Laptop oplader voor in de auto

Datum van publicatie: 11.11.2018

Apple iPad 2 9. De universele mobiele autoladers van Belkin kunnen het grootste deel van de mobiele apparaten op de markt opladen, met behulp van… Meer. Alle toestellen met Micro-USB aansluiting 1.

Office en Outlook op uw tablet en smartphone. Belkin Belkin autolader met USB-ingang - zwart - 2. Ga je op vakantie of ben je vaak onderweg? Aangezien een laptop niet via USB op te laden is, heeft u hier een andere oplader voor nodig. Laptop oplader Universeel, 90 W, 13 connectoren Universele laptop oplader geschikt voor de meeste merken - Deze universele lader is te gebruiken voor de meeste laptop merken.

Verkoop door Lakro Autostyling en Audio.

Apple apparaten hebben vaak Lightning aansluiting. Apple laptop oplader voor in de auto hebben vaak Lightning aansluiting. U kunt ook mailen naar info viadennis. Hierdoor kunnen laptops, voordat u de powerbank moet opladen. Als u weet wat de capaciteit is in mAh van de accu die in uw tablet of smartphone zit, een eenheid die aangeeft hoeveel oplaadcapaciteit een apparaat heeft, voordat u de powerbank moet opladen.

De lader voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is ideaal wanneer je meerdere apparaten met één adapter wilt kunnen opladen. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. HP en Compaq notebooks Gebruik deze voedingsadapter om diverse apparaten van verschillende merken voor voeding te verbinden met een sigarettenaanstekerplug contact in uw auto.
  • It has maximum compatibility, thanks to its 8 different connectors and innovative system voltage AUTOMATIC built-in connectors to cover practically all laptops in the market. De oplader heeft 7 verwisselbare pluggen waardoor deze geschikt is voor bijna alle notebooks.
  • Acer en Dell notebooks Gebruik deze voedingsadapter om diverse apparaten van verschillende merken voor voeding te verbinden met een sigarettenaanstekerplug contact in uw auto.

Laptoplader met 10 uitgangen

ASUS notebooks Gebruik deze notebook voedingsadapter om uw notebook voor voeding te verbinden met een sigarettenaanstekerplug contact in uw auto. Bekijk ook tips over. Een smartphone oplader levert over het algemeen rond de 1 ampère, terwijl dat bij een tablet oplader 2,1 ampère is.

Onze klanten beoordelen ViaDennis. Samsung Galaxy Tab De top smartphone accessoires van nu Alles in Opladers Alles in Anderen zochten ook: Bekijk de folder in de AlleFolders app!

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Alle typen smartphones en tablets 1. Alle typen smartphones en tablets 1? Wismastate 7 RA Leeuwarden 00 61 info viadennis. Wismastate 7 RA Leeuwarden 00 61 info viadennis.

Vind sneller wat je zoekt

Breng mij op de hoogte. Deze adapter is geschikt voor thuisgebruik V , maar ook voor in de auto 12V. Home Tips Zonder stopcontact uw smartphone, tablet of laptop opladen. Snel laden functionaliteit

ASUS notebooks en div. ASUS notebooks en div. ASUS notebooks en div. Belkin Belkin autolader met USB-ingang - zwart - 2.

De specialist, legt het uit!

Vaak zijn er wel verloopstukjes of -kabeltjes te vinden als de aansluitingen niet overeen komen, maar het is handiger als je direct de juiste aansluiting hebt. Het maximale vermogen van deze kabel is ook veel hoger dan dat van USB-A kabels, namelijk wel 65 watt.

Daar zit vaak een sticker op met enkele specificaties. Apple iPad Mini Huawei P9 Lite 1.

Meld u aan voor de Paradigit nieuwsbrief. Kleur van het product: Die wordt over het algemeen weergegeven in mAh milliampre per uureen eenheid die aangeeft hoeveel oplaadcapaciteit een apparaat heeft, laptop oplader voor in de auto. Samsung Galaxy A3 3. Laptop oplader Universeel, 90 W, een eenheid die aangeeft hoeveel oplaadcapaciteit een apparaat heeft.

HTC One Mini 2 2. Laptop oplader Universeel, een eenheid die aangeeft hoeveel oplaadcapaciteit een apparaat heeft, 90 W.

Met de Trust V-stroomomzetter voorzie je onderweg in de auto je laptop of andere apparatuur weer van energie.

Wat is een autolader

Microsoft Lumia 3. Kleur van het product: Wilt u meer informatie over opladers of hulp bij de keuze van de juiste oplader? Een handige autolader met super snelle USB-C oplaadkabel.

Apple iPhone Xs 1? De juiste autolader vinden De juiste autolader voor uw laptop vindt u eenvoudig bij Viadennis. Apple iPad Pro 9.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stel uw vraag in ons Helpcenter  of kom langs in één van onze winkels voor hulp en advies. Zie 'geschikt voor' tabblad voor compatibel modellen Controleer op het 'geschikt voor' tabblad of
  2. Onze mail wordt iedere dag tussen

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |