Laptop toetsenbord aansluiten op pc

Datum van publicatie: 01.07.2018

Kijk op het apparaat of ga naar de website van de fabrikant voor meer informatie. Indonesia Bahasa - Bahasa. Ga naar de sectie Routers voor bijzonderheden.

Als u uw Bluetooth-audioapparaat niet ziet, zie Verbindingsproblemen bij Bluetooth-audioapparaten en draadloze beeldschermen oplossen.

Raadpleeg de documentatie bij de printer voor meer informatie. Kijk op het apparaat of ga naar de website van de fabrikant voor meer informatie. Om uw draadloze printer op uw draadloze router aan te sluiten met behulp van USB of draadloze installatie, zie Printersoftware installeren. Als u problemen hebt met verbinding maken, zie Bluetooth-problemen oplossen in Windows U kunt uw printer waarschijnlijk wel aansluiten op uw netwerk met andere installatiesmethoden zolang uw router 2,4 GHz ondersteunt wat meestal het geval is.

Česká Republika - Čeština.

Costa Rica - Espaol. esk Republika - etina. Costa Rica - Espaol. Niet beschikbaar voor printers zonder aanraakscherm! Niet beschikbaar voor printers zonder aanraakscherm. esk Republika - etina.

  • Rapporteer problemen met de inhoud van het product.
  • Om uw draadloze printer op uw draadloze router aan te sluiten met behulp van USB of draadloze installatie, zie Printersoftware installeren.

In Windows 7

Uw Bluetooth-apparaat en pc maken doorgaans automatisch verbinding met elkaar als ze binnen elkaars bereik zijn en Bluetooth ingeschakeld is. South Africa - English. Rapporteer problemen met de inhoud van het product. USB of draadloze instelling producten zonder display. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Uw printer en de draadloze router moeten de WPS pushbutton-modus ondersteunen. Een Bluetooth-headset, luidsprekers of ander audioapparaat aansluiten Zet uw Bluetooth-audioapparaat aan en zorg dat het zichtbaar is.

De meeste WPS draadloze routers maken geen verbinding met de WPS-methode als u de standaard netwerknaam ingesteld door de fabrikant en geen beveiliging gebruikt. De meeste WPS draadloze routers maken geen verbinding met de WPS-methode als u de standaard netwerknaam ingesteld door de fabrikant en geen beveiliging gebruikt. Om deze optie te gebruiken installeert laptop toetsenbord aansluiten op pc de software voor uw printer.

United Kingdom - English. United Kingdom - English. De meeste WPS draadloze routers maken geen verbinding met de WPS-methode als u de standaard netwerknaam ingesteld door de fabrikant en geen beveiliging gebruikt.

Als HP Auto Wireless Connect wordt aangeboden tijdens de installatie van uw printer, is dit de aanbevolen installatiemethode. Selecteer Wireless Setup Wizard. Niet beschikbaar voor printers zonder aanraakscherm.

Kies het apparaat, luidsprekers of ander audioapparaat aansluiten Zet uw Bluetooth-audioapparaat aan en zorg dat het zichtbaar is. Kies het apparaat, voer de eventuele aanvullende instructies uit en selecteer Gereed. Een Bluetooth-headset, luidsprekers of ander audioapparaat aansluiten Zet uw Bluetooth-audioapparaat aan en zorg dat het zichtbaar is. Druk binnen 2 minuten op de WPS-toets van de router, laptop toetsenbord aansluiten op pc. De HP-software doet de rest.

In Windows 8.1

Zet uw apparaat aan en zorg dat het zichtbaar is. New Zealand - English. South Africa - English.

In deze gevallen wordt een alternatieve draadloze installatiemethode aangeboden. Het is belangrijk dat u de kabel alleen aansluit en loskoppelt als daarom door de software wordt gevraagd.

Er zijn echter een aantal voorwaarden waaraan moet worden voldaan om de WPS pushbutton-methode te gebruiken: Zet uw apparaat aan en zorg dat het zichtbaar is. Niet beschikbaar voor printers zonder aanraakscherm. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows laptop toetsenbord aansluiten op pc Nee, afhankelijk van het productmodel. Het is belangrijk dat u de kabel alleen aansluit en loskoppelt als daarom door de software wordt gevraagd.

In deze gevallen wordt een alternatieve draadloze installatiemethode aangeboden.

Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Uw computer is aangesloten op uw netwerk met 2,4 GHz. Als de aansluiting niet tot stand komt, krijgt u de mogelijkheid om een Draadloos netwerk testrapport Wireless Netwerk Test report te printen om te bepalen wat het probleem is.

Costa Rica - Español.

United States - English. United States - English, laptop toetsenbord aansluiten op pc. Eettafel bank met opbergruimte voor gebruik van draadloze netwerken Installatie en beveiliging Printer installeren   Uw draadloze printer aansluiten Printersoftware installeren Beveiligingsinformatie en firewalls Wi-Fi Direct en HP wireless direct Opnieuw configureren van een printer   Afdrukken vanaf meerdere computers Converteren van een USB-aangesloten printer naar draadloos Vervangen van uw draadloze router Veelgestelde vragen   Het oplossen van problemen Veelgestelde vragen Verklarende woordenlijst Contact.

Aanbevelingen voor gebruik van draadloze netwerken Laptop toetsenbord aansluiten op pc en beveiliging Printer installeren   Uw draadloze printer aansluiten Printersoftware installeren Beveiligingsinformatie en firewalls Wi-Fi Direct en HP wireless direct Opnieuw configureren van een printer   Afdrukken vanaf meerdere computers Converteren van een USB-aangesloten printer naar draadloos Vervangen van uw draadloze router Veelgestelde vragen   Het oplossen van problemen Veelgestelde vragen Verklarende woordenlijst Contact.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |