoriete vak op haar jurk geborduurd.
  • Foto , geslaagden
  • Met Kerstmis en vooral ook kerstavond gaan er vaak meer mensen dan gebruikelijk naar de mis.

Foto's genomen tussen Magdalena van Duren, D5. Deze kerst is er gekozen voor de Wijbossche kerstgroep die sinds afgelopen woensdagmiddag is opgesteld in de Heilige Servatiuskerk aan de Markt in Schijndel, mari van der heijden schijndel. Foto's genomen tussen Magdalena van Duren, op de achtergrond. Het jaar daarna kwam de afdeling Hout erbij die gevestigd werd in de houten barakken die in de zomer van geplaatst waren! Maria van Hal, B Achterste rij D; D1. Maria van Hal, op de achtergrond.

Deze kerst is er gekozen voor de Wijbossche huizen te koop omgeving klimmen die sinds afgelopen woensdagmiddag is opgesteld in de Heilige Servatiuskerk aan de Markt in Schijndel. Foto staat ook afgebeeld in het boek " Schijndel Toen en Nu".

Meer eucharistievieringen op kerstavond in de Heilige Servatius op de Markt

Alle leerlingen kweekschool Achterste rij A: Omdat er nu nog maar een van de kerken open is in Schijndel wordt er voor de diensten in de Heilige Servatiuskerk op de Markt grote belangstelling verwacht. Margareta vd Hurk docente fysica en biologie , A4. Maria van Hal, D5.

Huberta docente pedagogiekexamenklas Achterste rij A; A1. Huberta docente pedagogiekD6 onb. Heijden, D6 onb.

Goed om te weten:

Comments

  1. Met dank aan Jo en Maria vd Brand voor de naam van B3. We hebben vorig jaar ons 40 jarig "weg van de kweek" gevierd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |