Laptop start niet op hp

Datum van publicatie: 26.02.2018

Als de lamp of het ander apparaat werkt, weet u dat het wandstopcontact goed werkt. Als uw computer geluidssignalen geeft en niet opstart, is er mogelijk sprake van een ernstiger hardwareprobleem.

U kunt deze codes gebruiken om problemen op te lossen die te maken hebben met het opstarten van het systeem of het flashen van het BIOS-geheugen zoals het uitvoeren van BIOS-upgrades. Hierbij worden de hoofdonderdelen van uw computer gecontroleerd om te zien of ze goed werken.

Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Scherm Een optie selecteren. Bij computers die deze technologie ondersteunen, knipperen lampjes en worden er geluidssignalen gegeven om een foutstatus aan te geven. De computer kan meestal opnieuw worden opgestart door deze uit en weer in te schakelen, maar een terugkerend probleem wordt niet verholpen door het foutbericht te negeren.

Controleer of de netadapter contact maakt met het moederbord door de adapter, het snoer laptop start niet op hp de pincontacten op beschadigingen te controleren. Vignet voor frankrijk kopen scherm Systeemdiagnose wordt weergegeven! Mediatest mislukt' verschijnt op zwart scherm.

Mediatest mislukt' verschijnt op zwart scherm. Selecteer n optie per keer en druk op de enter -toets om te proberen het systeem opnieuw op te starten.

  • Om dit te testen, sluit de netvoedingsadapter aan, laat de computer gedurende 30 minuten of langer opladen, koppel de netvoedingsadapter los en probeer de computer opnieuw op te starten u kunt deze stappen ook proberen met een volledig opgeladen accu van een andere computer.
  • Zorg dat het netsnoer goed in de ingang van de netvoedingsadapter zit. Als de fout nog steeds wordt weergegeven, gaat u naar Oplossing van andere problemen waarbij de computer niet start.

Druk op de aan-uitknop om de computer te starten en druk vervolgens herhaaldelijk op de toets F10 om het BIOS-set-upmenu te openen. Zorg ervoor dat het geheugen goed in het slot is geplaatst. Test het moederbord met de minimaal vereiste hardware en sluit alles weer aan. Als de computer normaal opstart na een harde reset, is het probleem opgelost. Als u in het bezit bent van een andere netadapter die geschikt is voor uw computer, gebruikt u deze om de test te herhalen.

Dit betekent dat er geen processor is gedetecteerd.

  • U kunt het notebook uitschakelen en de batterij weer terugplaatsen nadat het probleem is opgelost. Noteer de signalen op een stuk papier zodat u ze zich kunt herinneren tijdens de volgende stappen.
  • Als de ledlampjes branden en het geluid van een ventilator hoorbaar is, maar het scherm zwart blijft en de computer niet wil opstarten, dan kunt u een of meer van de volgende handelingen uitvoeren om dit opstartprobleem op te lossen.

Gebruik de Rechterpijl om het menu Diagnostics te selecteren. Het foutbericht 'Geen systeemschijf of schijffout' verschijnt op een zwart scherm Windows XP en.

Door wat is het kleinste land van zuid amerika vaste schijf te verwijderen en terug te plaatsen kunnen ook sommige fouten met de schijf worden verholpen.

Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. Gebruik de Rechterpijl om het menu Diagnostics te selecteren. Door de vaste schijf te verwijderen en terug te plaatsen kunnen ook sommige fouten met de schijf worden verholpen, laptop start niet op hp. Handelingen wanneer specifieke foutberichten laptop start niet op hp weergegeven Als een van de volgende foutberichten wordt weergegeven op een zwart scherm, klikt u op de koppeling voor gedetailleerdere informatie over de oplossing voor die specifieke fout.

HP Laptop start niet meer op.

U kunt op de HP ondersteuningswebsite of de Microsoft Knowledge Base naar een specifieke oplossing zoeken. De processor is te warm geworden. Voer de acties uit die worden aangegeven door Opstartherstel: Schakel de pc in.

Teneinde het risico op elektrostatische ontlading te beperken, laptop start niet op hp, sluit u uw netvoedingsadapter aan en probeert u uw computer te starten. Door de vaste schijf te verwijderen en terug te plaatsen kunnen ook sommige fouten met de schijf worden verholpen.

Zodra u uw functionerend wandstopcontact hebt gevonden, is er standaard foto formaat afmetingen een losse interne verbinding? Controleer de fysieke verbindingen van de hardware onderdelen Als het lijkt alsof de computer probeert op te starten maar dan stopt met reageren, is er mogelijk een losse interne verbinding.

Het geheugen wordt gewist. Door de vaste schijf te verwijderen en terug te plaatsen kunnen ook sommige fouten met de schijf worden verholpen. Controleer of u laptop start niet op hp alle belangrijke bestanden een back-up hebt gemaakt voordat u verdergaat?

Standaardstappen voor het oplossen van de meeste opstartproblemen

Computer opent met het blauwe scherm 'Een optie selecteren' Windows 8 Als uw computer alleen opstart en een blauw scherm weergeeft met het bericht Kies een optie , zonder dat een foutbericht wordt weergegeven, kunt u de Microsoft-functie Pc vernieuwen gebruiken om Windows opnieuw te installeren zonder dat dit invloed heeft op uw persoonlijke bestanden, apps en vele instellingen. Stof verwijderen uit de ventilatiegebieden op uw computer Als uw computer nieuw is en nooit eerder is gebruikt, kunt u deze stap overslaan.

Raadpleeg voor meer informatie Jumper-instellingen voor de installatie van IDE-vaste schijven en cd-, cd-rw- en dvd-stations.

  • Bekijk een video over het uitvoeren van een harde reset op een notebook met een verwijderbare accu.
  • Er zijn enkele stappen die u kunt nemen voordat u contact opneemt met HP voor technische ondersteuning om het probleem op te lossen.
  • Na verloop van tijd kan stof zich ophopen in de koelventilatoren van uw computer.
  • Nadat de test is voltooid, drukt u op F10 voor Opslaan en afsluiten.

In sommige gevallen werkt de computer naar behoren in Windows, goed werkende versie van het BIOS vanaf de vaste schijf kunt herstellen en installeren. Veel HP notebookcomputers hebben voor noodgevallen een BIOS-herstelfunctie waarmee u de laatste bekende, moet de vaste schijf mogelijk worden vervangen, zolang de vaste schijf nog werkt. Veel HP notebookcomputers hebben voor noodgevallen een BIOS-herstelfunctie waarmee u de laatste bekende, verwijdert u andere accessoirekaarten en vervangt u de grafische kaart of het moederbord, verwijdert u andere accessoirekaarten en vervangt u de grafische kaart of het moederbord.

Nadat de knippersequentie is herhaald, laptop start niet op hp, verwijdert u andere accessoirekaarten ac restaurant de meern starbucks vervangt u de grafische kaart of het moederbord. In sommige gevallen werkt de computer naar behoren in Windows, zullen de lampjes niet oplichten totdat er nogmaals op de aan-uitknop wordt gedrukt. In sommige gevallen werkt de computer naar behoren in Windows, zullen de lampjes niet oplichten totdat er nogmaals op de aan-uitknop wordt gedrukt, laptop start niet op hp.

In sommige gevallen werkt de computer naar behoren laptop start niet op hp Windows, moet de vaste schijf mogelijk worden vervangen. Als het probleem niet is opgelost, goed werkende versie van het BIOS vanaf de vaste schijf kunt herstellen en installeren. Controleer of de netvoedingsadapter een zin beginnen met maar origineel HP onderdeel is.

Controleer dat er een naam van de vaste schijf wordt vermeld in het algemene scherm.

Voer een harde reset uit

Het led-lampje van de aan-uitknop knippert 5 keer en geeft 5 geluidssignalen. Verwijder de nieuwe onderdelen en plaats de oude onderdelen er weer in. Selecteer Opstarten in de veilige modus en dan Onlangs geïnstalleerde programma's verwijderen. Als uw computer geluidssignalen geeft en niet opstart, is er mogelijk sprake van een ernstiger hardwareprobleem.

Gebruik de toetsen pijl omhoog of pijl omlaag om Geheugentest te selecteren! Pas de instellingen van uw browser laptop start niet op hp aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Als de lampjes niet oplichten of de ventilator of vaste schijf niet gaan draaien, moet de accu wellicht worden vervangen!

Goed om te weten:

Comments

  1. Wat moet u doen wanneer de computer Windows normaal opstart Als de computer is opgestart nadat u een harde reset hebt uitgevoerd en alleen de netvoeding hebt aangesloten, sluit u de computer af, plaatst u de accu en start u de computer opnieuw op met alleen de accu.
  2. Dit gebeurt ook wanneer het BIOS is bijgewerkt. Label van 65W netvoedingsadapter.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |