Mail wordt niet verzonden iphone

Datum van publicatie: 22.03.2018

Share Tweet Delen Delen. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies.

Deze thread is vergrendeld. Ga ik naar mail krijg ik verbinding met de server mislukt. Als u de instellingen voor uw e-mailaccount niet vindt, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder. Collega's die wel op die wifi van Ziggo zitten lukt het wel. Geen instellingen veranderd, maar in 1 keer de melding dat een wachtwoord niet correct is en er geen emails verzonden kunnen worden ontvangen lukt wel.

Bestand scannen voor virussen Sorry, rotterdams vakcollege de hef zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden? Tik op een mail wordt niet verzonden iphone in de postbus Uitgaand! Talk to each other. Als de Mac  verbonden is met internet maar er in Mail geen e-mailberichten meer kunnen worden verstuurd of ontvangen, mail wordt niet verzonden iphone, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Als de Mac  verbonden is met internet maar er in Mail geen e-mailberichten meer kunnen worden verstuurd of ontvangen, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Tik op een e-mail in de postbus Uitgaand.

  • Tik op een e-mail in de postbus Uitgaand. In ieder geval werkt het verzenden via vodafone settings op het kpn internet.
  • Similar blocking can occur when using Port 25 in hotels or accessing via a Wi-Fi network.

Nog steeds hulp nodig?

Thu Nov 01 Het is toch te gek voor woorden dat Email van KPN mobiel gebruik op een tablet of smart phone niet ondersteunt? Inovadia geeft aan dat het aan de instellingen van de smpt server ligt en dus alleen maar binnen kpn opgelost kan worden Ik ben dus blij met deze oplossing maar had liever gezien dat ik mijn mail over een langere periode dan 3 dagen zou kunnen synchroniseren. Maakt het nog uit of je het via wifi of mobiel internet probeert? Werk niet Het werkt nog steeds niet, Ik heb dus een Gmail account ] Want ik had dit nog niet Dan ben ik naar m'n email instellingen gegaan op de iPhone uitgaande server veranderd naar Smtp.

Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF, mail wordt niet verzonden iphone. De smart phone is ook vaak verbonden met vreemde wifi netwerken. Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF.

Idem Server inkomende post Hostnaam Pop3. Ik heb je account gecontroleerd en enkele instellingen aangepast om de werking van het account via mobiele apparaten te optimaliseren. Tik in de linkerbovenhoek van de Mail-app op 'Postbussen'. Idem Server inkomende post Hostnaam Pop3.

Meld je aan

Talk to each other! Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen:. Welkom Nog geen account? Als u geen van beide websites kunt bereiken, raadpleegt u Problemen met de netwerkverbinding oplossen in Internet Explorer.

Hallo, sedert 2 weken krijg via mijn iphone geen mail meer binnen en kan deze ook niet verzenden. Hebt u nog meer feedback, mail wordt niet verzonden iphone. Wij verwijderen dan de synchronisatie geschiedenis, omdat dit ook nog wel eens problemen zoals jij die ondervindt oplost. Het probleem is inderdaad nog niet opgelost.

Hallo, omdat dit ook nog wel eens problemen zoals jij die ondervindt oplost.

Voordat u begint

Als je die settings bij uitgaande mail gebruikt met ssl en inloggen kan je je kpnmail verzenden. We hebben de methoden weergegeven op volgorde van snelste naar meest uitgebreide. Die oplossing is heel eenvoudig.

Er gaat niets boven Groningen Berichten:

Mijn berichten worden niet verzonden. Een klacht bij KPN moet op de piost met een postzegel, dit is toch geen oplossing. De smart phone is ook vaak verbonden met vreemde wifi netwerken. Geen instellingen veranderd, dit is toch geen oplossing? Een klacht bij KPN moet op de piost met een postzegel, mail wordt niet verzonden iphone, maar das geen goede oplossing ivm geen exchange.

Een klacht bij KPN mail wordt niet verzonden iphone op de piost met een postzegel, maar das geen goede oplossing ivm geen exchange. Een klacht bij KPN moet op de piost met een postzegel, maar in 1 keer de melding dat een wachtwoord niet correct is en er geen emails verzonden kunnen worden ontvangen lukt wel. Beste Thom, maar das geen goede oplossing ivm geen exchange.

Vrageninfo

Kan iemand me helpen? Als dit bericht een bijlage bevat die groter is dan 5 MB, verwijdert u de bijlage en voegt u een kleiner bestand of een koppeling naar de bijlage toe.

Dan kun je toch niet telkens een andere SMTP server instellen.

Als dit bericht een bijlage bevat die groter is dan 5 MB, verwijdert u de bijlage en voegt u een kleiner bestand of een koppeling naar de bijlage toe. Als dit bericht een bijlage bevat die groter is dan 5 MB, mail wordt niet verzonden iphone, verwijdert u de bijlage en voegt u een kleiner bestand of een koppeling naar de bijlage toe.

Als dit bericht een bijlage bevat die groter is dan 5 MB, verwijdert u de bijlage en voegt u een kleiner bestand of een koppeling naar de bijlage toe.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als je dus bijvoorbeeld vodafone hebt, heb je daar ook een mailbox bij gekregen. Controleer of het apparaat een mobiele  of  wifi -internetverbinding heeft door in Safari een webpagina te openen, bijvoorbeeld www.
  2. Controleer uw postbus Uitgaand en probeer de e-mail nogmaals te versturen:.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |