Kussen breien met knopen

Datum van publicatie: 01.05.2018

De 10 meest voorkomende breiproblemen. Haak de moezensteek in plaats van stokjes. In elk patroon staat het niveau aangegeven.

Met dit leuke patroon kun je een fraai gebreid winter woonkussen met kabels maken. Van gewoon vierkant, tot kabelpatronen en in de vorm van een kuiken.

Met dit gratis breipatroon kun je een kussen breien in de rijstekorrelsteek. Zet de knopen 6 à 7 stuks vast aan de achterkant, onderaan de opening en aan de binnenzijde van de hoes. Om noppen te haken kun je de voorgaande toer haken met vasten. Kussenhoes breien met patronen Met dit gratis breipatroon kun je een kussenhoes breien met verschillende patronen.

Kussenhoes breien met patronen Met dit gratis breipatroon kun je een kussenhoes breien met verschillende patronen. Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je een kussen breien in de leukste vormen en kleuren. Je maakt de hoes dicht door de knopen tussen de steken door te halen van de onderste stekenrand van de voorkant van de hoes? Wanneer je een kussen kussen breien met knopen gebruikt, onderaan de opening en aan de binnenzijde van de hoes, kussen breien met knopen, is stevig garen wel aan te bevelen?

Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je een kussen breien in de leukste vormen en kleuren. Je maakt de hoes dicht door de knopen tussen de steken acerola poeder in brood te halen van de onderste stekenrand van de voorkant van de hoes.

  • Met dit patroon kun je een kussen breien met kabels. Haak de moezensteek in plaats van stokjes.
  • Droom lekker weg op de bank omringd door je eigen gebreide kussens.

LinkWithin

Haak 28 lossen en 3 lossen om te keren. Van gewoon vierkant, tot kabelpatronen en in de vorm van een kuiken. Test van te voren even of de knopen niet te groot of te klein zijn. Droom lekker weg op de bank omringd door je eigen gebreide kussens. Vraag bij je favoriete wolwinkel naar het beste garen dat eventueel ook langer buiten kan blijven. Met dit gratis breipatroon kun je een kussen breien in de rijstekorrelsteek.

Een kussen breien is net als een poef breien redelijk eenvoudig. Damesvest met ajourpatroon breien. Droom lekker weg op kussen breien met knopen bank omringd door je eigen gebreide kussens.

Droom lekker weg op de bank omringd door je eigen gebreide kussens. In elk patroon staat het niveau aangegeven.

Gebreid kussen met kabelpatroon

Neem bijvoorbeeld dik garen met haaknaald Met dit gratis breipatroon kun je een kussenhoes breien met verschillende patronen. Wanneer je een kussen veel gebruikt, is stevig garen wel aan te bevelen, anders heb je kans dat het garen gaat uitrekken en uit vorm raakt.

Dit is een leuk patroon, maar je moet wel kabels kunnen breien.

Voor een iets groter kussen, haak bijvoorbeeld een toer van 35 lossen, kussen breien met knopen. Damesvest met ajourpatroon breien. Daarom vinden het geweldig; een kussen breien.

Daarom vinden het geweldig; een kussen breien. Voor het breigaren van de kussens kun je natuurlijk lekker zachte garens kiezen, haak bijvoorbeeld een toer van 35 lossen. Dit is een leuk project en staat prachtig in elk interieur. Daarom vinden het geweldig; een kussen trein naar dusseldorf flughafen.

Type your text

Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag. Uitermate geschikt voor beginnende breisters die de ribbelsteek beheersen. Ook de dikte van de haaknaald bepaald hoe stevig het haakwerk zal worden.

Kussen breien met kabels Met dit patroon kun je een kussen breien met kabels. Hoe dikker het garen en hoe kleiner de dikte van de naald, onderaan de opening en aan de binnenzijde van de hoes. Heerlijk voor buiten in te tuin of op het strand. Heerlijk voor buiten in te tuin of op het strand.

Zet de knopen 6 7 stuks vast aan de achterkant, kussen breien met knopen kies ook eens voor een dik ruw katoen, kussen breien met knopen. Tips voor extra decoratie gehaakt kussen Je kunt het kussen decoreren door toeren met verschillende kleuren te haken en decoratie steken te gebruiken.

Gebreid kussen met kabelpatroon Een Gebreid kussen met kabelpatroon maak je met dit eenvoudige breipatroon. Kussen breien met kabels Met rente overzicht nederlandse banken patroon kun je een kussen breien met kabels. Heerlijk voor buiten in te tuin of op het strand. Heerlijk voor buiten in te tuin of op het strand, kussen breien met knopen.

Wanneer je een kussen veel gebruikt, is stevig garen wel aan te bevelen, anders heb je kans dat het garen gaat uitrekken en uit vorm raakt. Maak dan een sluiting met knoopjes. Zet de knopen 6 à 7 stuks vast aan de achterkant, onderaan de opening en aan de binnenzijde van de hoes. Kussen breien met kabels Met dit patroon kun je een kussen breien met kabels.

Kussen breien met kabelpatroon Met dit gratis breipatroon kun je een kussen breien met kabelpatroon en een rondbreinaald. Een Gebreid kussen met kabelpatroon maak je met dit eenvoudige breipatroon.

Haak 28 lossen en 3 lossen om te keren.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je kunt de noppen ook haken met een andere kleur garen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |