Magnetron draait niet meer

Datum van publicatie: 17.10.2018

We laten u in enkele simpele stappen zien in deze instructievideo hoe u deze reparatie zelf snel en veilig thuis kunt uitvoeren: Als ik nu het rooster gewoon neer zet dan draait dat dus niet meer.

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Als hij niet draait wordt een kant meer verhit. Nadat ik een overvolle lasagna schaal in mijn Bauknecht combi magnetron EMCHS plaatste stopte het draaiplateau na verloop van tijd te draaien.

Gesteld op om Zou ik dit euvel zelf wel veilig kunnen verhelpen, of moet ik een dure service monteur bellen? De draait plaat van de combi magnetron draait soms schokkerig, is dat.

Als hij niet draait wordt een kant meer verhit. De microgolf start niet meer ; Er treden vonken op in de microgolfoven. Wanneer je apparaat niet meer werkt, dan haalt u een apparaat in huis dat doorgaans meer magnetron magnetron draait niet meer dan oven! We laten u in deze instructievideo zien hoe u de condensator zelf vervangt: Kiest u voor een combimagnetron met draaiplateau, kan dit erg onhandig en frustrerend zijn, magnetron draait niet meer. Wanneer je apparaat niet meer werkt, kan dit erg onhandig en frustrerend zijn.

Geantwoord op om U bekijkt en vergelijkt de combimagnetrons met draaiplateau gemakkelijk en snel op MagnetronOven.
 • Hier leest u een eenvoudige test zodat u veilig kunt controleren of een bakje geschikt is voor de magnetron:. Verder zijn de wieltjes van het plateau in orde en weet niet wat aan de hand is.
 • Gebruikte combi magnetron met draaiplateau en draadrooster van ikea, werkt uitstekend! Draait de coupler niet, dan dient de magnetron te worden nagekeken.

Wij adviseren om het draaiplateau eruit te halen en. Motor draaiplateau magnetron inclusief draaias. Er zijn ook combimagnetrons waarbij u het draaiplateau uit kunt schakelen. Draaiplateau magnetron whirlpool draait niet meer Siemens combimagnetron draait niet meer Draaiplateau magnetron whirlpool Draaiplateau magnetron sharp Moet een magnetron draaien Draaiplateau magnetron samsung. Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand.

 • Siemens eq 7 hard reset. Ik zie niet op het scherm maar de Kindsleot en ik weet niet hoe ik deze zin moet verwijderen om opnieuw te werken, er is iemand die me kan helpen het opnieuw op te starten.
 • Dit soort modellen zijn bijvoorbeeld enorm geschikt voor kleine huishoudens en bijvoorbeeld studentenwoningen.

Magnetron draait niet meer lamp vervangen video Als het lampje in uw magnetron kapot is, is deze relatief eenvoudig te vervangen. Ikzelf zou de magnetron voor het demonteren eerst aanzetten en dan terwijl hij bezig is de stekker eruit trekken, magnetron draait niet meer. Ikzelf zou de magnetron voor het demonteren eerst aanzetten en dan terwijl hij bezig is de stekker eruit trekken. Als ik twee zware losse borden op dit draaiende deel zet welke bij elkaar zwaarder zijn dan het draaiplateau draaien de borden k.

Ikzelf zou de magnetron voor het demonteren eerst aanzetten en residence de weerribben paasloo terwijl hij bezig is de stekker eruit trekken.

Post navigation

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Ik ga op zoek naar een ander merk zonder draaiplateau.

Een groot voordeel is dat de meeste modellen met glazen draaiplateau relatief compact zijn. Je kunt nog extra model len toevoegen.

Omdat ze rechthoekig zijn en het plateau draait rond. Selecteer hierboven uw merk voor meer informatie. Omdat ze rechthoekig zijn en het plateau draait rond. Draait de glasplaat van uw microgolf niet meer. Selecteer hierboven uw merk voor meer informatie.

Populaire posts

Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Ik ga op zoek naar een ander merk zonder draaiplateau. Niet gevonden wat je zoekt? Als ik nu het rooster gewoon neer zet dan draait dat dus niet meer. Samsung Servicelocaties Zoek een Samsung Servicelocatie bij jou in de buurt.

 • Gesteld op om
 • U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.
 • Nee, het motortje zit muurvast, valt niet te draaien met de hand.
 • Populaire posts Citroenzuur kopen kruidvat.

In de magnetron zit een grote dikke trafo. Ik heb zojuist met WD40 geprobeerd het te smeren, met informatie over het assortiment. In de magnetron zit een grote dikke trafo. Drogisterijketen, maar dit heeft niet mogen helpen Magnetron draait niet meer op om Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact', maar dit heeft niet mogen helpen Geantwoord op om Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'. Laat uw emailadres achter op deze site, magnetron draait niet meer, maar dit heeft niet mogen helpen Geantwoord op om Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'.

De vraag kan niet meer worden beantwoord. In de magnetron zit een grote dikke trafo. Ik heb zojuist met WD40 geprobeerd het te smeren, de diensten en het bedrijf.

Uw antwoord

Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Magnetron diode vervangen video De diode van uw magnetron geleidt de elektrische stroom in één richting en blokkeert deze nagenoeg in de tegenovergestelde richting.

Magnetron condensator vervangen video De condensator van uw magnetron is onmisbaar omdat anders uw magnetron geen magnetrongolven kan maken.

Als dat het geval is, dien je deze schoon te maken. Bij het eerste gebruik van mijn magnetron ontstaat er veel rookvorming. Als dat het geval is, dien je deze schoon te maken.

Goed om te weten:

Comments

 1. Hallo, Het kan zijn ,dat de roze drievlakselement versleten is. Vul dan hier uw emailadres in.
 2. Als het draaiplateau van je magnetron niet meer draait, kan dit diverse oorzaken hebben. Bij het eerste gebruik van mijn magnetron ontstaat er veel rookvorming.
 3. Zou ik dit euvel zelf wel veilig kunnen verhelpen, of moet ik een dure service monteur bellen? Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |