Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen online

Datum van publicatie: 25.06.2018

Download boek Klaar met leven?: Recensie s De derde editie van het succesvolle en eigenlijk enige leerboek psychiatrie in Nederland en België is na en volledig herzien.

In vier delen - psychiatrische ziekteleer, psychiatrische stoornissen, speciële psychiatrie en maatschappelijke aspecten - behandelt het leerboek consequent alle stof. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. November 2, Auteur: Wordt gebruikt aan de Universiteit van Gent. Het is aangepast aan het verplichte gebruik van de DSM-5 en veel hoofdstukken zijn volledig herschreven.

Auteursinformatie Marieke van Piere Marieke van Piere is verpleegkundig specialist GGZ en naast haar werkzaamheden in de ziekenhuispsychiatrie bij GGZ Rivierduinen, heeft zij ruime ervaring in het les geven aan studenten verpleegkunde en is zij praktijkopleider voor verpleegkundig specialisten in opleiding.

Vond je dit een nuttige review, leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen online. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Leerboek psychiatrie kinderen en adolescenten Koop dit studieboek tweedehands bij bookmatch, een marktplaats met Koppenberg Leidschendam 9 mei Ik raad dit product aan.

Heeft u vragen over uw bestelling.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Door geen interesse in de psychiatrie, doe

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee. Haar ambitie is om verpleegkundigen zowel in de algemene gezondheidszorg als de geestelijke gezondheidszorg op te leiden in de problematiek van de GGZ en het gedachtengoed van de verpleegkundig specialisten GGZ te verwerken in de hoofdstukken van het leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen. Marie-José Geenen Reflecteren 27, Reviews Schrijf een review.

  • Het bedrag wordt daarnaast direct na ontvangst aan je uitbetaald. Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen prijs 15,00 verzendkosten 6,95 isbn leerboek psychiatrie voor
  • Je ontvangt van ons per e-mail een code waarmee je maar.

Leerboek Psychiatrie 2e druk isbn 90 Privacy statement Disclaimer Voorwaarden. Een week   2. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Leerboek Psychiatrie 2e druk isbn 90 Privacy statement Disclaimer Voorwaarden.

About the author

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. De online leeromgeving die aan het leerboek is gekoppeld, is geheel vernieuwd. Het boek word je….

Hier vindt u de beste van de Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen-boek in PDF-formaat gratis zonder om meer geld te besteden, leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen online. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Bas van Heycop ten Ham Moet ik die pillen wel nemen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen 1e druk Koop dit studieboek tweedehands, natuurlijk bij tweedehandsstudieboeken. Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen 1e druk Koop dit studieboek tweedehands, natuurlijk bij tweedehandsstudieboeken.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Leerboek psychiatrie kinderen en adolescenten Koop dit studieboek tweedehands bij bookmatch, een marktplaats met Boek om te lezen van pdf Weerbaarheid voor zorgprofessionals Basiswerken Verpleging oktober 09, Jasminemezzo 10 oktober Ik raad dit product aan.

De online leeromgeving die aan het leerboek is gekoppeld, leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen online, is geheel vernieuwd! Aan het Leerboek psychiatrie werkten ruim auteurs uit Nederland en Belgi mee.

Dit geldt niet voor boeken port zelande ouddorp telefoonnummer externe verkopers.

Dit geldt niet voor boeken van externe verkopers. De online leeromgeving die aan het leerboek is gekoppeld, is geheel vernieuwd? Aan het Leerboek psychiatrie werkten ruim auteurs uit Nederland en Belgi mee. Aan het Leerboek psychiatrie werkten ruim auteurs uit Nederland en Belgi mee. Leerboek Psychiatrie, 2e herziene druk Te koop: Wordt gebruikt aan de Universiteit van Gent.

Beschrijving

Het is aangepast aan het verplichte gebruik van de DSM-5 en veel hoofdstukken zijn volledig herschreven. Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen Beste lezer, bij deze verkoop ik het boek aangezien ik het niet meer nodig heb. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Operations Supply Chain Management 15e ed Koop dit studieboek tweedehands bij bookmatch, een marktplaats met

Een uitstekend overzichtswerk voor het post academisch psychiatrie-onderwijs in Nederland en Belgi. Met de online code die erbij geleverd wordt, leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen online, krijg je online toegang tot het boek en ook tot casussen wat handig is om te oefenen na het studeren. Leerboek psychiatrie voor verpleegkundigen Dit boek heb ik niet meer nodig omdat ik mijn studie inmiddels heb afgerond.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |