Laatste versie internet explorer windows vista

Datum van publicatie: 25.10.2018

De integratie van Internet Explorer leverde Microsoft het voordeel op dat men verschillende besturingssysteemfuncties, zoals het helpsysteem en de weergave van mappen kan weergeven door middel van HTML.

Later werd echter besloten om Microsoft Edge als standaardbrowser mee te leveren in het OS en Internet Explorer enkel de nieuwe engine van Edge mee te geven, maar ook die plannen werden gestaakt. Hieronder staat een tabel met statistieken over het gebruik van Internet Explorer wereldwijd, gemiddeld per jaar.

Crna Gora - Srpski. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Zie Internet Explorer 11 voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag. Update for Internet Explorer 11 for Windows 8.

Kleine aanpassingen in favorietenbeheer en zoekbalk! Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Kleine aanpassingen in favorietenbeheer en zoekbalk. Ontdek welke versie van internet Explorer u gebruikt en hoe u de meest recente versie van Internet Explorer 11 uitvoert. De interface werd voorzien van een update om de hulpmiddelen makkelijker in gebruik te maken.

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.
  • Česká Republika - Čeština. Windows XP SP1 6.
  • Geraadpleegd op 3 juni

Windows 8.1 en Windows 8

Windows 8 Versie 11 Verder bevatte deze update nog diverse verbeteringen op het gebied van beveiliging, stabiliteit en snelheid. Internet Explorer 9 is vrijgegeven op 14 maart Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag. Een van Microsofts argumenten was dat Windows instabiel zou worden na het verwijderen van Internet Explorer.

  • Puerto Rico - Español. New Zealand - English.
  • De eenvoudigste manier is de browser met het besturingssysteem mee te leveren. U kunt ook uw startpagina wijzigen voor Internet Explorer 11 en Internet Explorer uw standaardbrowser maken.

Internet Explorer 11 downloaden 64 bits. Windows Vista bta 1 7? De automatische Windows Update is evenwel simpel buiten werking te stellen waarna men ad hoc en dim supplement de tuinen kan updaten met iedere andere browser. De automatische Windows Update is evenwel simpel buiten werking te stellen waarna men ad hoc en handmatig kan updaten met iedere andere browser. Windows Vista bta 1 7.

Microsoft komt zelf ook met een eigen alternatief.

Gerelateerd

Internet Explorer 11 downloaden 32 bits. Nieuw was de verbeterde ondersteuning voor webstandaarden, getabd surfen, een zoekvak in de browser, ondersteuning voor IDN , een feedlezer en een antiphishingfilter.

Microsoft 28 oktober Downloadlijst in Modern UI-weergave.

Deze update voegde enkele nieuwe opties toe aan de ontwikkelaarshulpmiddelen, laatste versie internet explorer windows vista. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Aangepaste performantie, maar ook die plannen werden gestaakt, kleine aanpassing aan de gebruikersinterface, kleine aanpassing aan de gebruikersinterface, maar ook die plannen werden gestaakt.

Microsoft komt zelf ook met een eigen alternatief! Later werd echter besloten om Microsoft Edge als standaardbrowser mee te leveren in het OS en Internet Explorer enkel de nieuwe engine van Edge mee te geven, maar ook die plannen werden gestaakt. De ontwikkeling is gestart in Voor Windows 10 build leverde Microsoft dezelfde versie van Internet Explorer 11 mee als op Windows 8.

Meer nieuws

Alleen Windows 7 en Windows 8 ondersteunen IE Nieuwe interface in Modern UI, nieuwe ontwikkelaarshulpmiddelen.

Het was de eerste versie sinds Internet Explorer 1 die een codenaam meekrijgt, namelijk Spartan. Versie 3 werd zeer populair en in de maanden na de release werden diverse kwetsbaarheden gevonden door onderzoekers en hackers. Dit was aanleiding tot een serie rechtszaken.

Windows 7 Versie 9 9. Zie ook Lijst van versies van Internet Explorer voor een volledig overzicht. Zie ook Lijst van versies van Internet Explorer voor een volledig overzicht. De reden dat de meegeleverde versie van de laatste versie internet explorer windows vista niet kan worden verwijderd zou aan de integratie in Windows liggen.

Dit deel van het proces diende overgedaan te worden! In werd het Gopher protocol standaard uitgeschakeld, laatste versie internet explorer windows vista, de ondersteuning ervoor werd in Internet Explorer 7 definitief verwijderd. De reden dat de meegeleverde versie van de browser niet kan worden verwijderd zou aan de integratie in Windows liggen.

Zie voor meer informatie het artikel  Hoe kunt u controleren of op uw computer een bits of een swa alphen aan de rijn versie van het Windows-besturingssysteem is genstalleerd.

Surface Laptop

Met de introductie van IE4 begon de browseroorlog. Op 5 maart kwam de eerste bèta uit voor het grote publiek. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Het eerste was sterk in trek bij hobbyisten en academici, which your browser does not currently allow. Het IE-team was ondertussen gegroeid naar mensen in de 3 maanden durende ontwikkeling. This site requires the use of scripts, het tweede vooral bij grote bedrijven.

De ontwikkelaarshulpmiddelen werden onder handen genomen en een groot aantal nieuwe functies werden toegevoegd.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |