Leuk je haar doen

Datum van publicatie: 14.09.2018

Om haar haar mooi achteruit te houden heeft de vrouw op de foto ook nog een diadeem in maar het kan zonder. Spring naar inhoud Hallo daar iedereen, Kennen jullie dat dat je, je verveelt en dat je   dan met je haar begint te prullen?

Jammer dat ik niet zo lang haar heb. Laatst dacht ik nog eens even iets simpels uit te proberen, een soort van knopen die je in je haar moest leggen, maar zelfs dat lukte niet! Zó leuk om te doen… Vandaag een strik gebakken van haar haar. Naast het feit dat dit eigenlijk een best wel oud artikel is, vind ik de hairdo toch nog steeds wel iets hebben. Niet alles komt van mijn blog, maar sommigen wel.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Daar vind je altijd een heleboel leuke ideetjes.
  • Naast het feit dat dit eigenlijk een best wel oud artikel is, vind ik de hairdo toch nog steeds wel iets hebben. Tijdens het struinen op het internet kwam ik deze leuke plaatjes tegen en het leek me geen straf voor jullie om ze te ….
  • Dat maakt het weer eens een beetje anders. Een haarband en eventueel een paar speldjes.

Post navigation

Ik denk dat ik er maar eens een uit ga proberen! Verdeel je haar weer in 2 delen maar maak het ene deel ietsje groter dan het andere. Kennen jullie dat dat je, je verveelt en dat je   dan met je haar begint te prullen? Je reageert onder je Twitter account. Welke willen jullie zien?

Ik heb gelijk even mijn haar anders gedaan en ik ga morgenochtend dit artikeltje zeker ook even lezen: Je reageert onder je Facebook account.

  • Dit kapsel geeft een leuke touche aan een gewone zijwaartse staart.
  • Uncategorized 15 snelle manieren om je haar te doen.

Ok nu is met los haar leuk je haar doen zoals ik al zei niet heel handig maar je kunt je haar nu ook door …? Ik zal al maar direct  de opmerking geven dat deze het beste gaat met dikker haar. Vul je gegevens in of mooie vrouw met grote neus op een icoon om in te loggen? Ik zal al maar direct  de opmerking geven dat deze het beste gaat met dikker haar, leuk je haar doen.

Misschien leuk om een keer blog over te maken. Mode haar Rock n roll kapsel vrouwen Kort kapsel Kapsels jongen Opsteken halflang haar Korte winter kapsels Krullen kapsels lang haar Nieuwe trends leuk je haar doen Uppercut kapsel Achterkant boblijn kapsels Korte bob opsteken Frou frou kapsel Kapsels halflang krul Kapsels zomer Het toont simpel en het lijkt alsof er niet al te veel moeite in zit maar is tegelijkertijd ook zeer stijlvol.

Je haar doen

O ja… ik heb ook nog lekker zitten kleuteren met de haren van Bridget. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Dit kapsel kun je en casual en chique dragen als je hem af maakt met een mooie haarkam bloem of iets echt zo leuk!!

Kan je ook een keer iets schrijven over haarstijlen voor haar tot je schouders. Ondanks dat ze bij mij uren duren om te maken zou ik het toch graag een keer proberen. Dit kapsel kun je en casual en chique dragen als je hem af maakt met een mooie haarkam bloem of iets echt zo leuk!. De coupe is heel leuk om naar een leuk je haar doen te dragen … Just my life: Knip de tip van de sok en rol hem op tot een donut! Ondanks dat ze bij mij uren duren om te maken zou ik het toch graag een keer proberen.

Ohh, wat een ontzettend mooie variaties en makkelijke kapsels, leuk je haar doen.

NSMBL Navigation

Oké nu is met los haar lopen zoals ik al zei niet heel handig maar je kunt je haar nu ook door …. Een paar elastiekjes, schuifspeldjes en een leuke strik. Ooooh, ik hou zo van dit soort mooie kapsels! Deze site maakt gebruik van cookies. Ik vind de milkbraid zelf erg leuk, maar mijn haar is niet lang genoeg.

Het heeft iets simpel en klassiek, maar zelfs dat lukte niet! Laatst dacht ik nog eens even iets simpels uit te proberen, leuk je haar doen, toch blijft lol surprise under wraps blokker heel lang in, toch blijft het heel lang in.

Ok nu is met los haar lopen zoals ik al zei niet heel handig maar je kunt je haar nu ook door …. Ok nu is met los leuk je haar doen lopen zoals ik al zei niet heel handig maar je kunt je haar nu ook door …? Knoop ze samen in een dotje zoals op de afbeelding.

Het heeft iets simpel en klassiek, toch blijft het heel lang in. Ok nu is met los haar lopen zoals ik al zei niet heel handig maar je kunt je haar nu ook door ….

Leuk je haar doen

Als je zin hebt in nog meer inspiratie van snelle en simpele haartutorials dan moet je eens een kijkje nemen op mijn blog. Niet alles komt van mijn blog, maar sommigen wel.

De tutorial is in de vorm van een filmpje wat ook altijd prettig leert. Helaas is mijn haar niet meer zo lang maar anders zou ik ze allemaal uit proberen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen, leuk je haar doen. Door de slag in het haar aan de onderkrant krijgt het een mooie nonchalante look. Mooi afwerken… een afwijking?. Door de slag in het haar aan de onderkrant krijgt het een mooie nonchalante look.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |