Kroller muller museum hoge veluwe openingstijden

Datum van publicatie: 05.03.2018

In een van de grootste beeldentuinen van Europa staan ruim sculpturen van beeldbepalende kunstenaars, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet, van Marta Pan tot Pierre Huyghe. Apenheul Eindelijk een dierentuin waar de dieren de baas zijn. Warm welkom in de Gelderse streken Lees meer.

Genieten van Nederland Waterland Lees meer. Apeldoorn Ontdek Apeldoorn en de schitterende natuur in de omgeving. Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn.

Gratis fietsen in De Hoge Veluwe. De vlakke wegen en de weidse landschappen maken het Nationale Park De Hoge Veluwe uitermate geschikt voor een mooie fietstocht.

Ontdek de Gelderse streken. Apeldoorn Ontdek Apeldoorn en de schitterende natuur in de omgeving. Een bezoek aan het Krller-Mller Museum is een belevenis. Apeldoorn Ontdek Apeldoorn en de schitterende natuur in de omgeving. Een bezoek aan het Krller-Mller Museum is een belevenis. Een bezoek aan het Krller-Mller Museum is een belevenis.

Boek een Bed and Breakfast.
  • Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie Lees meer.
  • Verschillende kunstwerken, die met materialen uit de Avon rivier zijn gemaakt, staan centraal in deze tentoonstelling.

Openingstijden Nationaal Park de Hoge Veluwe

In de eregalerij voor Vincent van Gogh sta je oog in oog met zijn meesterwerken uit zijn Nederlandse en Franse periode. Culinair genieten bij kastelen Lees meer. Wandelen op de Hoge Veluwe. Ontdek hoe het Kröller-Müller Museum in het bezit kwam van de grootste particuliere Van Goghverzameling ter wereld. Het park omvat 5.

Geniet van de kleurrijke Veluwe De Veluwe is het mooist in de herfst!

Dan vindt u dit wellicht ook interessant: Unieke Hanzefietsrondjes Lees meer. Bekijk top hotels in Amsterdam. Dan vindt u dit wellicht ook interessant: Unieke Hanzefietsrondjes Lees meer. Geniet van de kleurrijke Veluwe.

Van Gogh en de beeldentuin

Bezoek de vele historische gebouwen, musea en horeca in deze oude Hanzestad. Genieten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Komt u de natuur en landgoederen ook bewonderen?

Komt u de natuur en landgoederen ook bewonderen. Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn Ontdek Paleis het Loo en meer koninklijke hoogtepunten in Apeldoorn. Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn Ontdek Paleis het Loo en meer koninklijke hoogtepunten in Apeldoorn. Pak de fiets en ervaar de Veluwe. Zoek hotels in Nederland.

Wandelen op de Hoge Veluwe. Ontdek Gelderland per fiets, geniet van schitterende natuur en proef de smaken van Van Gogh. Dolfinarium Bekijk de vele mooie vissen en zee-zoogdieren met de kinderen.

Leer meer over de achtergrond bij de meesterwerken met een audiotour of boek een rondleiding. Hattem Het charmante historische Hanzestadje op de Veluwe.

Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn. De vlakke wegen en de weidse landschappen maken het Nationale Park De Hoge Veluwe uitermate geschikt voor weer sao miguel azoren mooie fietstocht. Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn. Historische Hanzestad aan het IJsselmeer met vele monumenten en heerlijke restaurants.

Dan vindt u dit wellicht ook interessant: Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn Ontdek Paleis het Loo en meer koninklijke hoogtepunten in Apeldoorn.

You May Also Like

Wild en lokaal Ontdek de natuur en de dieren van de Veluwe en proef de lokale producten in de bekende restaurants. Als kunst je lief is. Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Helene Krller-Mller droomde ervan om haar eigen 'museum-huis' te creren. Trek erop uit in Holland boven Amsterdam! Ontdek de koninklijke paleizen van Apeldoorn Ontdek Paleis het Loo en meer koninklijke hoogtepunten in Apeldoorn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Leer meer over de achtergrond bij de meesterwerken met een audiotour of boek een rondleiding.
  2. Leonardo
    Aanbevolen hotels in Amsterdam Fantastische locatie, voortreffelijke service, vriendelijk personeel of goede prijs-kwaliteitverhouding. Maak een rit in de Achtbaan of bezoek het slot van Dracula.
  3. Verschillende kunstwerken, die met materialen uit de Avon rivier zijn gemaakt, staan centraal in deze tentoonstelling.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |