Log in met een google account dat eerder was gesynchroniseerd op dit apparaat

Datum van publicatie: 18.06.2018

Ik ben nu al 1,5 dag bezig maar niets lukt me. Kun je die eens proberen? Als het goed is moet je inloggen met de Samsung account.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hi Edwin, het gaat inderdaad om het Google-account wat als eerste op het toestel is gebruikt.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Heb je het toestel ook niet van iemand overgenomen toevallig? Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren.

Vervolgens kom ik toch weer in het scherm waarin ik de melding krijg dat ik mijn account moet controleren. Log in op uw Google-account. Hoi, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren?

Niks willen missen van onze nieuwste ontwikkelingen, tutorials en events, tutorials en events. Log in op uw Google-account.

Ik moet inloggen met een google account dat eerder was gesynchroniseerd met dit apparaat. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

De app installeren

Als dat het niet is, zou je met de bon en het toestel langs een Servicepunt kunnen gaan. Log in op uw Google-account. Kun je die eens proberen? Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Hoi, na een update afgelopen zaterdag op mijn samsung s7 edge bleef hij uren hangen in het zwarte scherm met samsung logo, een vastloper dus. Ook ik heb een nieuwe Samsung S5 neo. Doorgaan dan moeten we inloggen met een google account dat eerder was gesynchroniseerd op dit apparaat.

  • Was dit artikel nuttig?
  • Verstuur Terug naar overzicht. Hoi, ja via de pc lukt inloggen wel.

Met de functie voor groothandel sterke dranken luxemburg suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Meer informatie over gebruikersprofielen. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt!

Controleren of 'Vind mijn apparaat' is ingeschakeld Als u 'Vind mijn apparaat' heeft uitgeschakeld:. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Meld je aan

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Hoi, na een update afgelopen zaterdag op mijn samsung s7 edge bleef hij uren hangen in het zwarte scherm met samsung logo, een vastloper dus. Nu blijft de telefoon hangen op het punt: Ik heb de telefoon gesynchroniseerd.

Ik heb mn telefoon niet geregistreerd via samsung. Ik ben nu al 1,5 dag bezig maar niets lukt me. Meer informatie over gebruikersprofielen. Ik heb mn telefoon niet geregistreerd via samsung.

Meer informatie over gebruikersprofielen.

Account Options

Meer informatie over gebruikersprofielen. Nadat u via een Android-apparaat bent ingelogd op een Google-account, is 'Vind mijn apparaat' standaard ingeschakeld. Was dit artikel nuttig? Ontgrendel uw apparaat om verbinding te maken.

Controleren of Locatie is ingeschakeld Open de app Instellingen van uw apparaat. Meld je aan Heb je al een account. Stupid questions most certainly do exist Hi Daffy, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Controleren of Locatie is ingeschakeld Open de app Instellingen van uw apparaat.

Stupid questions most certainly do exist Hi Daffy, In dit topic heb ik je van een reactie voorzien. Heb je het toestel ook niet van iemand overgenomen toevallig.

Heb je het toestel ook niet van iemand overgenomen toevallig? Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Ervoor zorgen dat uw apparaat kan worden gevonden

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Dat is niet hetzelfde als de Google account. Hoi, na een update afgelopen zaterdag op mijn samsung s7 edge bleef hij uren hangen in het zwarte scherm met samsung logo, een vastloper dus.

Heb ik je goed geholpen. Als ik op telefoon inlog met een van die accounts krijg ik een foutmelding. Heb ik je goed geholpen? Log in op uw Google-account.

Goed om te weten:

Comments

  1. En daar geeft hij aan als ik dat doe ; kan niet inloggen bij het apparaat vanwege een onbekende fout.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |