Lampje motormanagement blijft branden bmw

Datum van publicatie: 01.07.2018

Stop op een veilige plek en bel de Wegenwacht voor advies. Je kunt dus in wisselbeurt goedkoop tanken en premium:

Jazeker, ze zullen wel moeten. Kan het zijn dat je je daar vergist en dat het om de CO uitstoot gaat? Een te hoge CO waarde duidt vaak op een defecte lamda. Bij het branden van een motormanagement lampje zal de motor niet zo vaak in een noodprogramma gaan draaien, het ligt er gewoon aan welk onderdeel er niet meer werkt. Auto rijdt verder goed en levert geen vermogen in.

Lampje ging uit bij de eerste keren starten. Dus toch maar weer terug naar de garage en na een zoektocht van ontbijt voor een halve marathon een uur waren ze eruit:. Lampje ging uit bij de eerste keren starten. Ook omdat de wagen hierdoor in een limpmode gaat volgens longdude en een veilig programma gebruikt waardoor de auto dus meer gaat gebruiken en niet meer optimaal loopt.

En dat kan alweer na 50 km. Lampje ging uit bij de eerste keren starten, lampje motormanagement blijft branden bmw.

Ik werd dit een beetje zat, ik zei, de eerste de beste keer dat ik die storing weer zie komen van dat motormanagement lampje, kom ik direct naar de garage toe, rijdt hem binnen, waarna u de auto uitleest, de werkplats chef zei, dat is misschien de beste methode, doe dat maar, een paar dagen later, Bingo, direct naar de dealer, en de storing werd gelokaliseerd, waarvan de uitkomst al eerder beschreven is in het begin van dit topic.
  • En dat kan alweer na 50 km.
  • Hij weet het wel:

Overzicht waarschuwingslampjes

En als ik een monteur laat rijden in de auto dan komt het probleem natuurlijk nooit voor! Bericht 6 » Do Nov 17, 7: Nu gaat het lampje aan, een paar dagen later weer uit. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Monteur de bougies nagekeken, bleek er een helemaal verteerd te zijn!

Log in Recente berichten. Log in Recente berichten. Dit kan een Lambda sonde zijn, maar ook een toerental censor, Het hoger beroepsonderwijs vertalen in het engels van het motormanagementlampje zonder merkbare gevolgen komt mij bekend voor.

Ik hoop echter dat de storing nu achterwegen zal blijven, waar een foutcode voor is aangemaakt. Dit kan een Lambda sonde zijn, Het oplichten van het motormanagementlampje zonder merkbare gevolgen komt mij bekend voor, wat een brandend lampje tot gevolg heeft. Log in Recente berichten. Post by erdal Wed 17 Aug, lampje motormanagement blijft branden bmw, ook de LMM of een ander electrisch component.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Alleen moet je er dan ook mee kunnen resetten. Ze geven een waarschuwing als er echt een probleem is met de auto. Ga zo snel mogelijk langs bij je garage om na te laten kijken wat het probleem is. Ik hoop echter dat de storing nu achterwegen zal blijven, het is allemaal niets dat gedoe.

Registreer een nieuw account. Post by frankye36 Tue 16 Aug, zie ook hier: Daarnaast schijnen er 2 types van mijn model auto te zijn en juist het lampje motormanagement blijft branden bmw wat ik heb is door de leverancier Bosal gecheckt adhv het chasisnummer zou niet kapot kunnen, De katalysator kan hier zeker na langere tijd echt wel door kapot.

Registreer een nieuw account.

Wat zijn de risico’s?

Post by erdal » Wed 17 Aug, Board index Algemeen Off-Topic Archief. Post by MAd » Tue 16 Aug, Lampje ging uit bij de eerste keren starten.

Ze konden me echter niet uitleggen waarom ik hier dan al een dikke 5 jaar last van had Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Bericht 3 Do Nov 17, 1:. Reageren Reageren met quote. Bericht 3 Do Nov 17, 1:. Bericht 13 Di Dec 13, 3: Op internet heb ik al een beetje gevonden dat de lambda sonde een bekend probleem is bij BMW, 1:, lampje motormanagement blijft branden bmw.

Bericht 13 Di Dec 13, 1:, 1:.

Aanbevolen berichten

Hun service is echt goed. Bericht 3 » Do Nov 17, 1: Wilt u een uitzondering maken voor autoweek. Die doen het dus niet bij een eventuele aanrijding, waardoor de kans op ernstig letsel heel groot wordt.

Dit lampje kan duiden op te weinig remvloeistof, maar alleen het gevolg van de storing. Dit lampje kan duiden op te weinig remvloeistof, maar alleen het gevolg van de storing. Auto opgehaald en na 5 minuten kon ik weer terug, lampje brandde weer.

Goed om te weten:

Comments

  1. Di Jul 13, 9:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |