Land van bartje landal adres

Datum van publicatie: 14.12.2018

Ook wij vinden het geweldig en zijn hier al 6x geweest. De aangegeven prijzen zijn inclusief de kosten voor By booking with HolidayParkSpecials.

Eindschoonmaak Energie- en watergebruik. Maar dat kan wel! Leuk zwembad een vriendelijk personeel. Er worden activiteiten georganiseerd zoals een vogelhuisje beschilderen, een vlieger maken, dansen met Bollo de beer, koekjes bakken en noem het maar op.

Twee badkamers, waarvan één met sunshower. Check out our topic page!

De douche had geen anti slip, was nogal glad! Restaurant Restaurant op het park. Ook zijn er twee grote speeltuinen met waterspeelelement! Ook zijn er twee grote speeltuinen met waterspeelelement.

Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en flatscreen-tv.

Customer service Customer service. Corrie Cornelder - Opende - Nederland - 28 november

Het is er leuk voor kinderen, de ouders kunnen iets meer relaxen, er is lekker veel te doen en het is allemaal heel mooi opgezet. Deze prijs geldt voor 6-persoons bungalow 6D2 Comfort , met als aankomst 3 december , 4 nachten. Deze prijzen zijn inclusief btw, exclusief reserveringskosten, verplichte toeslagen per persoon per nacht en eventuele toeristenbelasting. Ook de maaltijdsalades en wraps met kip waren absoluut de moeite waard. Deze prijs geldt voor 4-persoons bungalow 4BL Luxe , met als aankomst 3 december , 4 nachten.

Douche, wastafel en toilet óf apart toilet.

Bij annulering tot Ook wij vinden het geweldig en zijn hier al 6x geweest. Meer informatie en prijzen vind je hier. Meer informatie en prijzen vind je hier, land van bartje landal adres.

Ook hier kunnen we niet achterhalen wie u bent. Vriendelijkheid bij de receptie al je vragen worden snel opgelost Opgemaakte bedden schoon huis en een groothuis!

Bungalowpark omschrijving

Ook de grote kinderen onze zijn 12 en 15 vermaken zich altijd prima. In deze ruimte kunnen ouders genieten van een hapje en een drankje en kunnen de kinderen heerlijk spelen. Bedankt Landal, voor de leuke uitnodiging!

En slaapkamer en een vide met twee 1-persoonsbedden. Maar dat kan wel. Twee grote terrassen met luxe terrasset en grote loungeset. Maar dat kan wel. Kinderbed, box, speelgoed en spec, speelgoed en spec, box. Kinderbed, badje, speelgoed en spec, badje, speelgoed en spec.

Our e-mail newsletter

Er is genoeg keuze voor iedereen en je hoeft zeker niet direct voor een vette hap te kiezen. View our wide range of last minute offers, unique deals and promotions in the school holidays, and take advantage of the extra discounts!

Bekijk ook de top Zo is het voor de zwemliefhebbers mogelijk om tijdens de wintermaanden volop te genieten van de zwemfaciliteiten in zowel het binnenzwembad als het overdekte buitenzwembad. Veel te doen op het park.

  • Deze prijs geldt voor 6-persoons bungalow 6D2 Comfort , met als aankomst 3 december , 4 nachten.
  • Park gesloten Het park is gesloten van tot
  • Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden.
  • Eén slaapkamer en een vide met twee 1-persoonsbedden.

Gezellige winkelsteden in de buurt zijn Groningen, waarvan n met 2e tv. Toeristenbelasting Prijzen zijn exclusief citytax. Bekijk alle bungalows 9 Verberg extra bungalows. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, Assen en Emmen. Bekijk alle bungalows 9 Verberg extra bungalows. Toeristenbelasting Prijzen zijn exclusief citytax. Drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden, waarvan n met 2e tv. Is your choice not listed, land van bartje landal adres.

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief

Of, misschien nog wel beter: Zonnebank in 1 van de slaapkamers. Maar je wilt je kinderen ook niet teleur stellen.

Sportieve activiteiten als midgetgolf, tafeltennis en tennis behoren ook tot de mogelijkheden. Sportieve activiteiten als midgetgolf, tafeltennis en tennis behoren ook tot de mogelijkheden. Sportieve activiteiten als midgetgolf, tafeltennis en tennis behoren ook tot de mogelijkheden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zet ik zeker op de verlanglijst. Je kleine kan ponyles nemen, met een pony over het park lopen en als gezin kun je zelfs een huifkar trektocht doen.
  2. Specials 1 gevonden Supervoordelige bungalowdeals met aantrekkelijke extra's, samengesteld door BungalowSpecials.
  3. Hier vind je een heel leuk speelparadijs voor kinderen, een peuterbadje met glijbaan en een bad voor volwassenen met een glijbaan. Daar is immers genoeg te doen!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |